分析 本题介绍了关于钢琴班、寻物启事、找向导和出售房屋的广告信息.
解答 61:B细节理解题.根据第一则广告www.music.com.au可知如果你想参加钢琴课程,你应该访问www.music.com.au这个网站,故选B.
62:C细节理解题,根据第二则广告call Susan at 7328059可知苏珊是这只猫的主人.故选C.
63:A细节理解题,根据第三则广告Experience and a good knowledge of the city are necessary,可知如果你想做一名向导,你应该对这个城市很熟悉,并且有经验.故选A.
64:D段落大意题.根据第四则Three bedrooms,a kitchen and two bathroom.,可知广告中提到了这所公寓的卧室,卫生间和厨房.故选D.
65:A细节理解题.根据第四则广告E-mail:sdgt@yahoo.cn.,可知你可以通过电子邮件来联系这所公寓的主人.故选A
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Kathy:an animal doctor Probably the dog that bit me.It wasn't a big one-I'm not afraid of the big ones.The small ones are the worst.It gave me a very nasty(凶狠的)bite. Have you ever done any other jobs? Yes,I did many kinds of jobs when I was a student.One summer I did fruit-picking in Spain. What's the worst job you've ever done? In order to improve my English,I worked for a rich family in New York.I never had a day off and I had to do everything-cooking,cleaning,shopping-and look after their bad children.I left after two weeks and managed to get a job as a waitress in an Italian restaurant. |
| Peter:an actor What's the worst thing that's ever happened in your job? So many bad things have happened-but I think my worst moment was when I read my first bad review in the newspaper.They wrote terrible things about me,and I was so angry.After that I didn't read my reviews any more. Have you ever done any other jobs? Oh yes,it's hard to make a living as an actor.So I've done lots of part-time jobs over the years.For example,I've worked in a shop,sold ice cream at the beach. What's the worst job you've ever done? The worst job I've ever done was at an egg-packing factory.Working conditions are terrible-you stand for hours at the end of a belt (传送带),putting eggs into boxes.You can't have a break,and if you want to go to the toilet,you have to ask for permission.And worst of all,the smell was terrible-I've never eaten an egg since then. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | tomatos | B. | breads | C. | strawberries | D. | strawberrys |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | already | B. | yet | C. | never |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com