精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】阅读下面短文,根据短文内容填写表格,每空限填一词。 When we say someone is in a blue mood, it means he or she is unhappy or sad. Are you feeling a little blue? Here are some fast and easy ways to cheer you up.
Exercise
When you exercise, your brain gives out a chemical called Endorphin (内啡肽). This chemical makes you feel happy. That is why exercise is good for you.
Have a talk
If something or somebody is troubling you. don't quarrel with other people to relax yourself. It is a good idea to have a heart-to-heart with a friend or a family member. Tell them your feelings. A chat is a useful way to make you feel better.
Have some bobbies
For example, playing pop music, drawing something or listening to your favorite music will make you smile. Act like an artist. Draw, paint or make something. Being active and creative makes you feel more satisfied and less nervous.
Laugh more
Laughing is the best way to improve your moods. Children laugh about 400 times a day. Adults only laugh about 20 times a day. What happen? Experts say if we laugh more, we will be happier and healthier.
Think positively
Close your eyes and imagine a beautiful scene or a time. Never think about anything terrible that you can't change. What's more, leave your flat and go outside. Sun and fresh air are good for you. Be a kid for a day. Play games, watch comedy movies or read jokes online.

Title: to cheer you up

Exercise

● It is good for you to exercise.
● The chemical your brain out makes you feel happy.

Have a talk

● Don't quarrel with others to yourself.
a heart-to-heart talk can make you feel better.

Have some68.

● Doing your favorite things will make you smile.
● Being active and creative makes you feel more satisfied and less

Laugh more

● It's happier and for us to laugh more every day.
● Children laugh times a day than adults.

Think positively

● Close your eyes and a beautiful scene.
● Leave you flat and go to do you favorite things like playing games,, watching comedy films or reading jokes.

【答案】Ways;gives;relax;Having;hobbies;nervous;healthier;twenty;imagine;outside
【解析】每个人有时都会有忧郁的心情,本文提了一些简单的、快速的使人振作起来的方式:第一,锻炼,锻炼能产生内啡肽,让你兴奋起来.第二,与人交谈.交谈是很有效的方法让你开心.第三,有一些爱好.这会让你更活跃和具有创新意识,使得你对自己更满意.第四,多笑笑.每天多笑笑,会让你更开心,更健康.第五,积极的思考.想象一些美好的、你最喜欢的事物。
(1)文章拟题.根据"Here are some fast and easy ways to cheer you up,我们可以知道,这篇文章主要讲的就是介绍让你高兴起来的几个方法,所以文章标题可以是Ways to Cheer you up.故填Ways.
(2)细节理解题.根据"When you exercise,your brain gives out a chemical called Endorphin",我们知道你大脑会散发出一种叫做内啡肽的物质, you brain gives out做后置定语修饰The chemical.故填gives.
(3)细节理解题.根据"If something or somebody is troubling you.don't quarrel with other people to relax yourself",我们知道不跟人吵架会让你觉得身心轻松.所以答案是relax。
(4)细节理解题.根据"It is a good idea to have a heart-to-heart with a friend or a family member.Tell them your feelings,我们知道来一场促膝长谈,会让自己开心,动词短语作主语,主要动词用成动名词形式。故填:Having。
(5)细节理解题.根据第三条建议"Have some hobbies":拥有一些爱好,得出此处答案.故填:hobbies.
(6)细节理解题.根据"Being active and creative makes you feel more satisfied and less nervous",我们可以得知活跃创新会让你更易满足,不会再那么紧张,故填:nervous。
(7)细节理解题.根据"Experts say if we laugh more,we will be happier and healthier",我们可以得知每天都笑的话,会让我们更加开心和更加健康,所以此处缺少的单词应该是healthier,故填:healthier.
(8)推理判断题.根据"Children laugh about 400 times a day.Adults only laugh about 20 times a day",可知,儿童一天笑400次,成人一天笔20次。400/20=20,即儿童一天笑的次数是成人的20倍。故填:twenty。
(9)细节理解题.根据"Close your eyes and imagine a beautiful scene or a time",我们可以得知此条建议你闭上眼睛,想象一个美好的场景.空格处缺少动词imagine,故填:imagine.
(10)细节理解题.根据"What's more,leave your flat and go outside.Sun and fresh air are good for you.Be a kid for a day.Play games,watch comedy movies or read jokes online",我们可以得知,离开你的公寓,到外面去,就当一天的小孩,玩游戏、看喜剧等,去外面:go outside。故填:outside。

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】—Many people play with mobile phones all day now.

—_________ Everyone should be a book lover. Reading is more interesting.

A.Well done!B.I don’t agree.C.That’s too bad.D.You’re welcome.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Listen to the passage and complete the sentences(听短文,完成下列内容,每空格限填一词):

1Spaceship One was chosen as the ________ ________ of the year.

2Lots of people want to travel ________ ________, but it’s too expensive.

3Dennis Tito was the first ________ ________ to visit the International Space Station.

