精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
5.
Welcome 2015
All Jay Zhou Fans Invited!
Date:Dec.31,2014
Time:8:00pm
Place:Friday's Bar
Join us at"Welcome 2015".Come and listen to Jay Zhou's new songs when we count down for New Year.His beautiful voice will give you a wonderful night.Free CDs,pictures and posters will be given to those who can answer some questions about Jay Zhou.Come and see if you are one of the lucky people!You can even sing a song with him if you are one of the first ten to come.
Call Lucy at 99988881.
Have Fun & Learn in Little Star
We pick up your children at school and give them a safe place to play,do homework and learn after school.
Experienced Teachers/Lunch & Snacks/Toys & Books
Aged 6to 12
Our Program:
*Languages*Math*Computer*Music
Open from 11:30am to 7:30pm,Mon.to.Fri.
36,Greenland Road,Pink City
(between First Street and Second Street,next to the Library)
TEL:77884321
The Most Excellent After-School Program for Your Children!
26.What may"Welcome 2015"be?B
A.A song.
B.A party.
C.A movie.
D.A video game.
27.What is Little Star?D
A.A zoo for children.
B.A library for children.
C.An elementary (初级的) school.
D.A care center for children.
28.What cannot the children do in Little Star?D
A.To have lunch.
B.To play with toys.
C.To learn languages.
D.To eat breakfast.

分析 这是两个广告,第一个是周杰伦粉丝聚会;另一个是儿童托管中心.

解答 26.B细节理解题.根据第一栏Come and listen to Jay Zhou's new songs when we count down for New Year当我们新年倒计时时,来听周杰伦的新歌吧,可知这是一个聚会,故选B.
27.D细节理解题.根据第二栏的We pick up your children at school and give them a safe place to play,do homework and learn after school.可知Little Star是一个儿童托管中心,故选D.
28.D细节理解题.根据第二栏的Experienced Teachers/Lunch & Snacks/Toys & Books.可知在这孩子们可以吃到午餐,学习,玩玩具,没有提到早餐,故选D.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

2.-Who is the ________ of this house?
-Kathy.She bought this house last month.(  )
A.authorB..memberC..ownerD..neighbour

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

16.世界在发展,文化在交融,英语已经成为人们沟通的桥梁.怎样学好英语是
我们一直在求索的问题.几年的学习经历你一定积累了许多成功的经验,请从听、说、读、写四方面谈谈你的建议.
要求:1.词数:80-100词(开头已给出,不计入总词数)
2.字迹工整,语言流畅,表达正确,逻辑清晰.
How to learn English well
English is important and useful to us.How can we learn it well?Here are my suggestions.
First,we should often listen to the tapes,English songs and pro grams.Watching English movies is also helpful to us.Second,we should speak English in class as much as possible.Don't be afraid of making mistakes.The more you speak,the fewer mistakes you'll make.We'd better join the English club and practice with others.Third,we can read more English newspapers and magazines.It's good for us.At last,we should recite some good passages and keep diaries.
In a word,as long as we do more listening,speaking,reading and writing,we will learn English well..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.
angry      well          song       hope       also        relax
think       tired         clean       when      finger      medicine
I am a doctor.People often come to see me because they have colds or coughs.People (56)also come to see me because they are sad or nervous.Sometimes(57)medicine helps.Sometimes talking helps.But many doctors (58)think that music can help people feel better.I asked a few of my patients(病人) how music helps them.
"Sometimes I was(59)angry  when I was a child.My family said,‘Play your feelings on the piano!'Sometimes I play a loud(60)song on the piano.Soon I feel calm(平静的).I can laugh and cry through my(61)fingers on the piano.It's natural for me.It's like breathing(呼吸)."
"Listening to music helps me feel (62)relaxed.I like to listen to music and dance when I (63)clean  my house."
"I play the violin.I like playing at night(64)when it is quiet.After playing I am tired and I am happy.I always sleep (65)well after playing my violin."
Are you a musician?Good!Keep playing.If you are not a musician,listen to music and sing or dance.It's good medicine.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

