【题目】看表格回答问题
Name | Favorite subject | Reason(原因) | Favorite day | Reason |
Dave | music | relaxing | Monday and Thursday | have music |
Scott | art | interesting | Friday | have art |
Ann | P.E. | fun | Thursday | have P.E. |
【1】 What’s Ann’s favorite subject?
A. music B. art C. P.E.
【2】 Why does like art? It’s ___________.
A. relaxing B. interesting C. exciting
【3】 When does Dave have music?
A. On Friday B. On Thursday C. On Monday and Thursday
【4】 Does Scott like P.E.?
A. Yes, she doesn’t.
B. No, she does.
C. Sorry, I don’t know.
【5】 What subject do they have on Thursday?
A. Music B. Music and P.E. C. P.E.
【答案】
【1】C
【2】B
【3】C
【4】C
【5】B
【解析】
试题分析:本文是一张调查表,主要介绍三个同学最喜欢什么课和最喜欢哪一天以及原因。
【1】C考查细节理解题。根据第四行(Ann)第一列(Favorite subject)P.E可知Ann最喜欢的学科就是体育。故选C。
【2】B考查细节理解题。根据第三行(Scott)第三列【Reason(原因) 】interesting可知Scott喜欢美术的原因是它有趣,故选B。
【3】C考查细节理解题。根据第二行(Dave)第四列(Favorite day)Monday and Thursday可知戴夫星期一和星期四上音乐课。故选C。
【4】C考查细节理解题。根据第三行(Scott)可知表格中没有提及Scott是否喜欢体育。故选C。
【5】B考查细节理解题。根据第二行可知Dave 星期一和星期四上音乐课,根据第四行可知Ann星期四上体育课,他们星期四上音乐和体育课。故选B。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】---Will you take D5581 or G7619 to Hangzhou?
---G7619. I will have to ________ more money, but it will ________ much less time.
A. cost; take B. pay; cost
C. spend; take D. spend; cost
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】One of my friends Fred did very little work when he was a student. He spent more time drinking in bars(酒吧) than working in the library. Once, we had to take an important exam. The exam had a hundred questions. To each question we had to write "Right" or "Wrong". The night before the exam, Fred was watching TV and drinking. He usua1ly worried a lot the night before the exam. But on that night he looked quite quiet. He told me what he would do." It's very easy," he said to me, "There are a hundred questions and I have to get fifty right answers to pass the exam. I' ll bring a coin(硬币 )with me and throw it to decide(决定)answers. I' m sure I’ll get half the questions right in this way. "During the exam, Fred sat down and really threw the coin for half an hour when he was writing down his answers. Then he 1eft half an hour before the others. The next day he saw the teacher on the playground. "Oh, good, Mr. Wu," he said, "Have you checked the papers? Have I passed?" The teacher 1ooked at him and smiled, "Ah, it's you, Fred. A moment, please." Then he put his hand into his pocket and took out a coin. He threw it into the air, caught it in his hand and looked at it. "I' m very sorry, Fred, you failed."
根据短文内容判断正误(5分):
【1】The writer and Fred are still students.
【2】Fred usually worried a lot before the exam because he did little work.
【3】Fred was quite quiet that night because the exam questions were easy.
【4】The coin didn't bring good luck to Fred.
【5】Mr Wu was glad that Fred was very clever.[来
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】书面表达
请根据以下提示,以“My hometown”为题写一篇英语短文。
1. 它美丽、安静、空气新鲜,宜居。
2. 镇上到处有绿树、鲜花,能听到鸟叫、闻到花香。
3. 我家前面有个公交车站,乘公交车到镇中心大约10分钟。
4. 大型购物中心即将建成。
5. 我希望……
注意:1. 短文须包括所给内容要点,要求语句通顺、意思连贯。
2. 开头已给出, 不计入总词数,第五要点作适当发挥,70词左右。
My hometown is in a small town near the sea._______________________
_____________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】书面表达
目前,许多中学生不重视课外阅读。请你根据下表内容写一篇短文,对这一现状进行分析并提出建议。要点:
一 、不重视课外阅读的原因 1.回家作业太多,2.没有阅读的习惯,3. 有些同学把课外时间花在玩电脑游戏或聊天上。
二、课外阅读的好处 1. 能使我们更多地了解世界,2. 让我们学会如何思考,3.让我们的生活更加丰富多彩。
三、 对学校或同学的建议 ……(至少一点)
注意:1. 词数: 80个左右(开头已给出的内容不记入总词数);
2. 内容必须包括上表中的要点,可适当发挥,但不要逐字翻译;
3. 条理清楚、语句连贯;
4.文中不得出现真实的地名、校名和人名。
At present, only a few students do some reading after class. Here are some reasons._______
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】完形填空
Tom is a young man. He eats and sleeps a lot, _____works a little. He doesn’t like to learn, so he ______little. He can’t do any difficult work, so he has to look _______ an easy job. One day he finds a job on a farm. When it’s work time, he always says he’s tired and ______. So he gets less money than the others. _______ is coming. The workers are getting ready for the next year. Only Tom does ________. The farmer tells him to cut down trees in the forest. The young man goes there with a ______. He feels terrible in the forest and ______ about the animals. So he looks around and sings loudly. Nobody knows _______ he’s singing.
