精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
13.Beijing 2-day Tour (including hotel)
Departure (出发)date:daily
Departure time:8:00 a.m.
Return time:6:00 p.m.
Tour guide service:English-speaking tour guide
Day 1  Arrive in Beijing
After arriving in Beijing,you will be taken to a hotel.Then you'll be free the rest of the day.
Day 2  Visit the main places of interest
Pick-up (接人) service by your tour guide and driver in the morning.
In the morning:Visit Tian'anmen Square,including the main buildings such as the National Museum of China and the Great Hall of the People.Visit the Temple of Heaven and the Forbidden City.Then you'll have lunch at a local restaurant near the Forbidden City.
In the afternoon:Visit the Summer Palace,the largest and most beautiful imperial garden in China.
When the tour is over,you will be sent to Beijing Capital Airport.
Tour price (per person in US dollar):
Your group sizeSuperior class
★★★★★
Deluxe class
★★★★
Tourist class
★★★
1 person$230$188$150
2-5 people$135$115$95
6-9 people$123$95$85
10 people or over$115$92$80
51.How often is the Beijing 2-day tour given?B
A.Twice a day.
B.Every day.
C.Twice a week.
D.Once a week.
52.The Beijing 2-day Tour is aimed atC.
A.old people from Beijing                  
B.students from other cities
C.English-speaking people                
D.none of above
53.Visitors will visitAfirst.
A.Tian'anmen Square                    
B.the Temple of Heaven
C.the Forbidden City                    
D.the Summer Palace
54.Visitors willCnear the Forbidden City.
A.have a rest       
B.go shopping       
C.have lunch        
D.play games
55.If Tom,together with his parents,chooses superior class Beijing 2-day Tour,he will payD.
A.$230            
B.$285             
C.$345             
D.$405.

分析 本文是一篇"北京二日游"的广告信息.详细介绍了时间、日程安排及景点、价格等等.

解答 51.B 细节理解题.根据题干意思:北京二日游多久一次?由广告第一句:Departure (出发)date:daily可知每天一次.故选B.
52.C 推理判断题.根据题干意思:北京二日游是为谁提供的?根据Tour guide serve(服务):English-speaking tour guide,(讲英语的导游)及价格Tour price (each person in US dollar)(以美元为单位)可以推测出这是为讲英语的人提供的旅游服务,故选C
53.A 细节理解题.根据题干意思:游客首先参观哪儿?根据短文中的:In the morning:Visit Tian'anmen Square可知首先参观的是天安门.故选A.
54.C 细节理解题.根据题干意思:游客将在故宫附近做什么?根据文中的:Then you'll have lunch at a local restaurant near the Forbidden City.可知在故宫附近午餐.故选:C.
55.D 推理判断题.根据题干意思:如果汤姆和父母亲一起,选择超级北京二日游套餐,他将付多少钱?根据广告内容,超级套餐,2-5人,每人135美元,135*3=405,故选D.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.A:You've tried on two skirts.
B:Sorry for taking up too much time of yours.But ___of them looks nice on me.(  )
A.neitherB.eitherC.bothD.none

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

4.我国不少城市正在推广公共自行车,提倡人们"绿色出行,低碳生活".现在某英文网站就此话题征文,请你参考下面的短文内容(不得照搬),再根据短文后面的内容要点用英语写一篇短文投稿,谈谈推广公共自行车的好处.
Nowadays,it is very important for us to live a low-carbon life.The first thing we can do is riding bikes instead of driving cars.First,bikes are much cheaper than cars and everyone can afford it.Second,it's easier to find the parking places for bikes.Third,the petrol(汽油)is not necessary for bikes,so bikes won't produce the dirty air to make pollution to our environment.Finally,we can ride bikes to keep fit.Let's ride bikes instead of driving cars to protect the environment!
内容要点:1.首先,骑自行车出行方便,可以随时租还(rent and return);
2.其次,众所周知(as we know),在上学、上班时段交通特别繁忙(heavy traffic),如果有更多的人选择骑自行车,街道上就会有更少的汽车,也不会那么拥挤;
3.最重要的是,骑自行车几乎不会带来污染,有助于保护环境.
要求:1.短文须包括所有内容要点,可适当发挥,以使行文连贯;
2.80词左右,开头和结尾已给出,不计入总词数.
Now,public bikes are provided for people in many cities in China.I think it's a good thing.
                          
I hope more and more people can ride bikes and live a low-carbon life.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.Americans________ New York City"The Big Apple"since 1971.(  )
A.callB.calledC.has calledD.have called

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

8.The teacher didn't tell us whether we should go on with the discussion or not.(改为简单句)
The teacher didn't tell uswhethertogo on with the discussion or not.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.-What colour would you like to wear ______ the party?
-Jane suggests a blue dress and a white pair of shoes ______ me.(  )
A.to; forB.for; toC.to; toD.at; for

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.Father's birthday is coming.I'm thinking about ______.(  )
A.what present shall I get him
B.how I can give him a surprise
C.where we could have a big meal
D.if I should plan a party for him or not

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.Amy is ccelebrating her birthday with her friends at home.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

3.join  should  maybe  club an  English you
Maybe you should join an English club.

查看答案和解析>>

同步练习册答案