4In the next 10 to 15 years, you could ________ ________ above the earth if you pay $20,000 to $100,000.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Zootopia, the cartoon, is popular ______ there are many lovely animals in it.
A.though
B.because
C.if
D.because of

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Fill in each blank with a proper work with the help of the first letter. Many wild animals, such as pandas, are in d. Often there is not e land or forests, so the animals do not have a safe place to live.
There are only about 1,600 pandas in the wild today. Pandas do not have many babies, and baby pandas often d. The situation is getting more and more difficult. We need to p them.
The government is s up nature parks and the pandas live in peace there.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 Write a passage of at least 55 words on the topic “The most important things in my life”(以“我的生活中最重要的事情”为题写一篇短文,词数不少于55个):

Suggested outlines:

1. What are the important things in your life?

2. Which one do you think is the most important?

3. Why do you think so?

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】根据所给汉语完成下列句子,每空词数不限。
(1)老师要求我们按时上交作业。Teachers require us to our homework on time.
(2)约翰太粗心了,不能照看好他的宠物。John is look after his pets well.
(3)结果证明,谋杀案和那个工程师无关。It turned out that the engineer the murder.
(4)一天工作之后,他精疲力尽。After a day's work, he was .
(5)月球上的食物很可能会以药片的形式存在,而且味道没那么可口。Food on the moon would most probably be pills and would not be tasty.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】词汇

1The championship ________ (发生) during the days of the Cold War.

2Then something ________ (surprise) happened.

3In the same yearthe US team got an ________ (invite) to visit China,

4What about ________ (make) cakes for the party on Saturday

5Don’t let Peter ________ (make) any cakes.

6But ________ (在另一方面)real friends try not to hurt each other.

7I’m a bit tired,so ________(说实话),I don’t want to go out.

8We went shopping in Oxford Street. I ________ (buy) some new summer clothes.

9At our schoolwe have to ________ ________ ________ (穿校服). It’s dark blue with a white shirt.

10You have to ________ ________ ________ ________ (取得好成绩) and you have to be good at maths and physics.

11Lewis Hamilton’s parents came to Britain from the island of Grenada ________ ________ ________ (在二十世纪五十年代)

12Lewis’s dream was ________ (成为) a Formula I driver.

13Teenagers can d ________ newspapers --- usually you ride a bike around a neighbourhood and leave the newspaper at each house.

14I like to s________ my money on clothes and CDs.

15Wash the car well and ________ (care) or people will want you to do it again.

16He ________ (决定) to be a dentist because dentists earn more money when he was 18.

17Everyone wants to be ________ (健康) and live a long life.

18A ________ (90) American writer gave some advice for a long and happy life.

19The Mediterranean diet ________ ________ (包含) vegetables,tomatoes,lemons,fish.

20Is there m________ milk in the fridge

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】根据短文内容,选择最佳答案。
When I was in the second grade,my teacher gave all her students some seeds(种子). She told us to watch the magic of the seeds once we planted them. Excitedly,I put a few seeds in my pot. I watered them for a few days and purple flowers came out.
In class,I reported back to my teacher that the magic was the purple flowers. My classmates reported back with the red,white or yellow ones. I was wondering why we didn't have green flowers. When the bell rang,we drew a conclusion” a flower garden is beautiful”,and this was my first gardening experience.
Years later,one day,when we drone by Naperville downtown in a summer. Mom pointed out a big land.” Look,this is the community garden land.” she told me.” What is a community garden land?” I asked.” When people live in apartments or town homes,they don't have much land. People pay a little money to rent(租)a piece of land from the city. They can grow anything.” Why don't we rent one?” I curiously asked.” We don't need to. We have a house,so we have a small piece of land.”
A few years ago,an older couple moved in next door. They gave us some tomatoes from their garden. They grew the best tomatoes I had ever tasted. I asked my mom to buy some tomatoes just like our neighbors'. Mon said it was impossible to buy those tomatoes from the supermarket.
So,last year,I decided to try. I had my dad dig out a small land in the back yard of our house,put it some peat moss(泥炭藓)and mushroom compost(蘑菇肥). For the start,I only planted some tomatoes and cucumbers. Day by day,I looked after my garden and took out weeds(杂草).I was surprised to see that cucumbers actually grow on the vine,and my tomatoes had a special kind of earthly smell.
At the same time,I found myself suddenly having an interest in weather. I always wished rain to water my little garden. My brother Alex teased me.” You are an old farmer now.”
One day,I found some tomatoes gone in one plant. I was a little sad. Who dared to steal my ttomatoes? It was a few rabbits. When I was about to drive them away,my dad stopped me and said,” Alice,the rabbits are thirsty. Let them eat as much as they want. Sharing your food is a good thing.”
Later on,I found people picking a few tomatoes in my little garden and eating them with a satisfying smile. I never said a word. Instead,I felt joy in my heart. When harvest time came,I picked so many fresh cucumbers and delicious tomatoes.
In America,people grow gardens everywhere. The air is always fresh and clean because of many trees,different plants and beautiful flowers. People there learn to love our earth,and love hearing the expression” go hug a tree”. Gardening needs lots of hard work and patience,but mother earth rewards us a lot.
(1)The underlined word“teased”in Paragraph 6 is close to“”.
A.played a joke on
B.was strict with
C.got angry with
D.had pity on
(2)Alice learned to share things with others
A.when she began to plant seeds in the second grade
B.when she asked her mother to rent a piece of land
C.after the couple next door gave her some tomatoes
D.after her father stopped her driving the rabbits away
(3)We can learn from the passage that
A.gardening takes lots of time and effort
B.gardening gives a few rewards to humans
C.gardening helps the writer love tomatoes
D.gardening makes the writer hate rainy days
(4)Which can be the best title for the passage?
A.My Little Garden
B.Gardening Experiences
C.My Magic Plants
D.Gardening Knowledge

查看答案和解析>>

同步练习册答案