精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
3.This twelve-hour course is for people who need to learn about computers.You will learn what computers are,what they can and can't do and how to use them.Course fee(费用):75 dollars Jan.4,7,11,14,18,21 Wed.&Sat.9:00-11:00a.m.
Zhang Hua is a professor from Beijing University.He has over twenty years of experience in the computer field.
TiPing
  This course is for those who want to learn to type.You are tested first and then you can practice at one of eight different skilll evels.This lets you learn at your own speed.Each program lasts 20 hours.Bring your own paper.
Course fee:125 dollars 
Two hours each evening for two weeks.New classes begin every two weeks.This course is taught by a number of professional teachers.
Language Study
Have you already tried to improve your English and failed?Do you want to learn English well?Come and this three-month course will help you make it.Course fee:130 dollars Mon&Wed.2:00-5:00p.m.All the teachers are from English-speaking countries.

46.If you choose the Learning Computers course,you'll have classesB.
A.from Monday to Friday
B.on Wednesday and Saturday
C.on January4,7,12,15
D.in the afternoon everyday
47.From the ads we know that ZhangHuaA.
A.is a teacher from Beijing University
B.has no experience in the computer field
C.can type very well
D.comes from an English-speaking country
48.If you choose the Typing course,youA.
A.should have a test first
B.needn't bring your own paper
C.can't learn at your own speed
D.should pay 115 dollars
49.Mr.Black works in the day and only has time in the evening,he can only choose theB course.
A.Learning Computers
B.Typing
C.Language Study
D.None of the above
50.The Language Study course will lastC.
A.twelve hours
B.two weeks
C.three months 
D.three weeks.

分析 这篇短文包括了三则广告,电脑课程,打字课程以及语言课程;广告包括了上课的时间,费用,以及授课老师的介绍等内容.

解答 46.B   细节理解题 根据第一则广告内容"Jan.4,7,11,14,18,21 Wed.&Sat.1月4日、7日、11日、14日、18日、21日;星期三及星期六."故只有B选项符合条件,答案为B
47.A   细节理解题 根据第一则广告内容"Zhang Hua is a professor from Beijing University."可知张华是来自北京大学的教授,A选项正确,故答案为A.
48.A   细节理解题 根据第二则广告内容"This course is for those who want to learn to type.You are tested first"可知,要想学习打字课程,你首先要测试,故答案为A
49.B   判断推理题 根据第二则广告内容"Two hours each evening for two weeks.每个晚上两小时,一共两星期",可知他在晚上有时间可选择打字课程.故答案为B
50.C   细节理解题 根据第三则广告内容"Come and this three-month course will help you make it.来参加这个三个月的课程,你就可以做到."可知,语言课程持续三个月,故答案为C

点评 做这道题时要先通读全文,弄清短文大意,然后根据相关句子选出正确答案,最后仔细检查.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.The boy was so tired that he __________ soon after he went to bed.(  )
A.fell asleepB.fell in loveC.fell overD.fixed up

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.---Could you help me with the work?
---            .(  )
A.Without problemB.Not a problemC.No problemD.No question

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.Let's                    /d?g/a hole and put the tree in it.(  )
A.dogB.bigC.bagD.dig

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

5.Are we humans alone in space?Scientists have been working on this question for a long time.And recently,new discoveries offer more hope that some form of life existed on Mars in the past,and perhaps is still there at present.
According to a new report in the book Science,the Mars Explorer Curiosity has found more methane (甲烷) in the Martian air.It might suggest the possibility of life.
During the last 20months,Curiosity has found methane many times,and four of them,it tested at a level 10times higher than usual."It's a great increase,"said Christopher Webster,the lead scientist.
This new finding has made a big change.In September 2013,Curiosity found almost no sign of methane on Mars.Just weeks later,however,the explorer picked up the gas.
Methane is also found in Earth's air,and comes from animal and plant life,as well as from the environment itself.If there's methane in Mars'air,where is it coming from?Scientists aren't sure.
"There are many possible sources,such as actions between water and rock,"guessed Sushil,a scientist of the Curiosity team.
But the scientists have left the possibility open that microbes (微生物) could be the methane's source.Also,for the first time,Curiosity found other organisms (有机物) in the rocks of Mars.Organisms are thought to be the basis to form life.Scientists aren't sure where these organisms come from.They could either have formed on Mars or landed on Mars by meteorites (陨石).
For the next three years,Curiosity will keep looking for more organisms in rocks and exploring Mars.
29.Where did Curiosity recently find methane?A
A.In the Martian air.
B.In the air on Earth.
C.In rocks on Mars.
D.In the water on Mars.
30.Scientists predict that there might be life on Mars becauseA.
A.methane is a sign of life
B.astronauts sent to Mars have seen signs of life
C.the Mars Explorer has taken some photos of animals
D.the environment on Mars is similar to that on Earth
31.From the last two paragraphs,we learn thatD.
A.scientists are sure to have found life on Mars    
B.methane is the basis to form life
C.there are no rocks and water on Mars          
D.there is more to learn about Mars.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

8.A daughter was born sick.The doctor told the girl's father that the(15)B was that she couldn't run over 400metres at a time,or a terrible problem might happen to her.The father felt really sad about it.He asked the doctor if there were any(16)C to cure it.The doctor shook his head.How blue the father felt!But the man still didn't give up his(17)C.
He began to pay attention to any news from about the girl's health.One day,a piece of news from a newspaper(18)D him,which said if you keep saying the same words to a person every night when he or she is(19)A,it will have a magical power.From that day on,every night,when the girl fell asleep,the father would say to her,"you will be beautiful and healthy in the future.No matter (无论) what you will be I will always love you."The father kept on doing the same thing every night for over 16years.Year after year,magic(20)B.As the girl grew up,she became healthier and healthier.Later she (21)D took part in a 3000-metre cross-country race and won a prize.In 2014,the parents took the girl to the doctor again.The doctor could(22)C believe his eyes when he saw the report.He said it was a(n)(23)A that he had never met before.
Later,the girl said-Whenever I thought of my father's(24)B,I was deeply moved.I'll spend all the rest of my life to give my father a happy life.My dear father,love you forever.

15.A.bestB.worstC.leastD.latest
16.A.needsB.timeC.methodsD.thoughts
17.A.doubtB.pityC.hopeD.plan
18.A.discoveredB.metC.arrestedD.attracted
19.A.sleepingB.watchingC.readingD.hearing
20.A.failedB.workedC.wentD.died
21.A.everB.almostC.neverD.even
22.A.probablyB.highlyC.hardlyD.always
23.A.wonderB.wasteC.accidentD.problem
24.A.faceB.wordsC.cryD.shouts.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

15.

46.The purpose of this notice isC.
A.to ask people to visit the springs     
B.to make visitors know the area
C.to tell visitors what not to do        
D.to tell the visitors to have a rest
47.The notice is written forA.
A.visitors         
B.children       
C.workers        
D.managers
48.Ais NOT mentioned in the notice.
A.How long visitors can stay in the area  
B.What visitors cannot bring to the area
C.Who looks after the visitors'things    
D.Whether smoking is allowed in the area.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.My sister is an ________girl and she has two________.(  )
A.18 years old; hundreds stamps
B.11-year-old; hundred stamps
C.11 years old; hundred of stamps
D.18-year-old; hundreds of stamps

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

13.-What did your teacher say to you just now?
-He asked me _________.(  )
A.how could I deal with it
B.when did I go to the library
C.why I am late for school
D.if I had got ready for the exam

查看答案和解析>>

同步练习册答案