根据汉语完成句子
1.贝蒂的爷爷的生活不同于贝蒂的生活。
Betty's grandfather's life was ________ ________ Betty's.
2.我们应该互相学习。
We should ________ ________ each other.
3.你八岁的时候骑自行车上学吗?
Did you ride a bike to school ________ ________ ________ ________ eight?
4.在19世纪60年代什么最流行?
What was the most popular ________ ________ ________?
5.他离开帐篷, 开始走入森林。
He ________ the tent and ________ ________ ________ into the forest.
1.differentfrom 2.learn from 3.atthe age of 4.in the 1860s 5.leftbegantowalk 【解析】 1.be different from与……不同,根据汉语提示,答案为(1). different (2). from 。 2.情态动词should后跟动词原形,根据汉语提示,答案为(1). l...科目:初中英语 来源:泽林牛津版2018届九年级下Unit3单元试卷 题型:阅读单选
Many people love eagles because they can fly very high into the blue sky. But did you know that an eagle knows when a storm is coming long before it breaks?
When the storm is coming, the eagle will fly high to the sky and wait for the winds to come.
When the storm hits, it sets its wings so that the wind will pick it up and lift it above the storm. While the storm rages (肆虐) below, the eagle is soaring above (在……上飞翔) it. The eagle does not run away from the storm. It simply uses the storm to lift it higher. It rises on the winds that bring the storm.
When the storms of life come upon us – and all of us will experience them – we can rise above them by setting our minds and our belief toward life. The storms do not have to overcome (战胜) us. We can make use. We must believe of the great power deep in our hearts to lift us above them and that we can overcome all the storms. The winds of the storm can bring sickness, sadness, failure and disappointment in our lives, but we can soar above the storm by riding them.
Remember, it is not the burdens (负担) of life that matter, but how we deal with them.
1.Why do so many people love eagles?
A. Because they can fly high into the sky. B. Because they can run away from the storm.
C. Because they are not afraid of people. D. Because they are strong.
2.What does the eagle do when the storm hits?
A. It runs away from the storm. B. It uses the storm to lift it higher.
C. It stops the storm from coming. D. It tells others about the storm.
3.How can we rise above the storms of life?
A. By hiding ourselves in a safe place. B. By setting our minds and our belief toward life.
C. By running away from them. D. By letting them overcome us.
4.What does the write want to tell us?
A. The storms of life can never bring us sadness, so we needn’t run away.
B. We should watch the eagle carefully to know when the storm will come.
C. We should be brave enough when we experience the storms of life.
D. We should learn to fly a plane in the storms of life.
5.In the writer’s opinion, what really matters?
A. What kind of burdens we have in life. B. How many burdens we have in life.
C. If we have burdens in life. D. How we deal with burdens in life.
1.A 2.B 3.B 4.C 5.D 【解析】试题分析:本文以老鹰搏击暴风雨设喻告诉人们,重要的不是生活的负担,而是如何处理这些负担,我们内心深处的强大力量可以超越并克服所有的生活风暴。 1.题意:为什么这么多人喜欢老鹰?考查细节理解题。根据短文第一句Many people love eagles because they can fly very high ...查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:牛津译林版七年级下册英语 Unit 3 Welcome to Sunshine Town-Grammar 同步检测 题型:单选题
- Whose room is this? - It's_______.
A. Lily and Lucy's B. Lily's and Lucy's
C. Lily's and Lucy D. Lily and Lucy
A 【解析】句意:——这是谁的房间?——莉莉和露西的。考查所有格辨析题。Lily and Lucy's莉莉和露西的,表示两人共有;Lily's and Lucy's莉莉的和露西的,表示各自的。根据答语,空白处后面没有名词,可知需用所有格形式,结合句意和语境,故选A。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:牛津译林版2018届9BU1-2 限时训练 题型:单选题
Alice could see her grandmother doing some cooking the kitchen’s glass door.
A. across B. through C. over D. against
B 【解析】试题分析:句意:Alice通过厨房的玻璃门可以看见她的奶奶正在做饭。A. across横穿,横过; B. Through通过;C. Over在……上方;D. Against反对。通过窗户用介词though。根据题意,故选B。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:牛津译林版2018届9BU1-2 限时训练 题型:单选题
--- I called you at half past nine this morning ,but there was no answer .
--- Oh, sorry, I __________ with my cousin in the supermarket.
A. shopping B. was shopping C. shopped D. will shop
B 【解析】句意:-------今天上午九点半我给打电话了,但没有回答(接)。------哦,对不起。我和我的表弟正在超市购物。根据语境可知九点半我和我的表弟正在超市购物,用过去进行时;结合句意和语境可知选B。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2017-2018学年七年级英语下册(外研版)Module 9 Life history 过关测试 题型:单选题
Mr. Wang ________us English last year.
A. taught B. teach
C. teaches D. teached
A 【解析】句意:王老师去年教我们英语。由last year可知本句时态为一般过去时,teach的过去式为taught。故答案为A。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2017-2018学年七年级英语下册(外研版)Module 9 Life history 过关测试 题型:单选题
My grandparents are 70 but they look ________.
A. old B. young
C. small D. big
B 【解析】句意:我的祖父母70岁了,但看起来很年轻。A. old年老的;B. young年轻的;C. small小的;D. big大的。通过转折连词but判断,答案为B。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:陕西省西安市2016-2017学年七年级上学期第一次月考英语试卷 题型:单选题
下列各项中,与字母 Aa 含有相同元音音素的一项是________
A. C B. F C. G D. J
D 【解析】根据A. C / si: / B. F/ ef/ C. G /d3i:/ D. J /d3ei/ Aa/ei/ 的发音故选D查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:牛津译林版8B Unit 1 单元检测 题型:阅读单选
About one hundred years ago, many educated (受教育的) people spoke French when they met people from other countries. Today most people speak English when they meet foreigners. English has become the new international (国际的) language. There are more people who speak English as a second language than people who speak English as a first language. Why?
There are many reasons why English has become so popular. One of them is that English has become the language of business. Another important reason is that popular American culture, like movies, music, and McDonald’s, has quickly spread (传播) throughout the world. It has brought its language with it.
Is it good that English has spread to all parts of the world so quickly? I don’t know. It’s important to have a language everyone can understand. Our world has become global (全球的) and we need to communicate with one another. However English is a hard language to learn and it brings its culture with it. Do we really need that?
Scientists have already tried to make an artificial (人造的) language that isn’t too difficult and isn’t
from any one group’s culture. It is called Esperanto. But it hasn’t become popular. Maybe the popularity
of English won’t last that long, either. Who knows? There are more people in the world who speak Chinese than any other language. Maybe someday Chinese will be the new international language.
1.A hundred years ago, French was ________ English with educated people.
A. as popular as B. less popular than
C. more popular than D. not as popular than
2.People in countries like Australia and Canada speak English as ________ language.
A. a first B. a second C. a foreign D. a third
3.Paragraph 2 mainly talks about ________.
A. how popular English is B. why English is popular
C. where English is popular D. what is the most important language
4.Esperanto is ________.
A. a popular language B. an easy language
C. an unpopular language D. an interesting language
5.The writer thinks it is ________ for Chinese to become a new international language.
A. easy B. possible C. hard D. unimportant
1.C 2.A 3.B 4.C 5.B 【解析】文章讲述了英语在世界上流行的原因。 1.根据About one hundred years ago, many educated (受教育的) people spoke French when they met people from other countries.故选C 2.根据常识我们知道澳大利亚和加拿...查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com