精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】I think the Buddy Club is great. I really enjoy talking with the older students about school life and growing up. They can tell me a lot. One student told me how he relaxed (放松) before exams. Another student told me about great websites about learning History and English.

The Buddy Club is also a good place to just forget about school altogether! One of the older students taught us origami (日本折纸). We made paper planes, birds and hats together.

The table tennis tournament(锦标赛) was a great idea. I didn’t do very well, but I learnt a lot from watching the doubles tournament won by a fourteen-year-old girl and a seventeen-year-old boy.

Last year, we had the annual (每年的) Buddy Club Picnic. Everyone enjoyed the games we played. After I learnt how to fish, I caught two fish in the lake. I think it might be a good idea to change the Buddy Club Picnic to a weekend camping trip. We could learn how to put up tents and how to find our way through a forest. Many of the older students know how to do this already, and I think they would like to teach the younger students.

I want to say again how much I enjoy the club. When I’m older, I will make friends with younger students. Then, I can tell them all about school life and growing up.

【1】What does the writer enjoy doing at the club?

A. Learning Japanese.

B. Talking to older students.

C. Losing at table tennis.

D. Surfing the Internet.

2What websites did the writer learn about?

A. Paper planes. B. Origami.

C. History and English. D. Relaxing.

3How does the writer want to change the picnic?

A. He wants more fish to be caught.

B. He wants to make it shorter.

C. he wants to have it in a tent.

D. He wants to change it to a camping trip.

4What does the writer want to learn?

A. How to put up a tent and make a fire.

B. How to put up a tent and find his way through a forest.

C. How to make clean water and find his way through a forest.

D. How to find his way through a forest and climb a mountain.

【答案】

【1】B

【2】C

【3】D

4B

【解析】

试题分析:本文讲诉了作者在Buddy Club中所做的事情。在这个俱乐部,能够和高年级的学生交谈,学习如何在考前放松,如何在网上学习历史及英语。俱乐部还举行锦标赛及野餐。能学到很多实用的知识。

【1】B细节理解题。句意:作者喜欢在俱乐部做什么?根据文中I really enjoy talking with the older students about school life and growing up. 可知答案选B。

【2】C细节理解题。句意:作者能在网页上学什么?根据上文 Another student told me about great websites about learning History and English.,可知答案选C。

【3】D细节理解题。作者希望野餐做怎样的改变?根据第四段中I think it might be a good idea to change the Club Picnic to a Buddy weekend camping trip.可知答案选D。

4B细节理解题。句意:作者想学到什么?根据最后一段中We could learn how to put up (架起) tents (帐篷) and how to find our way through a forest. 可知答案选B。

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】书面表达。

假如你是李华。你的两位朋友Tom与Peter几天前发生了争吵。3月9日是Peter生日,Tom想送他一个礼物来缓和关系,修复友情,特地发来邮件寻求你的建议。请你根据以下要点给Tom回一封邮件:

1.礼物选择:

2.你的理由;

3.其它和解建议。

注意:

1.词数100左右:

2.可适当增加细节,以使行文连贯:

3.开头和结尾己给出,不计入总词数。

Dear Tom,

I'm glad to hear that you are considering making up with Peter.

_______________________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________________

_______________________________________________________

Best wishes,

Li Hua

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Liu Yingying is a student at No. 17 Middle School in Shanghai. She is 14 years old. She likes English and she often (经常) reads English books at home. She can speak English well and write many English words. She likes speaking English with her classmates and teachers at school. Her teachers like her. Liu Yingying likes music and she can play the piano. She often practises (练习) it at home in the morning.

Liu Yingying has got a happy family. Her father is a worker in a car factory and her mother is a hotel manager. Her father likes sports. His favourite sport is table tennis. Her mother likes sports, too. But she likes swimming. What about Liu Yingying? She likes playing tennis.

【1】 How old is Liu Yingying?

A.She is ten. B.She is twelve.

C.She is thirteen.D.She is fourteen.

【2】The word classmates means (意思是)______ in Chinese.

A.家人B.流浪儿C.同学D.陌生人

【3】What cant Liu Yingying do?

A.Play the piano.B.Speak English.

C.Write English. D.Play table tennis.

【3】Whats Liu Yingyings fathers job?

A.He is a factory worker.B.He is a teacher.

C.He is a hotel manager. D.He is a doctor.

【5】What sport does Liu Yingyings mother like?

A.Basketball. B.Tennis.

C.Table tennis. D.Swimming.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】补全对话

根据对话内容,在每个标有题号的空白处填入一个适当的句子,使对话完整,合乎情境。

AGood morningLily!

BGood morningLinda!1

AI’m going on a trip for my holiday.

B2

AI’m going to New York.

