Miss Smith is only twenty. She is of medium build, and she has brown, curly hair. She likes children and her teaching work. From Monday to Friday she stays at school and teaches the children. She has a lot of work to do every day, but she often plays games with her students after school. The children like her a lot. On Sundays she usually drives her car to her parents’ house and stays with her parents, but sometimes she goes to see her friends on Sunday. She drives back to school on Monday morning. She likes singing, dancing and swimming. She is a good teacher.
1.Miss Smith is teacher.
A. a popular B. an old
C. a Chinese D. an English
2.What’s Miss Smith like?
A. She likes her students. B. She likes her teacher.
C. She is not too tall. D. She isn’t too heavy.
3.Miss Smith goes to see her friends .
A. every day B. on Sunday
C. on Saturday D. on Friday.
4.Miss Smith usually goes out .
A. on a bus B. by bike
C. by car D. by air
5. Miss Smith likes .
A. sports B. her students
C. her work D. A, B and C
1.A
2.D
3.B
4.C
5.D
【解析】
试题分析:这篇短文中作者给我们介绍了一位老师Miss Smith,她非常喜欢她的学生和她的教学工作,因此学生们也都很喜欢她。在周末的时候,她经常去父母家或去看望朋友。
1.推理判断题。根据短文的大意可知,这篇短文中作者给我们介绍了一位老师Miss Smith,通过作者的介绍及短文中The children like her a lot我们可以推断出,这位老师非常受学生们的欢迎。故选A。old 老的,不符合文意;Chinese 中国的;English英国的。短文中并没有说Smith老师是哪个国家的。
2.细节理解题。本题问的是Smith老师是什么样子的,根据短文的开头She is of medium build, and she has brown, curly hair可知,Smith老师中等身材,故她不是太胖。故选D。A和B不符合题意;C选项在短文中没有提到。
3.细节理解题。根据短文中but sometimes she goes to see her friends on Sunday.可知,Smith老师在星期天的时候去看望她的朋友们。故选B。
4.细节理解题。根据短文中On Sundays she usually drives her car to her parents’ house and stays with her parents, …She drives back to school on Monday morning.可知,Smith老师经常开车去看望父母,开车回到学校。所以她通常都是开车外出的。故选C。
5.细节理解题。根据短文中She likes children and her teaching work. 以及She likes singing, dancing and swimming.可知,Smith老师喜欢她的学生,喜欢她的教学工作,喜欢唱歌、跳舞和游泳。故选D。
考点:人物类短文阅读。
科目:初中英语 来源:2016届广东深圳罗湖华英学校七年级下期中英语试卷(解析版) 题型:单项填空
“ Don’t laugh at me” he says _________
A. happy B. happily
C. angry D. angrily
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016届山东淄博皇城第二中学七年级五四制上期中英语试卷(解析版) 题型:阅读理解
Ted and Susan are good friends. Last Saturday, Ted asked Susan to go with him to watch a movie or take a walk down by the lake. Susan really wanted to go, but she was really busy all Saturday. First, her mom asked her to help clean the house in the morning, and then she had to go to the dentist’s at 12:30. Two hours after that, she met Julia to help her with her science. Then she had to go to soccer practice with her brother at 4:30, and her mom asked her to cook dinner for the family at 5:30. Then, she had to do her history homework.
Ted knew that Susan was going to have a full day. So he asked her to watch a video at home. Susan thought that was great, but something was wrong with their video player. So they had to just play a game.
1.What did Susan have to do on Saturday morning?
A. Watch a movie. B. Clean the house.
C. Go to the dentist’s. D. Take a walk.
2.What was wrong with Susan?
A. She had a fever. B. She had a sore throat.
C. She had a toothache. D. She had a stomachache.
3.What time did Susan meet with Julia?
A. At 12:00 p.m. B. At 1:00 p.m.
C. At 2:00 p.m. D. At 2:30 p.m.
4.How many things did Susan have to do on Saturday?
A. 3. B. 4. C. 5. D. 6.
5.Which of the following is TRUE?
A. Susan couldn’t watch the video because the video player didn’t work.
B. Susan’s Saturday was not busy.
C. Susan can’t cook diner.
D. Ted couldn’t play a game with Susan in the evening.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016届山东淄博皇城第二中学七年级五四制上期中英语试卷(解析版) 题型:单项填空
My teacher tall long hair. She is very beautiful.
A. is; has B. are; with
C. is; with D. has; is
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016届山东淄博市沂源县七年级上期中英语试卷(解析版) 题型:补充句子
根据括号内所给单词的适当形式填空。
1. (lucky), I finished my work on time.
2.Are there any _______ _ (sheep) on your uncle’s farm?
3.I can hear the children (sing) in the classroom.
4.We went (camp) in a small village in India.
5.– What did you do last Sunday ?
– I ________ (study) English at home.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016届山东淄博市沂源县七年级上期中英语试卷(解析版) 题型:单项填空
– When did you see Mr Green?
– .
A. Five minutes later B. For five minutes
C. In five minutes D. Five minutes ago
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016届山东淄博市沂源县七年级上期中英语试卷(解析版) 题型:单项填空
Don’t me. I can hear you very well.
A. listen to B. talk with
C. shout to D. look like
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016届安徽滁州七年级上期中统一考试英语试卷(解析版) 题型:单项填空
_______and three is ten.
A. Five B. Six C. Seven D. Nine
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016届四川仁寿文公学区七年级下学期期末英语试卷(解析版) 题型:单项填空
There is elephant there. Near elephant,there is tall tree.
A. an; an; a B. a; the; a
C. an; the; a D. an; the; the
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com