精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

If you watch carefully, you can see_______________ the man does the trick.

A. who B. what C. how D. which

C 【解析】考查宾语从句的引导词。句意“如果仔细观察,你能看到那个人是怎样表演杂技的。”宾语从句不缺少句子成分,故用副词引导,how“如何,怎样”,符合题意。故选C。
练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源:人教版英语七年级上册uint2测试卷 题型:看图作文

书面表达

英语课上,老师要求大家介绍一下自己的家庭成员。假如你是韩梅,请根据下面这张全家福照片,写一段话谈谈照片中的人物。40词左右。

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Here is my family photo. This is my grandfather. He is 68. That is my grandmother. She is 65. These are my parents. This is me. And the boy is my brother. He is 12. 【解析】试题分析:本文主要是图画作文,考生首先要认真阅读前面的提...

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:人教七下Review of Units 7-12巩固练习 题型:阅读单选

A few days ago, a baby in England saved her mother by using mobile phone. The baby named Amelia is only 11 months old. How could she save her mother at such a young age?

On that day, the twenty-year-old mother called Elizabeth became unconscious (晕倒) at home. At that moment,the mobile phone (手机) rang. Amelia, the 11-month-old baby picked it up and answered it. The phone was from Elizabeth’s mother, Linda Wright. Linda heard “Who’s that?” and “mama” on the other end of the line. She knows that her daughter has a history of fainting (昏厥) and she also knows her daughter doesn’t let the baby play with the phone. So she called 999.

Elizabeth was in the hospital when she woke up. The doctor said that she was all right after the examining (检查). She was surprised to find herself in the hospital. When she knew that Amelia had saved her, she said she was lucky to have her baby. “She is clever.” Elizabeth said. “I am proud of (感到骄傲) her.”

1.How old is Amelia’s mother?

A. 11 years old B. 20 years old C. 11 months old D. 20 months old

2.Who made the call?

A. Amelia B. Elizabeth C. Amelia’s mother D. Linda Wright

3.What does Amelia call Linda?

A. mother B. sister C. grandmother D. daughter

4.Who called the hospital?

A. Amelia B. Linda C. Amelia’s mother D. Elizabeth

5.Why was Elizabeth surprised to find herself in hospital?

A. Because she didn’t know how she came to the hospital.

B. Because she found her mother was in hospital.

C. Because she knew her daughter saved her.

D. Because she was all right.

1.B 2.D 3.C 4.B 5.A 【解析】这篇短文讲述的是一个11个月的婴儿救了她的妈妈。这个小女孩的妈妈昏倒了。小女孩的外祖母打来了电话,她接了电话,她的外祖母意识到可能发生了什么,所以拨打了急救电话。 1.细节理解题。根据短文第二段中On that day, the twenty-year-old mother called Elizabeth bec...

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:人教七下Review of Units 7-12巩固练习 题型:单选题

I like this song. It sounds _________.

A. well B. bad C. nice D. hard

C 【解析】句意:我喜欢这首歌,它听起来很好听。well好,是一个副词;bad糟糕的,不符合句意;nice好的;hard努力的,硬的。在连系动词sounds的后面用形容词,根据句意I like this song可知应填nice,sound nice意为“听起来很好”,所以选C。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:安达市人教版英语九年级unit3单元测试卷 题型:完型填空

阅读短文,根据其内容,从A、B、C中选出最佳答案。

Do you like visiting parks?The following three might be the ones that you are ______ in.

Hyde Park,______ royal park of the UK,lies in the center of London,next to Green Park.It was built to be a royal park in 1536.About one hundred years later,the park was ______ to the public.Speakers' Corner in Hyde Park is ______ all over the world.______ can make a speech there on Sunday afternoons.

Central Park is a man?made park in the center of Manhattan,New York.It took about 15 years ______ the park and in 1873 it was open to the public.______ 21 playgrounds and 2 zoos,Central Park is a wonderful place for children ______.

Banff National Park,the largest park in Alberta,Canada,was open in 1885.The park is as ______ as 6,641 km2.Whether by car,boat,bus,bike or on foot,you can enjoy the mountains,lakes,as well as the plants and wild animals.There're 3 famous ski areas in the park,which attracts ______ people to come every winter.

