精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】Answer the questions(根据短文内容回答下列问题)

Los Angeles, California – on October 7, Michelle Wood climbed into her kids’ tree house. It was a good place, she thought, for a mother to go on strike(罢工). Mrs. Wood, 36, was tired of having her three children talk back to her. She was tired of driving them everywhere without thanks and doing more than her share of the work around the house. Until things changed, Mrs. Wood was going to stay up in the tree.

Mrs. Wood’s strike got her kids’ attention, of course. But that’s not all that happened. Word of the fed- up mother spread. Before long, a camera crew from television’s Today Show pulled into the Woods’ yard. Now people all across America were going to find out about the kids who drove their mother up a tree.

As the cameras rolled, the three Wood kids stood with their father near the tree house. Katie Green, the Today Show host, had a question for them. “What do you think about your mum on strike in that tree house?” she asked.

“I am kind of embarrassed,” said Misty.

“I’m really shocked,” said Joseph. “I did not think it would go this far.”

Rachel added, “I think she’s pretty weird.”

But Mrs. Wood had made her point. If the kids wanted her back, they knew what they had to do. When the TV crew left, Misty, Rachel, and Joseph went into their house and got busy. Not long after that, Mrs. Wood climbed down from the tree and went back to being a mom.

1Michelle Wood has got three children, hasn’t she?

2Where did Mrs. Wood go on strike?

3How old is Mrs. Wood?

4How did people across America find out about the Wood kids?

5When the kids went back into the house, what do you think they did?

6When Mrs. Wood went back, what do you think the kids would say to their mom?

【答案】

1Yes, she has.

2In a tree house.

336.

4By watching them on the Today Show on TV.

5They did some chores/housework.

6Possible answer:

Mom, we are terribly sorry. We want you to know that we love you very much and we know how tiring it is for you to do housework and take care of us every day. We promise that from now on we will not make you angry. We will never talk back to you and we will clean our own room as you ask. But we hope if you are unhappy with us next time, please talk with us and don’t go on strike in the tree house.

【解析】

文章主要讲述在加州的洛杉矶一个妈妈住进树屋来抗议的原因及结果。

1细节理解题。根据Mrs. Wood, 36, was tired of having her three children talk back to her.可知,Michelle Wood有三个孩子。故答案:Yes, she has.

2细节理解题。Michelle Wood climbed into her kids’tree house. It was a good place, she thought, for a mother to go on strike(罢工).可知,Mrs. Wood在一个树屋里罢工。故答案:In a tree house.

3细节理解题。根据Mrs. Wood, 36, was tired of having her three children talk back to her.可知,Michelle Wood36岁。故答案:36.

4细节理解题。根据Before long, a camera crew from television’s Today Show pulled into the Woods’yard.可知,全美国的人通过观看电视上的今日秀节目知道Wood孩子的事。故答案:By watching them on the Today Show on TV.

5细节理解题。根据When the TV crew left, Misty, Rachel, and Joseph went into their house and got busy.可知,孩子们做了些家务。故答案:They did some chores/housework.

6细节理解题。根据第一段Mrs. Wood, 36, was tired of having her three children talk back to her. She was tired of driving them everywhere without thanks and doing more than her share of the work around the house.可知,Mrs. Wood厌倦了她的三个孩子跟她顶嘴,厌倦了在不说感谢的情况下到处给孩子们开车及在家里做的许多家务活。这些是Mrs. Wood罢工的原因。Mrs. Wood从树房子搬回来,孩子们要根据妈妈罢工的原因向妈妈道歉。故答案:Mom, we are terribly sorry. We want you to know that we love you very much and we know how tiring it is for you to do housework and take care of us every day. We promise that from now on we will not make you angry. We will never talk back to you and we will clean our own room as you ask. But we hope if you are unhappy with us next time, please talk with us and don’t go on strike in the tree house.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Thank you for such a good gift for me.

A. choose B. chose

C. chosen D. choosing

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】书面表达

在政府的投入下,部分中学很多课程使用iPad上课,这一举措招来很多非议,网友质疑这是校方玩所谓的创新,校方回应,改革必定会有争吵.对此你怎么看呢?你觉得中学生用iPad上课如何?