After three days, Tom hasn’t cut down any trees. The farmer wants to find out how the young man is doing. He’s _______ when he finds Tom sitting on the chair, cutting the tree. “Why are you sitting here to cut the tree?” asks the farmer. “Because I can’t work if I am lying(躺)down, sir.”
【1】A. andB. butC. whenD. though
【2】A. forgets B. speaksC. knows D. exercises
【3】A. at B. afterC. around D. for
【4】A. rests B. eats C. answers D. plays
【5】A. Spring B. SummerC. Fall D. Winter
【6】A. everythingB. somethingC. nothingD. anything
【7】A. ballB. chairC. bookD. bed
【8】A. thinksB. talks C. worriesD. cares
【9】A. whereB. what C. when D. how
【10】A. angryB. lateC. happy D. shy
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Like many lovers of books, Mary and her husband, Richard Goldman, seldom walked past a bookstore without stopping to look inside. They often talked of opening their own store one day.
When Mary was in hospital with heart trouble in 1989, they decided it was time to get serious. Richard, who worked for a business company, expected to work for himself, and Mary needed to slow down from her job.
They started by talking to bookstore owners and researching the industry(产业). “We knew it had to be a specialty(专业) store because we couldn’t afford enough money,” says Mary. One idea came to her: She’d read somewhere that about 20 percent of books sold were mysteries, and many buyers spent more $300 a year on books. She and Richard were themselves mystery readers.
On Halloween 1992, they opened the Mystery Lovers Bookshop and Café near their home. With three children in college, the couple could not spend all the family’s money to start a shop. To pay the $100,000 cost, they drew some of their savings, borrowed from friends and from an bank.
The store only broke even in its first year, with only $120,000 in sales. But Mary was always coming up with new ways to attract(吸引) buyers. The shop had a coffee bar and it offered gifts to mystery lovers and provided dinners for book clubs that met in the store. She also invited some writers to discuss their stories.
Today Mystery Lovers makes sales of about $420,000 a year. After paying taxes, business costs and the six part-time sales workers, Richard and Mary together earn about $34,000.
“The job you love may not go hand in hand with a million-dollar income(收入)” says Richard. “This has always been about a pleasant life for ourselves, not about making a lot of money.”
【1】When Mary was in hospital, the couple realized that ____.
A. they had to put their plan into practice
B. health was more important than money
C. heart trouble was a serious illness
D. they both needed to stop working
【2】 After Mary got well from her illness they began _____.
A. to study how to open a bookstore
B. to buy and read more mystery books
C. to do market research on book business
D. to work harder to save money for the bookstore
【3】 How did their bookstore do in the first year?
A. They had to borrow money to keep it going.
B. They made just enough to pay all the costs.
C. They succeeded in making a lot of money.
D. They failed though they worked hard.
【4】 According to Richard, the main purpose of opening the bookstore is _____.
A. to pay for their children’s education
B. to get to know more writers
C. to set up more bookstores
D. to do what they like to do
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Charlie came from a poor village. His parents had ____ money to send him to school when he was young. The boy was very sad. Mr. King lived next to him. He found the boy ____ and had pity on him and lent some money to him. So the boy could go to school. He studied hard and ____ all his lessons. When he finished middle school, the man introduced him to his friend in the town. And he began to work.
Once Mr. King was seriously hurt in an accident. Dying, he asked Charlie to take care of his daughter,Sharon. The young man ____ and several years later he married the girl. He loved her very much and tried his best to make her happy. He often bought beautiful clothes and delicious food for her. He was good at cooking and he cooked ____ for her. So she became very fat and she felt it difficult to walk. And one day she found there was something wrong with her heart. Her husband wasn’t at home and she had to go to ____ at once. The doctors looked her over and told her ____ eat meat, sugar, chocolate and things like these. She was afraid ____ the doctor’s words and wrote all the names of the food on the paper. When she got home, she put the list on the table and ____. When she returned home that afternoon, she found many kinds of food: meat, sugar and chocolate in the kitchen. Charlie was busy ____ there. As soon as he saw her, he said happily, “I’ve bought all the food you like,dear!”
【1】A. no B. some C. much D. enough
【2】A. lazy B. clever C. careful D. hard
【3】A. did well in B. was poor at C. was working D. was good for
【4】A. was angry B. thought hard C. agreed D. said “No.”
【5】A. a little B. a few C. many D. a lot
【6】A. rest B. sleep C. hospital D. work
【7】A. should B. would C. to D. not to
【8】A. to remember B. to forget C. to catch D. to teach
【9】A. slept B. went out C. cooked D. ate
【10】A. reading B. seeing C. cooking D. Writing
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】缺词填空
Coke is a kind of popular drink . Many people around the world e____ it. But they don’t know it has many o_____ uses.
◆ Cleaning. You can use it to c_____your hands,your bathroom or your clothes. When you do some washing , you can put some Coke into the w______. And Coke can m______them cleaner.
◆ Cooking. Put Coke on beef or pork while it’s cooking. And we can cook chicken w_____ Coke, it tastes very n___.
◆ Health &beauty. Coke can make you b_____. Use it on your hair or your skin(皮肤)to make them brighter and smoother.
◆ Housework help. W______ flowers with Coke can make them more lovely and beautiful.
Would you l_____ to give Coke a try?
【1】e _____2.【2】o _____3. 【3】c______ 4. 【4】w_____5. 【5】m_______
【6】w______7.【7】n______8. 【8】b______ 9. 【9】W_____ 10. 【1】l________
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com