B3

AIt’s very hot and rainy. Do you want to go there with me?

BSorryI have homework to do.4

ATomorrow. I’m going there with my parents.

B5

AThank you.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】书面表达。

下列表格中是Lily和Jack两个人的资料, 请根据表格提供的信息, 写一篇短文, 介绍两人的情况。要求60-70词。开头已给出,词数不计入其中。

Name

Country

Favorite color/food/animals

Get up

Go to bed

(上床睡觉)

Lily

England

pink, jiaozi, pandas

6:30

9:30

Jack

Canada

blue, hamburgers, lions

6:40

9:50

Lily is an English girl. She likes pink very much. __________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】阅读理解。

Mary was an operator (接线员) 911 in Los Angeles. One Thursday morning, she was surprised to get a call from a young child who said, “Mom my ill, Mom my ill, again and again. Mary hurried to find the address of the call. She called the police, in a minute, the policemen and doctors arrived at the house. They broke the door open, they couldn’t believe their eyes. The little child was so young that maybe she could not walk!She was sitting beside her mother and holding her mother’s hand. Tears (眼泪) were running down her face. T he doctors gave the woman some medicine and soon she woke up. Late r she told people, Everyone was surprised that my daughter could call 911. One Monday I tried to teach her how to call 911, but she couldn’t do it.” Mary was surprised,too. “It’s the first time I’ve seen a two-year-old child call 911.”

1What did Mary do every day?

A.She answered the telephone calls.

B.She talked with the policemen and the doctors.

C.She played with the children.

D.She dealt with emergencies(紧急情况).

2How did she feel when she answered the little girl’s call?

A.She was worried. B.She was sorry.

C.She was surprised. D.She was happy.

3How did the police and the doctors get into the house?

A.They went in through the windows.

B.They broke the door open.

C.They didn’t go in.

D.The women was outside. They didn’t need to go in.

4How could the little girl learn to call 911?

A.She learnt it by herself.

B.She asked others to call 911.

C.Her mother taught her one Monday.

D.Her mother of ten taught her.

5How old was the little girl?

A.Only two.

B.She was nine.

C.She was five.

D.She couldn’t walk,so she must be less one.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】请先阅读下面短文,掌握其大意,然后根据短文内容从下面方框内的七个选项中选择五个还原到文中,使短文意思通顺、结构完整,并将答案填写到答题卷的相应位置。

Blueberries(蓝莓)were Billy’s favorite fruit. Today he planned to make blueberry juice. Billy didn’t know how to make juice, so he asked his uncle for help. 【1】_______ He made carrot juice, apple juice and vegetable juice. But he never made blueberry juice before!

First, Billy and his uncle went to a blueberry farm. They picked blueberries for an hour. It was hard work picking the little blueberries from the trees. 2______ But he thought these blueberries tasted better than those in the store.

3______ After that, they put the blueberries in a pot to mash(捣烂 ) them up. They used a potato masher and really mashed them into a mess. Then they pushed them through a strainer (滤网).4______

When they tasted it, they could really taste the blueberries. It wasn’t very sweet, though. They added grape juice to the blueberry juice.5_____ He thought it was better to use a natural sweet juice, like apple juice, pear juice or grape juice. They used grape juice, because grapes had a similar color as the blueberries.

Finally, they drank it. It was a lot of work to make juice, but it was delicious!

A. Now, Billy understood why they were expensive in the store.

B. His uncle liked to make juice out of everything.

C. The second morning Billy took some blueberry juice to school.

D. Next, they washed the blueberries.

E. As a result, Billy’s mother asked Billy to learn from his uncle.

F. Billy’s uncle didn’t want to use white sugar

G. Soon they got a small pot of dark purple juice.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】书面表达

David参加了一个社区的交友活动,请根据下表所提示的内容,介绍他的新朋友Tom。

学习

1.爱学习。努力学习,所有学科都学得很好。

2.爱助人。经常帮助同学复习功课。

爱好

1.爱运动。篮球打得好,下学期想进入校篮球队。

2.爱动物。养兔子当宠物,并能照顾好。

评价

对Tom的评价(自拟)

要求:1. 词数80左右。短文开头部分己为你写好,不计入总词数;

2. 条理清楚,语意连贯;紧扣主题,适当发挥;书写规范,标点正确;

3. 短文中不要出现具体的学校姓名和人名。

Tom is my new friend.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】根据句意,用括号内所给单词的适当形式填空。

【1】Would you like to have some _________(Russia) black bread? It’s famous.

2Ladies and ____________ (gentleman)! Welcome here on this sunny day.

3It’s necessary for us to eat ____________(regular).

4Please give my best ____________(wish) to your parents!

5Help________________(you) to some chicken soup, kids.

查看答案和解析>>

同步练习册答案