精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
6.Tuesday,May 13th
Guilin is in the south of China.It is very beautiful.It's really a good place to have fun.
I went to Guilin on May 1st and came back yesterday.The weather was hot and humid there.I went into the caves(岩洞).I felt it was cool in the caves and it made me feel good.There were many different kinds of stones in the caves.Some were big,some were thin,some were straight,some looked like shy girls,some looked like cute penguins,some looked like big mushrooms.They were very interesting.
The people there were friendly and Chinese food was delicious,too.I had a good time there.I love Guilin.
根据短文内容,判断正误,正确的为T,错误的为F.
86.The writer went to Guilin on May 13th.F
87.It was cool in the caves.T
88.The weather was hot and humid.T
89.Some stones looked like cute penguins.T
90.Chinese food was delicious.T.

分析 这是一篇旅游日记.主要写了在五月一日去桂林游玩.桂林的天气热而潮湿,"我"去参观了岩洞,岩洞里是冷的,很舒服.岩洞里有很多岩石,形态各异.那里的人很友好,中国食物很美味.

解答 (86)F.根据第二段"I went to Guilin on May 1st."可知,我在五月一日去了桂林.故填F.
(87)T.根据第二段"I felt it was cool in the caves."可知,在岩洞里,我觉得那是凉爽的.故填T.  
(88)T.根据第二段"The weather was hot and humid there."可知,那的天气是热而潮湿的.故填T.  
(89)T.根据第二段"some looked like cute penguins."可知,有些看起来像可爱的企鹅.故填T.  
(90)T.根据最后一段"The people there were friendly and Chinese food was delicious,too."可知,这里的人是友好的,中国食物也是美味可口的.故填T.

点评 这是一篇阅读判断题.答案都在文中.浏览原文,仔细阅看题目,在原文中找到原句,通过比较便可判断出正误.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:解答题

16.Information Sheet
It's important for students to(16)略.at school.
Students shouldn't crowd when they go(17)略.(18)略.school alone on school nights would be dangerous.
Their school things and money should(19)略.
Students should(20)略.each other and helping each other is very important.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

17.Broccoli and carrots are vvegetables.I like to eat them.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.Jim is in the library..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

1.You must learn by heart what the teacher says.It is good for you.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

11.People eat rice at Spring Festival..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

18.Can you dance the disco?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

15.What is the girl's favorite food?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

16.A.Chuanchuanxiang.
B.Hot-pot.
C.Chongqing Street Noodle.

查看答案和解析>>

同步练习册答案