16.The homestay(寄宿家庭) provides English language students with the good chance to speak English outside the classroom and the experience of being part of an American home.
What to Expect
The host will provide places to live and meals.Rooms will be cleaned every day.And the host is there to offer help and advice on your physical and mental(精神的) health.
Living Area
Host families are mainly in Zones 2,3and 4.Most hosts don't live in Zone 1because much of central New York is trading center.Zones 3and 4often offer larger houses in uncrowded areas.But it's very convenient to travel to the center of New York by subway.
Meal Plans
It's important to know that few American families still provide a traditional cooked breakfast.Your breakfast mainly includes fruit juice,bread and coffee.Cheese,fruit and cold meat are not part of the breakfast.Dinners are usually made up of meat or fish with vegetables followed by dessert,fruit and coffee.
Friends
If you wish to invite a friend to visit you,you must ask your host for permission(许可)first,because some families feel uncomfortable when there are strangers at their home.
51.Which of the following will the host provide?A
A.Room cleaning.
B.A swimming pool.
C.Free transport.
D.Traveling guide.
52.Most hosts would like to offer youB for breakfast.
A.fruit juice,cheese and coffee
B.bread,fruit juice and coffee
C.fruit,fish and cold meat
D.fruit juice,dessert and vegetables
53.We can infer(推断) thatA is in central New York.
A.Zone1
B.Zone 2
C.Zone 3
D.Zone 4
54.Which of the following statements is NOT true according to the passage?D
A.The hosts will care for your physical and mental health.
B.Few American families offer the traditional cooked breakfast.
C.You can't invite any friends to the house without asking the host.
D.Most of the rooms in Zone 4are smaller than those in Zone 2.
55.The passage is probably written forC.
A.hosts who want to receive foreign students
B.travelers planning to visit families in New York
C.English learners who want to live in American homes
D.foreigners hoping to study American culture.
分析 寄宿家庭给英语学习的学生好的机会在课堂外说英语以及成为美国家庭的一员的经历.
期待
主人会提供住宿和饮食.房间每天都会打扫.主人会给你的身体和精神健康提供帮助和建议.
居住区域β
主人的家主要在区域2,3和4.大部分的主人不住在区域1,因为纽约中心主要是贸易中心.区域2和3经常在不拥挤的地方提供大点的房子.但是坐地铁去纽约市中心很方便.
饮食计划
了解极少的美国家庭会提供传统的早饭是重要的.你的早饭主要是果汁,面包和咖啡.奶酪,水果和冷肉不是早饭的一部分.晚饭常常是肉,鱼和蔬菜,最后是甜点,水果和咖啡.
朋友
如果你希望去邀请朋友来拜访,你必须得到主人的许可,因为有一些家庭当有陌生人来家里的时候他们感觉不舒服.
解答 51.答案:A.细节理解题.根据Rooms will be cleaned every day可知房子会每天打扫,故选A.
52.答案:B.细节理解题.根据Your breakfast mainly includes fruit juice,bread and coffee可知早餐主要是果汁咖啡和面包,故选B.
53.答案:A.推理判断题.根据.Most hosts don't live in Zone 1because much of central New York is trading center可知区域一在纽约的中心,故选A.
54.答案:D.细节理解题.根据Zones 3and 4often offer larger houses in uncrowded areas可知区域三和四的房子要更大,故选D.
55.答案:C.细节理解题.根据The homestay(寄宿家庭) provides English language students with the good chance to speak English outside the classroom and the experience of being part of an American home可知这篇文章是为那些学习英语的想要寄宿在美国家庭的人写的,故选C.
点评 实际阅读中,有时作者并未把意图说出来,阅读者要根据字面意思,通过语篇逻辑关系,研究细节的暗示,推敲作者的态度,理解文章的寓义.要求读者对文字的表面信息进行分析、挖掘和逻辑推理,不能就事论事,以偏概全