精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
4.At a young age,Patti Wilson was told by her doctor that she was an epileptic(颠病患者).Her father is a player and he likes running in the morning.
  One day she said,"Dad,I'd love to run with you every day."After a few weeks of running,she told her father,"Dad,I'd love to break the world's long-distance running record for women."
  Her father checked and found that the farthest any woman had run was 80miles(129km).As a new student,Patti said,"I'm going to run from Orange Country up to San Francisco(644km)."
"For the second year,"she went on,"I'm going to run to Portland,Oregon(2414km)."Patti was still seen brave because of her epilepsy,but she said she looked at it simply as"a small difficulty".That year she completed her run to San Francisco wearing a T-shirt that read,"I love Epileptics."Her dad ran every mile by her side.In her second year,Patti's classmates got behind her.They built a huge card that read,"Run,Patti,Run!"She completed the run to Portland.After four months of running from the West Coast to the East Coast,Patti arrived in Washington and shook the hand of the President of the United States.
  Because of her great actions,enough money was raised to open up 19epileptic centers around the country."I want people to know that epileptics are able to live happily just like others."Patti said.

88.What does Patti Wilson's father do?(不超过5个词)
Her father is a player.
89.What did Patti Wilson think of her illness?(不超过10个词)
She looked at it simply as"a small difficulty."
90.What did Patti Wilson do for Epileptics?(不超过20个词)
Because of her great actions,enough money was raised to open up 19 epileptic centers around the country.

分析 在年轻的时候,佩蒂威尔逊被医生告知她是一名癫痫患者.她的父亲是一名运动员,喜欢早晨跑步.
有一天,她说:"爸爸,我想每天和你在一起跑步."跑了几周后,她告诉她的父亲:"爸爸,我想打破女子世界长跑记录."
她父亲查找之后发现女人跑的最远的是80miles(129km).作为一名学生佩蒂说:"我要从奥兰治县 跑到旧金山(距离644km).""第二年,"她继续说:"我要跑到俄勒冈的波特兰(2414km)."
佩蒂因为有癫痫病所以被视作雄心勃勃,但她说她仅仅将它看作"一个小困难".那一年,她跑去旧金山,穿了一件T恤衫上写着:"我爱癫痫."她爸爸每一英里都跑着守在她身边,在第二年,佩蒂的同学在她身后,他们做了一个巨大的海报,写着:"跑,佩蒂,快跑"她跑完了去波特兰的路,脚骨折了.经过四个月从西海岸到东海岸的跑步的路程.佩蒂抵达华盛顿,和美国总统握手.
由于她的努力,筹集了足够的钱在全国开办了19家癫痫病患者中心."我希望人们知道癫痫病患者也能和其他人一样活得开心."佩蒂说.

解答 88.答案:Her father is a player.细节理解题.根据Her father is a player and he likes running in the morning可知他的爸爸是一名运动员,故填Her father is a player.
89.答案:She looked at it simply as"a small difficulty."细节理解题.根据,but she said she looked at it simply as"a small difficulty"可知她仅仅将癫痫看作"一个小困难".字数不超过十个,故填She looked at it simply as"a small difficulty."
90.答案:Because of her great actions,enough money was raised to open up 19 epileptic centers around the country细节理解题.根据 Because of her great actions,enough money was raised to open up 19epileptic centers around the country可知由于她的努力,筹集了足够的钱在全国开办19家癫痫病患者中心,字数不超过20,故填Because of her great actions,enough money was raised to open up 19 epileptic centers around the country.

点评 在明白题意和文章意思的基础上,仔细阅读后面的题目要求,在原文找出问题题干所包括的信息部分,这样就可以快速准确地抓住有效信息,确保答题的准确性.如果是根据英文释义写单词的题,则一定要确保所填的单词来源于原文,切不可脱离原文,随意发挥

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

8.阅读下面对话,从方框内7个选项中选择5个恰当的句子完成此对话.
A.I don't think so.
B.That sounds good!
C.Which cinema shall we go to,UME or Cross?
D.What will we have for super?
E.It seems that it's going to rain!
F.Well,it's better to take an umbrella with us.
G.Let's go somewhere this evening.
A:Bill,we're too tired these days.(26)G
B:OK.Where would you like to go?
A:Some new films are on this week.Shall we go to the cinema?
B:(27)B Which film would you like to see?
A:Let me look through the newspaper.Er …How about Coming Home?
B:Yeah,I've heard of it.It's so moving!(28)C
A:Cross is a little far.Let's go to UME.
B:Good.But look at the sky!(29)E
A:Yes.The newspaper says it will be rainy tonight.
B:(30)F
A:The film will begin in two hours.We can go there after super.
B:All right.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

9.Some people are used to getting up late ______ a cold morning.(  )
A.onB.inC.atD.of

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6.---Are you going to watch"Running Man"tonight?
---No!I____it with my parents only once.I don't think it's exciting.(  )
A.seeB.have seenC.will seeD.am seeing

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

13.-I haven't seen your English teacher for a week.Where is he?
-Sorry,I don't know _______.(  )
A.where has he beenB.where he has been
C.where has he goneD.where he has gone

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

9.The physical exam         if it         next Monday.(  )
A.is canceled,will rainB.will be cancelled,will rain
C.will cancel,rainsD.will be cancelled,rains

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.I am going to move to a place       the weather is warm all year round.(  )
A.whereB.whichC.thatD.what

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

13.--Could you tell us ____the sports meeting?
--On Wednesday this week.(  )
A.where we are going to haveB.where are we going to have
C.when we are going to haveD.when are we going to have

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.-I like fast food for ______ breakfast.
-Me,too.I always have it with ______ cup of coffee.(  )
A.a,aB.the,aC./,theD./,a

查看答案和解析>>

同步练习册答案