—Where is Dave now?
—He ________in the sports center.
A. swims B. swam
C. swimming D. is swimming
D 【解析】试题分析:句意:——Dave现在正在哪里?——他正在体育中心游泳。根据Where is Dave now?可知此处用现在进行时,故选D。科目:初中英语 来源:牛津译林版9B Unit1 Asia 单元测试卷 题型:单选题
On the way_______ the mountain village, we found the local houses quite strange.
A. to B. by C. at D. on
A 【解析】句意:在去山村的路上,我们发现当地的房子很奇怪。本题主要考查介词。A项,to “目的是;到…”。B项,by “用…方式”。C项,at “在…时间点或地点”。D项,on “在…上面”。根据句意,在去山村的路上。on the wayto 为固定搭配,意为“去…的路上”,故应选介词 to。故答案选A。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:安徽省亳州市涡阳县2017-2018学年八年级上学期期末教学质量检测英语试卷 题型:单选题
--- How are you going to become a basketball player, Paul ?
---I am going to practice _____ every day.
A. play basketball B. to play basketball
C. played basketball D. playing basketball
D 【解析】句意“-保罗,你要如何成为一名篮球运动员?-我打算每天练习篮球”。practice doing sth练习做某事,根据句意,故选D。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2018年春七年级英语下册(人教版):期末测试卷 题型:阅读单选
Mr. Brown had much money. One day he went on a trip to the countryside with his 5?year?old son Eric. He wanted to show his son how poor people lived, so they spent a day and a night on the farm of a very poor family.
When they got back from their trip, Mr. Brown asked Eric, “My dear son, how was the trip?”
“Very good, Dad!”Eric said happily.
“Did you see how the poor lived?”Mr. Brown asked.
“Yeah!”Eric answered.
“And what did you learn?”Mr. Brown asked.
“We have a dog at home but they have four. We have a pool that is in the middle of the garden but they have a river that has no end. We have expensive lamps(灯) in the garden but they have the stars, ”Eric answered.
When little Eric finished, Mr. Brown couldn't say anything.
1.Mr. Brown and his son spent ________ in the countryside.
A. about 12 hours B. about 24 hours
C. about 48 hours D. less than 12 hours
2.The underlined word“poor”in Paragraph 1 means “________”in Chinese.
A. 贫穷的 B. 富裕的
C. 快乐的 D. 漂亮的
3.Why did Mr. Brown take Eric to the farm?
A. To show him how poor their family was.
B. To show him how rich their family was.
C. To show him where the poor lived.
D. To show him how the poor lived.
4.Eric felt ________ about the trip.
A. tired B. unhappy
C. great D. sad
5.Which of the following is NOT true?
A. Eric was only five years old.
B. There was one dog on the farm.
C. Eric liked the farm very much.
D. There were some lamps in Mr. Brown's garden.
1.B 2.A 3.D 4.C 5.B 【解析】本文讲述了布朗先生带着儿子Eric去了农场,想让儿子了解穷人是如何生活的。回来后,儿子把自己家和农场的那家进行对比,发现自己家不如人家富有。 1.B 事实细节题。由文中“they spent a day and a night on the farm”可知布朗先生和他的儿子在乡村度过了一天一夜,故选B。 ...查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2018年春七年级英语下册(人教版):期末测试卷 题型:单选题
Look! There a photo of our English teacher in today's newspaper!
A. is B. are C. have D. has
A 【解析】句意“看,在今天的报纸上有我们要有老师的照片”。there be有。根据空后a photo of our English teacher可知,用单数,故选A。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2018年春七年级英语下册(人教版):期末测试卷 题型:单选题
His mother ________ of medium height and she ________ short straight hair.
A. is;is B. has;has
C. has;is D. is;has
D 【解析】试题分析:句意:他的母亲是中等身材,留着直的短发。be of medium height中等身材。have/has+fair留着头发。故选D。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:牛津译林版8AUnit1 提优练习1 题型:阅读单选
Three students are talking about the New Year tradition of their own country.
A.Christina from Spain
On the last day of the year, the 31st of December, people wait till 12 p.m. Everybody must have 12 grapes to eat at midnight. At each sound of the clock, we must eat a grape. But we can't ever finish eating the grapes on time! Usually when people still have some grapes in their mouths, they look at each other and start to laugh. This tradition started in Spain long ago. One year, when there were a lot of grapes, the king of Spain decided to give grapes to everybody to eat on New Year's Eve.
B.Cordon from Britain
On New Year's Day in Britain, people have parties. At 12 o'clock, the music stops, and we listen to the radio. On the radio we hear Big Ben, the famous clock in London. Then everybody sings a song about friendship and kisses their friends. We say “Happy New Year” to each other. It's lucky if a tall man with dark hair is the first person to come to the house in the New Year. So I go and visit as many friends as I can. They all give me a drink.
C.Angela from Brazil
In all cities in Brazil, we have a big party on New Year's Eve, especially in Rio de Janeiro. People in this city go to the beaches to watch fireworks (焰火).We put flowers in the sea and think about things we want for ourselves or others. We usually wear white clothes for good luck during the New Year.
1.Which is NOT mentioned (被提到) in the passage?
A. Have 12 grapes to eat. B. Have parties.
C. Give flowers to others. D.Watch fireworks.
2.Who have parties during the New Year?
A. People in Spain. B. People in Britain.
C. People in Brazil D. Both B and C.
3.From the paragraph of “Cordon from Britain”, we know that ________.
A. Cordon can't drink much
B. people hear Big Ben on the radio
C. people sing a song about good luck
D. everybody in Britain goes to watch fireworks
4.On New Year's Day, Brazilians usually wear white clothes because ________.
A. they hope that can bring them good luck
B. that reminds them of their happy life
C. they think that they look beautiful in white
D. that's what they have to do during the New Year
5.This article mainly tells us________.
A. what people in Britain do on New Year's Day
B. when and where people have New Year parties
C. what people in different countries do on New Year's Day
D. why people around the world like the New Year
1.C 2.D 3.B 4.A 5.C 【解析】 试题分析:这篇文章主要讲了,三个学生在谈论他们自己国家的新年传统。克莉丝汀来自西班牙;来自英国Cordon;来自巴西安吉拉,分别介绍了他们的新年传统。 1.C细节理解题。通读全文可知只有Give flowers to others给别人花没有提到 。可知选C。 2.D细节理解题。根据文中So I go...查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:牛津译林版8AUnit1 提优练习1 题型:单选题
--- Do you know Wang Feng? He can remember 100 groups of numbers in five minutes.
--- Yes. man he is!
A. What a smart B. How smart C. What a stupid D. How stupid
A 【解析】句意:----你认识汪峰吗?他能在五分钟内记住100组数字。---认识。他是个多么聪明的人啊!英语中感叹句有两种形式: “what引导的感叹句”和“how引导的感叹句”。在what引导的感叹句中,what是形容词,后面中心词应是名词;在how引导的感叹句中,how是副词,后面跟形容词或副词。其构成形式:1.what+ (a/an)+形容词+可数名词单数+主语+谓语!2.what+...查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:人教版2018年春七年级英语下册单元达标测试卷 题型:单选题
—I hope I will win the English speaking competition tomorrow.
—________
A. What a pity!
B. Congratulations!
C. Good luck to you!
D. Thank you.
C 【解析】句意:—我希望我在明天的英语演讲比赛中会获胜。—祝你好运!What a pity!真遗憾! Congratulations!祝贺! Good luck to you!祝你好运!Thank you.谢谢。因为对方叙述的是要参加比赛,所以应该回答的是祝福的话。故选C。查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com