1.A. interesting B. interested C. relaxed

2.A. the biggest B. bigger C. biggest

3.A. popular B. open C. closed

4.A. different B. famous C. convenient

5.A. Someone B. Everyone C. Anyone

6.A. to build B. building C. built

7.A. For B. From C. With

8.A. to have fun B. have fun C. having fun

9.A. large B. larger C. largest

10.A. millions B. millions of C. million of

1.B 2.A 3.B 4.B 5.C 6.A 7.C 8.A 9.A 10.B 【解析】请在此填写整体分析! 1.句意:下面的三个公园可能是你感兴趣的。interesting令人感兴趣的,形容词,常修饰物;interested 某人感到有兴趣的,形容词,修饰人;relaxed放松的,形容词。这里使用的是短语be intereste...

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:安达市人教版英语九年级unit3单元测试卷 题型:单选题

Over these years I have had a new understanding of people traditionally call a perfect person.

A. how B. what C. who D. whom

A 【解析】句意:多年来,我已经对传统上人们如何称为一个完美的人有一个新的理解。how如何,what什么,who谁,whom谁。作为动词短语had a new understanding of的宾语从句缺少状语,故用how,故选A。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:安达市人教版英语九年级unit3单元测试卷 题型:单选题

It's necessary to know how to ask for information ______ when you visit a foreign country.

A. sadly B. quickly C. slowly D. politely

D 【解析】句意:当你游览外国时,知道如何礼貌地询问信息是必要的。sadly悲伤地;quickly迅速地;slowly慢慢地;politely礼貌地。根据ask for information可知询问信息,应是礼貌地,故选D。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:牛津译林版8A Unit1-4 综合练习 题型:阅读单选

"Be proud of(骄傲) what you do," my father always told me, "whether you are a boss or a cleaner". When I was 15, I got a summer job in a hospital. I was told that my duties would include cleaning floors. I smiled and remembered dad's words.

My job was the lowest, but it made me feel excited. I saw it as a challenge(挑战) because it was my first job. I learned to be on time and tried to do everything well. In return, I got respect(尊重) by doctors, nurses and patients(病人). Each morning I imagined(想象) that the dirty dishes would make patients sicker if I were not there to wash them clean. After breakfast, I started cleaning the floors of all patients' rooms and cleaning toilets. I was tired but I wanted to do the job well. People would say, "That young boy really does a good job." That made me happy.

Working in the hospital taught me that being proud of one's job was important. I have swept floors, and I have been a manager. "Be proud of what you do." My father's words influenced(影响) me all my life. And I'm sure dad must be proud of me.

1.The writer's first job was a_______.

A. boss B. cleaner C. manager D. doctor

2.Which of the following didn't the writer do in the hospital according to the passage?

A. Looking after patients. B. Washing dishes.

C. Cleaning toilets. D. Cleaning the floor.

3.When the writer was in the hospital, he_______.

A. made the patients sick B. wasn't tired

C. worked hard D. did everything

4.From the passage we know that

A. the writer's father always stayed with him

B. the father didn't like the writer's first job

C. the writer wasn't proud of his first job

D. the father's words encouraged(鼓励)the writer to do everything well

5.Which is the best title of the passage?

A. Smiling with Yourself. B. My Father

C. My First Job D. Working in the Hospital

1.B 2.A 3.C 4.D 5.C 【解析】本文通过作者第一次工作的经历,说明我们要对自己所做的工作感到骄傲。无论做什么哪怕再微不足道的工作,我们都要认真对待。 1.根据When I was 15, I got a summer job in a hospital. I was told that my duties would include cleani...

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:甘肃省天水市2018届九年级上学期期末模四考试英语试卷 题型:单选题

It’s important for teenagers________time with friends.

A.spending

B.spend

C.to spend

D.spent

C 【解析】本题为It is+adj.+for sb.to do sth.句型,空处缺少的是动词不定式,因此答案为C。

查看答案和解析>>

同步练习册答案