精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
16.Sydney Fredette has a lot of things to deal with.Not only is she a high school student,but she has also set up her own organization,Beary Merry Christmas.She volunteers(自愿)to serve poor kids and families in Orange Country in California,US.
      To remember her best friend who died of cancer nearly 10 years ago,Fredette decided  to serve those in Orange Country who are less lucky than she is.
     She began with the simple idea of collecting donated(捐赠的)Build-A-Bears,the popular toy animal that is made by children themselves in the stores'workshops.Fredette then gave them as gifts to the homeless children in California during the holiday season.
     With donations at more than 100 bears a year,Fredette and volunteers host activities every year,where volunteers not only give out the bears,but also clothing,meals,and other things.
     Not wanting to limit(限制)the giving to just the holiday months,Fredette now hosts other activities for Valentine's Day,Mother's Day and Halloween,providing the chance for her volunteer team to make a difference through the year.
"I love making relationships with the people I serve,"Fredette said."The thanks they have,hearing their stories and seeing how happy they are,it's so cool."
     Future plans for Fredette include building a public food bank and providing a self-development class for students in her school who will soon attend college.
     Heading to college herself in the fall,Fredette is looking to stay local and continue to help out in her hometown.In fact,she was regarded as a"Dreamer & Doer"not long ago for her work in improving her community,along with 32 other high school students.
34.Fredette started her own organization toB.
A.keep her life busy   
B.help poor people     
C.look after the sick         
D.thank her best friend
35.What can we learn about Beary Merry Christmas?
A.It holds one activity a year.
B.It offers service around America.
C.It buys bears from the stores.
D.It gives out other things besides bears.
36.It can be inferred(推断)that FredetteC.
A.likes telling people stories          
B.dreams of being a teacher
C.is pleased with what she does         
D.plans to leave California for college
37.What can be the best title for the passage?
A.Giving back to society          
B.Getting on well with others
C.Providing a food bank             
D.Improving community colleges.

分析 全文大意:
Sydney Fredette 是一名中学生,为了纪念她十年前死于癌症的那位最好的朋友,她成立了一个慈善组织Beary Merry Christmas,这个组织把收集到的狗熊玩具在假期送给那些无家可归的孩子,后来Sydney Fredette 和其他志愿者除了给他们送狗熊玩具以外,还给他们送衣服、食物以及其他东西.Sydney Fredette 希望将来她还能建一个公共的食物银行.

解答 【答案】
34.B     细节理解题       根据第一段Sydney e Fredett has a lot of things to deal with.Not only is she a high school student,but she has also set up her own organization,Beary Merry Christmas.She volunteers(自愿)to serve poor kids and families in Orange Country in California,US."Sydney Fredette 有很多事情要处理,她不仅是一名高中生,而且她也成立了自己的组织Beary Merry Christmas.她自愿为美国加利福尼亚州橘子郡上的贫穷孩子和家庭服务"可知 Fredette 成立组织的目的是为了帮助穷人,故选B
35.D       细节理解题     根据第四段With donations at more than 100 bears a year,Fredette and volunteers host activities every year,where volunteers not only give out the bears,but also clothing,meals,and other things.可知Sydney Fredette 和其他志愿者除了给他们送狗熊玩具以外,还给他们送衣服、食物以及其他东西,故选D
36.C       推理判断题      根据第六段I love making relationships with the people I serve,"Fredette said."The thanks they have,hearing their stories and seeing how happy they are,it's so cool."Fredette 说"我喜欢和我的服务对象保持关系,他们表达的感谢,听他们的故事看到他们那么的开心,简直太棒了."可推知Fredette为她所做的一切感到高兴,故选C
37.A        标题归纳题       根据短文讲了Fredette 成立慈善组织帮助贫穷孩子和家庭的故事,可知这是一种回馈社会的行动,故题目可拟为回馈社会即Giving back to society故选A

点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读表达

5.阅读E篇,根据书信内容简要回答问题,请将答案填写到答题卡指定位置.
                                              E
Dear Kids Advice Magazine
June 10,2017
Hi,my name is Evan and being the eldest child in the family surely has its disadvantages.First of all,I have to share all my toys and games with my younger Siblings,William and Julia.Of course,they don't need to return the favour because I'm totally uninterested in their things.Besides that,Julia and William are always hanging around me.It's especially annoying when I have a friend over.We look for a secluded place in the house where they can't disturb (打扰) us,but within minutes,they've found us and are asking to join in.I just can't seem to get a moment's peace.At meal times,I have to eat whatever is on my plate regardless of the portion size or taste.William and Julia only need to try one bite when it's not their favorite food.Not only this,but I'm expected to be cooperative (合作的,配台的) at all times because I'm the oldest and need to be a role model for them.
It doesn't seem fair either that I have more chores to do around the house than Julia and William put together.Plus,when it comes to practising our musical instruments,I have to practise more than double the time.Oh,and the worst part of it all is the huge quantities of homework I get compared to them.
I'm feeling rather annoyed with my sibling situation.Can you please write back with some advice?
                                                                                                                          Yours truly
                                                                                                                          Evan Smith
21.How many children are there in Evan's family?
22.What does the underlined phrase"a secluded place"mean in Chinese?
23.Why is Evan expected to be cooperative  at all times?
24.How did Evan feel when he wrote this letter?
25.Evan thinks many things unfair,but in fact some of them are not his brother and sister's fault.List 2
of the unfair things.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

6.Summer Programs at Museums


41.You can join in the programs at the Postal Museum any dayA.
A.from July 17 to 23
B.from July 29-30
C.from August 7-20
D.from August 21 to 27
42.If you are interested in the program about video arts,you can phoneC.
A.965-0400
B.654-0930
C.357-3030
D.272-0560
43.A 15-year-old student can take part in the programs atA.
A.the Building Museum  
B.the Postal Museum
C.the Air and Space Museum  
D.the Science Museum
44.In the Air and Space Museum,you canC.
A.create a stamp  
B.build a house
C.make a paper airplane  
D.explore a future city.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

4.---What略 do you like best?---Maths.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

11.中学生普遍面临着很多烦恼,假如你叫李华,仔细阅读表格,然后给青少年问题专家 Mr Friend写一封80字左右的英文书信.(参考词汇:对…满意be satisfied with sb)
友情提醒:注意英文书信的格式,注意书写!

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:听力题

1.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:听力题

8.听第5段对话,回答第10、11题.
10.How does Alice feel?
A.She feels excited.
B.She feels nervous.
C.She feels sick.
11.What does Peter tell Alice to do?
A.To talk with friends.
B.To lie in bed and rest.
C.To listen to soft music.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:听力题

5.听第4段对话,回答第9小题.
Where are they talking?
A.In a restaurant.
B.In a store.
C.In a post office.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2015-2016学年江苏镇江七年级下期末考试英语试卷(解析版) 题型:单项填空

The girl__________ swim when she was only four years old. Isn’t it amazing?

A. could B. may C. can D. Must

查看答案和解析>>

同步练习册答案