20.下面是大明写给他的朋友Tom的信,信中描述了他的烦恼.请你以他的朋友Tom的身份,给他写一封80词左右的回信,在信中指出他的问题并给他提出建议.信的开头已给出,不计入总词数.
Dear Tom,
My classmate,Lucy,bought a new pen.I liked it very much,so I used it without her permission.Unluckily,I broke it.Then I put it back secretly.Now she finds out the truth and is very angry with me.I don't know what to do.Can you help me?
Yours,
Daming
Dear Daming,
I know your problem.You've made two mistakes.First,you used your classmate's pen withouther permission.Second,when you broke the pen,you didn't tell her the truth.Yes,you must tell her immediately.If you tell her the truth,perhaps she'll beangry with you,but at least you'll prove you are honest.
Then I thinkyou should offer to pay.You can use your pocket money to buy a new pen forher.She will realize that you're truly sorry.
I hope theadvice can help you.I'm sure you will make up with her soon.
Yours,
Yours,
Tom.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

10.
Raymond is a little koala living in Australia.His mom left him when he was only 1month old.But luckily,a kind woman called Julie took him home and looked after him.Raymond spends his days sitting at Julie's desk.
Meet Zeus,the tallest dog in the world.The 3-year-old dog is 168cm tall from foot to shoulder.When standing on his hind legs (后腿),Zeus reaches 226cm.Zeus lives in the US.He eats a 14-kg bag of food.
Scotland chose two Shetland ponies(矮种马),Fivla and Vitamin,as"ambassadors(大使)"to bring in visitors.Fivla is 17and Vitamin is 18.They wear clothes made from wool.Scotland uses pictures of them to show the country's beauty.
You can't find a better sheepdog than Jess the springer spaniel (激飞长毛猎犬) in the UK.Every day,the dog goes out to feed lambs from a milk bottle she carries in her mouth.She does it in any weather,three times a day.
34.D left Raymond when he was only one month old.
A.Julie 
B.Fivla     
C.Vitamin
D.His mother
35.Bis the tallest dog in the world.
A.Raymond 
B.Zeus 
C.Jess
D.Fivla and Vitamin
36.Fivla and Vitamin are Shetland ponies fromD.
A.Australia
B.The US
C.The UK
D.Scotland
37.How often does Jess feed lambs from a milk bottle in her mouth?D
A.Every two weeks.
B.Three times a week.
C.Once a day.
D.Three times a day.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

17.Take a look at our library!Our library is open to everyone and the library card is free.
Book☆picture books for children
☆information about the world
☆books in 36languages
☆all kinds of stories
☆novels
You can enjoy newspapers and magazines in the reading room.
You can borrow five books at a time and keep them for three weeks.
Video☆all kinds of video films
☆TV plays
☆music videos
You can enjoy yourself and watch your favorite videos at home.
You can rent a video at one yuan a week.
Audio☆music for everyone
☆language cassettes(磁带); 42world languages
Special rooms for you to enjoy listening.CDs and cassettes can be borrowed-FREE.
You can borrow one CD or one cassette at a time and keep it for one week.
56.The books in the library were published (出版) inB languages.
A.26        B.36        C.42         D.50
57.What can you enjoy in the reading room?A
A.Magazines.B.Language cassettes.C.Video films.D.CDs.
58.How much should you pay if you keep three videos for a week?C
A.1yuan.B.2yuan.C.3yuan.D.Nothing.
59.How long can you keep one cassette at a time?B
A.One day.B.One week.C.Two weeks.D.Three weeks.
60.Which of the following is true according to the form?C
A.The library card will cost you one yuan.
B.You can borrow as many CDs as you like at a time.
C.You can keep five books at a time for three weeks.
D.There aren't any rooms for you to enjoy music videos in the library.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.根据短文内容,用方框中所给单词的适当形式填空.每词限用一次.
  work      help     use     in     learn
English is a very important subject at school.With the (81)help of the teacher,my English has improved a lot.I can remember most of the words I have(82)learned.Of all the activities I like pair work best,because I enjoy(83)working with my classmates.
For me,the most difficult part is speaking. We don't often have the chance to speak English so I find it really (84)usefulto take an active in class discussions.However,I am still very weak at listening.I think I must listen to more English stories and tapes.And I believe I can learn English well by doing so(85)inthe future.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

15.如果你来,我会和你一起去.
If youcome,Iwillgo with you.

查看答案和解析>>

同步练习册答案