内容要点:

(一) 好处

1.不必带厚重的课本,体积小,携带方便 2.储存的信息量大,查找资料方便

(二)坏处

1.考试用来作弊 2.课堂对话时间更少

(三)你的看法(至少两点)

要求:

1)短文必须包括以上所有内容要点,可适当发挥,字数110词左右;

2)文中不能出现真实姓名、学校和班级;开头和结尾已给出,不计入总词数;

3)参考词汇:carry save convenient cheat

More and more people believe that technologies are great for learning Today such teaching tools as iPads are used in a lot of courses

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 —Could I use your mobile phone ?

—Yes, you .

A. might B. will C. can D. Should

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Choose the best answer(根据短文内容,选择最恰当的答案)

Welcome to our Web Site!

AFTER SCHOOL FUN

at Chester Elementary School March 10-May 23(There will be no classes during Spring Break,April 14-18)

“After School Fun” begins at 3:15. Pick up is at 4:15. You MUST be picked up each day by 4:30 at the latest. After 4:30 the school is locked. All classes are free, but for some you’ll need special supplies. Sign up by March 3. Classes fill quickly! This is a great way to fill the time between school and dinner!

Beading Teacher: Kate Moss. In this class, you can make a beautiful beaded necklace. You’ll also learn how to put together cute friendship pins. Beading is fun and easy. Anyone can learn! (The teacher can tell you where to buy supplies.) Friday, Art Room

Games Your Grandparents Played Teacher: Susan Taylor. This class will show you how children played long ago. You’ll jump rope and play running games. You’ll play board games and cards. You’ll learn counting rhymes. The games your grandparents played were really fun! Wear comfortable clothes. Mondays, Gym

iSpanish, Si! Teacher: Juan Alvarado. Did you know that Spanish is spoken by more than 17 million Americans? After a few weeks with Juan Alvarado, you’ll be able to talk about the weather. You’ll be able to name the people in your family. You’ll be able to name clothes and animals. For the last class, you will go to a real Mexican restaurant and order a meal in Spanish! Mexican food is truly delicious! Tuesdays, Library

Kung Fu Teacher: Nina Pan. Kung Fu is a Chinese martial art. Kung Fu is better than just a sport. It teaches you to move beautifully. It teaches you to believe in yourself and have respect for others. Kung Fu is fun, but it is more than that. It can make you into a better person. Nina Pan is the best Kung Fu teacher around. You’ll love her class. Wear loose, comfortable clothing. Thursdays, Gym

1Which of the following dates is the Spring Break?

A.Mar 3.B.Mar 10.C.Apr 16.D.May 23.

2What can we learn from the underlined sentence “Classes fill quickly”?

A.Time flies quickly in these classes.B.Classes are popular with students.

C.Supplies for classes will be provided.D.Classes are full of fun activities.

3Students practice DIY (Do It Yourself) skills in class.

A.BeadingB.Games Your Grandparents PlayedC.iSpanish SiD.Kung Fu

4What information is NOT given about each class?

A.Teacher in charge.B.Days and times.C.Place to meet.D.Number of students.

5Students are expected to in Kung Fu class.

A.develop communication skillsB.become confident and respectful

C.play a lot of old and fun gamesD.meet some Chinese Martial artists

6The website page mainly .

A.introduces after-school clubsB.offers information on homework

C.displays the school scheduleD.lists the upcoming sports events

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 —What does a doctor say if you caught a cold?

—Don’t worry. .

A. It’s nothing serious.

B. I am OK

C. Sorry to hear that

D. You’ll get serious

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】----Do you know the movie Lost in Thailand?

----Yes. I _______ it twice. It’s funny.

A. saw B. see C. have seen D. will see

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 People who to the party are very excited.

A. have invited B. has been invited

C. will invite D. have been invited

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】------ Im sorry I broke the window.

-------Im afraid you have to______ it.

A.look for B.pay for C.cut up D.ask for

查看答案和解析>>

同步练习册答案