分析 【文章大意】这篇短文主要介绍了十四岁的扎克在高尔夫球赛中获得了冠军,但是一个专业的运动员发现了他的高尔夫球袋中多一根球杆.这根球杆属于一个朋友,但是扎克忘记了.虽然在比赛中他没有用到这根球杆,但是扎克选择了诚实,放弃了奖牌.通过扎克的故事,告诉我们高尔夫这项运动的特殊性,比赛中的诚实比赢更重要.
解答 52.答案为B.细节理解题.根据短文倒数第二段扎克的话"But this was golf,and rules are rules.I just knew what I had to do",我们可知虽然他没有用到那根球杆,但是规则就是规则,他决定归还奖牌,故选B.
53.答案为A.推理判断题.根据短文倒数第三四段'It was a sport for gentlemen,not laborers,and gentlemen did not care about winning.They cared about doing the right thing","Honesty became a symbol of honor",可知高尔夫运动是一项绅士运动.绅士不在乎输赢,他们在乎做正确的事情,诚实是荣誉的象征.所以A 选项说法正确,荣誉比获胜更重要.
54.答案为A.词义理解题.根据最后一段,我们可以得知由于有了以前的教训,扎克应该是比赛前认真的数了数球杆,所以意思是开球,发球,故选A.
55.答案为C.文章拟题.文章通过扎克归还奖牌的事情告诉我们高尔夫是一项绅士的运动,它不在乎输赢,重要的是诚实.所以C选项最符合文章大意,高尔夫中的诚信.故答案为C.
点评 快速阅读全文,掌握文章主旨,并认真阅读题目,把握好相关文章细节,做出准确解答.
科目:初中英语 来源: 题型:句型转换
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| All I Want for Christmas Is You By Mariah Carey; illustrated by Colleen Madden Age:for 3-7years Price:﹩17.99 On sale:Dec.10,2015 Pages:32 Mariah Carey's All I Want for Christmas Is You,one of the best-selling and most famous songs of all time,brings Christmas joy to many listeners of all ages every year.And now its beautiful lyrics will bring the same holiday spirit to readers of all ages in this one-of-a-kind picture book about a young girl whose greatest Christmas wish is for a new little dog! |
| A Bear's Year By Kathy Duval; illustrated by Gerry Turley Age:for 4-8years Price:﹩18.99 On Sale:Nov.27,2015 Page:40 In this book,readers will follow a mother bear and her kids through the course of a year.Deep in her den under the heavy snow,Mama and her newborn babies sleep soundly.When spring arrives,the bears wake up,and summer comes,Mama teaches her young ones to fish.Then,in fall,the leaves turn gold,food grows less and less,and the family prepares for hibernation and the coming winter. |
| The Only Child By Guojing Age:for 5-9years Price:﹩22.99 On sale:Dec.1,2015 Pages:112 A little girl--lost and alone-follows a stag deep into the woods,and like Alice,down the rabbit hole,she finds herself in a strange world.And home and family are very far away.How will she get back there? |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | What's your name? | B. | What are you up to? | ||
| C. | How old are you? | D. | How can I help you? |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | how can we get to Xingyi Airport | |
| B. | how we can get to Xingyi Airport | |
| C. | how do we get to Xingyi Airport | |
| D. | how we got to Xingyi Airport |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com