【题目】
![]()
What will the house of the future look like? Could it have gardens on its walls, or a pool with fish for dinner? Architects believe that they are all possibilities. The only thing for sure is that the houses will be as green as possible.
The tree house
Many architects in the world would like to build a “tree house.” Like a leaf, the surface of the house collects sunlight during the day. The energy can be used to heat water, produce electricity, and even create fresh air for the home. The “root” (根) of the house is deep under the ground. It uses the soil (土壤) to the home’s temperature.
The Lizard house
Like a lizard (蜥蜴), changing color with the weather is the most important design of a lizard house. When it’s in the bright sun, the cover of the house will turn dark to protect it from strong heat. During dark days, it turns white and takes in as much light and heat as possible to produce energy.
Meals at home
This design is perhaps as much about the future of food production as architecture (建筑风格). It has gardens on the outside wall of the house. People can plant tomatoes, carrots and green tea on them. So every day in the morning, you just need to walk outside and collect your meals.
Learning from the past
Looking to the future isn’t the only way to be green. Sometimes, ancient techniques (古老的技术) can also help cut down energy use. For example, a chimney (烟囱) can be a useful air conditioner because it is easier of hot air to flow out at the chimney.
根据短文内容,选择正确答案。
【1】What is the best title (标题) of the passage?
A.Green house of the future.B.The greener, the better.
C.How to build green houses.D.Changes of the houses.
【2】We can heat water, produce electricity or create fresh air for the home________.
A.with the root of a leafB.with the energy from sunlight
C.with the soil under the groundD..with gardens on its walls
【3】What will happen to the cover of the lizard house when it’s in the bright sun?
A.It will take in light.B.It will produce energy.
C.It will turn dark.D.It will turn white.
【4】The passage seems to tell us that meals at home in the future ________.
A.will be more deliciousB.need more cooks
C.cost as much as possibleD.will be greener
【答案】
【1】A
【2】B
【3】C
【4】D
【解析】
本文讲述了未来的房子会是什么样子?唯一可以肯定的是,房子将会尽可能的环保。有几种设想:树屋,蜥蜴屋,在家用餐。作者认为展望未来并不是环保的唯一途径。有时,古老的技术也可以帮助减少能源的使用。
【1】最佳标题。根据第一段“What will the house of the future look like…will be as green as possible.”可知未来的房子会是什么样子,所以全文围绕这个话题展开,故选A。
【2】细节理解题。根据“Like a leaf, the surface of the house collects sunlight during the day. The energy can be used to heat water, produce electricity, and even create fresh air for the home.”可知像树叶一样,房子的表面在白天收集阳光。这些能量可以用来加热水,发电,甚至为家庭创造新鲜空气,故选B。
【3】细节理解题。根据“When it’s in the bright sun, the cover of the house will turn dark to protect it from strong heat. ”可知当它在明亮的阳光下,房子的盖子会变暗,故选C。
【4】推理判断题。根据“It has gardens on the outside wall of the house. People can plant tomatoes, carrots and green tea on them. ”可知房子的外墙有花园。人们可以在上面种西红柿、胡萝卜和绿茶,所以推测出应该是更加环保,故选D。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】—__________ the woman?
—She’s my grandma.
A. Who B. Who’s
C. Who’re D. What's
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】看图短文填空。
![]()
Today is March 19th. And this term is the last but the most important term of junior high school. It means that there are only about three 【1】 left for us to study at this school. We suddenly feel that time passes so 【2】. We still remember the 【3】 day we came to this famous middle school, but now, two and a half years have passed. Have you ever looked back and thought what you did and learnt in the two and a half years at your school? And how much you have learnt 【4】 teachers, books or in any other ways? To ask yourselves, have you ever 【5】 time? If you say “never”, that’s very good. But if you say “Yes, often”, it is so regretful. But everything has passed anyhow, we can’t get it back, so the only thing we can do is to 【6】 good use of time.
From now on, study hard. It’s not so late that everything can’t be changed yet. Everything is possible if you try your best to do it. Believe that “every man has his value”. Maybe you are good at study, you are good at singing 【7】 you do well in drawing. So I always believe in【8】. It’s very important, I think. Let’s【9】 our best and put our heart into it. Wish you good results in 【10】 last exam.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】This is _____orange.________orange is _______orange.
A. aD;A;a B. a;An;a C. a;A;an D. an;The;/
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】––Where’s your Mom, Xiao Hong?
––She ________ to music in her room.
A. listen B. listens
C. is listening D. has listened
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 --- Is Sam _____ cousin, Jane?
--- No, _____ isn’t. He’s my friend.
A. your; his B. her; he
C. his; he D. your; he
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】--- What’s Jim Smith’s family name?
--- _____.
A. Jim B. Smith C. Jim Smith D. Mr. Smith
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】—Which one is a good habit? — .
A.Never staying up late
B.Playing sport right after meals.
C.Going to school without breakfast.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】--- Is your brother’s room _____?
--- No, it isn’t. His books are everywhere.
A. fine B. tidy C. nice D. welcome
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com