【题目】阅读理解。![]()
根据表格所提供的信息选择最佳答案。
(1)From the chart we know that the latest metro station is in _______.
A.Shanghai
B.Beijing
C.Harbin
(2)According to the information above we know that ____________.
A.the number of Shanghai metros will increase about 31.2% in 2050
B.there are about 4.3 million passengers per day in Shanghai
C.the price of the Shanghai ticket is 3 yuan in Shanghai metro
(3)From the information in the chart we know that the metro station _________ has the most passengers per day.
A.in Nanjing
B.in Shanghai
C.in Beijing
(4)From the chart we know that____________.
A.It is very convenient and comfortable to go from the south to the north in Beijing.
B.the price of ticket in Nanjing is the cheapest of all the metro stations mentioned above.
C.Beijing has the largest number of metro trains.
(5)Which of the following is TRUE according to the information?
A.From the chart we know that we can take metro every two minutes in all the cities.
B.The passengers in Shanghai can take metros to go everywhere.
C.The price of the ticket in Harbin is the same as that in Shanghai.
【答案】
(1)C
(2)A
(3)A
(4)C
(5)C
【解析】这是一篇广告主要介绍了在不同城市的地铁的价格,数量,特点等等。
(1)考查细节理解题。根据表格提示可知,最后一个地铁站是在哈尔滨。可知答案,故选C。
(2)考查细节理解题。根据文中Metros will increase rapidly in 2050, increase about 31.2%,可知答案,故选A。
(3)考查细节理解题。根据文中Passengers/day Nanjing 4480thousand可知答案,故选A。
(4)考查细节理解题。根据文中Number 17 Beijing 可知答案。北京的地铁是最多的,故选C。
(5)考查细节理解题。通读表格的内容可知,哈尔滨和上海的地铁的数量一样多。故选C。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】– Excuse me, are these books____?
– No, they are classmate’s.
A. his; he B. hers; hers
C. your; mine D. yours; my
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Here ________ for you.You are too lucky.
A.some flowers are
B.are some flowers
C.is some flowers
D.some flowers is
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】—How can I get well along with others, father?
—Try to smile to others, boy. That will make ____ much ____.
A.them, easier B.them, more easy
C.it, easy D.it, easier
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】I think your idea is very great.I totally________you.
A.argue with
B.agree with
C.disagree with
D.laugh at
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】—Li Ming swims so well. Who taught him?
—He learned by ____.
A. myself B. herself C. himself D. itself
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】------Why are you so upset?
------______I said,they didn’t believe me.
A.What B.Which C.That D.Whatever
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Though his grandmother lives _____, she never feels _____.
A.alone; alone B.lonely; lonely
C.alone; lonely D.lonely; alone
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】We wanted to stop to have a rest.But the coach ordered us to keep________.
A.moved
B.to move
C.move
D.moving
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com