精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】

Christmas Singing Competition 2016

Entry Form (参赛表)

Singer's Name

Singer’s Age

Competition Type

Music

Age

Singing

Bring your own CD, Prepare 2 songs

13-19 year olds only

Prizes

Entry Date

Fee

1st, 2nd and 3rd

Before November 30, 2016

None

Competition Rules

Relatives of judges(评委)and organizers are not allowed to take part in the competition.

All singers must be between 13 and 19 years of age

Singers aged 17 or younger need the permission of a parent to take part (See Parent Permission below)

All singers must arrive at least 30 minutes before the start of the competition. Late comers will not be allowed to take part.

Prizes:

1st Prize-$1000 (one prize only)

2nd Prize-$250 (3 prizes)

3rd Prize-$100 (5 prizes)

Winners will be decided according to the following:

Voice Quality

50%

Song Choice

15%

Audience Response

25%

Dancing Ability

10%

1How many people will be given prizes in total?

A. Three B. Five C. Nine D. Ten

2Who can take part in the competition?

A. A 20-year-old singer.

B. A 19-year-old daughter of a judge.

C. A 15-year-old friend of an organizer.

D. A 12-year-old friend of William Daniels.

3If one singer’s parents want to watch the competition, how much will they pay?

A. $15 B. $20 C. $25 D. $30

4Which of the following is the most important for deciding the winners?

A. Voice Quality B. Song Choice.

C. Audience Response D. Dancing Ability.

5If an 18-year-old singer wants to enter the competition, which parts of the form must be completed?

A. Singer’s Name.

B. Singer’s Name and Singer’s Age.

C. Singer’s Name, Singer’s Age and Date of Event.

D. Singer’s Name, Singer’s Age and Parent Permission.

【答案】

小题1C

小题2C

小题3D

小题4A

小题5B

【解析】

试题分析:本文属于应用文,介绍了一项歌唱比赛的参赛须知等内容。

小题1C细节理解题。根据Prizes:1st Prize-$1000 (one prize only)2nd Prize-$250 (3 prizes)3rd Prize-$100 (5 prizes)从文中奖项设置可知一等奖1名,二等奖3名以及三等奖5名,共9个奖。故选C。

小题2C细节理解题。根据从第二段的“Competition Rules”可知,参赛选手年龄在13-19之间,且评委和组织者的亲戚不能参赛。A和D的选项年龄不符合,B选项的“daughter”不符合。故选C

小题3D细节理解题。根据文中可知达人的门票是$15元,父母两人共需30美元。故选D

小题4A细节理解题。根据从文中的“Winners will be decided according to the following”可知,“Voicequality”占比50%,比例最大。故选A

小题5B细节理解题。根据C选项的“Date of Event”已经给出,故选手不需要提供该信息;该选手已经18岁,不需要征得父母统一,故D选项不符合。A选项信息不全。故选B

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】This is a happy family. There are three members in it.

1What does Da Tou look like?

A. He has a small head. B. He has two big hands.

C. He is wearing a green T-shirt. D. He has two big eyes.

2What does Da Tou’s father’s do?

A. He is a teacher. B. He is a doctor.

C. He is a reporter. D. He is a worker.

3Da Tou’s father likes ______ .

A. playing games B. playing football C. watching TV D. reading books

4Da Tou’s mother is good at ______ .

A. reading B. cooking C. writing D. playing games

5What’s the best title of the passage?

A. A happy reporter B. Da Tou and his friends

C. A happy boy D. A happy family

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 Do you still remember Aron Ralston, who lost his right arm but still likes taking dangerous sports like mountain climbing? In fact, he is just one of the “extreme sports” fans. In these fans’ eyes, extreme sports are quite dangerous but exciting sports that can bring out the best of them. Alex Honnold, another extreme sports lover, who ever climbed mountains without any safety equipment ( 装备) said that climbing is the time when he

feels most alive.

Climbing is not the only extreme sport. There are many of them in fact. Let’s take a look.

Wingsuit flying

Do you ever imagine flying through the sky like a bird? Wingsuit flying is probably the closest you’ll ever get to the experience. Flyers wear a wingsuit. The wingsuit is large enough to catch the wind so that flyers can fly through the air. Wingsuit flyers usually jump out of an airplane to start their flights.

Parkour

Parkour is a special sport that makes it possible for people to get around cities in a creative way. People jump, climb, roll and crawl to move across, through, over and under obstacles so that they find their way as fast as they can.

Surfing

In this sport, surfers stand on top of a surfboard and ride across big waves ( 波浪). Surfers need to have excellent balance ( 平衡) and be able to swim in rough waters if they fall off their board. Surfers also learn how to do some special acts such as backflip ( ) and rotations (旋转).

Extreme sports are exciting, however, it also puts your life in danger. So, think it over and train hard before trying such sports.

1Extreme sports fans think extreme sports are .

A.relaxing and funB.interesting and educational

C.safe and healthyD.exciting but dangerous

2What does Alex Honnold mean by “feels most alive”?

A.He makes a living by climbing mountains.

B.He never minds taking risks when climbing.

C.He can get a strong feeling of excitement when climbing.

D.He will never be able to die when climbing without equipment.

3According to the passage, is NOT a kind of extreme sports.

A.running along the streetB.surfing across big waves

C.flying in a wingsuitD.climbing without any equipment

4From the passage, we can learn that .

A.extreme sports are so dangerous that we shouldn’t try them

B.extreme sports are exciting but we need hard training before going

C.doing extreme sports is the best way to bring out the best in us

D.doing extreme sports is not dangerous if we go with others

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Tom is to go to school .

A. old enough B. enough old

C. very enough D. so enough

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 you sing an English song?

—Yes,I can.

A. Can B. May C. Must D. Need

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】【2013广东湛江】—What did you have breakfast this morning?

—I had some bread and a glass milk.

A. for; of B. of; for

C. for; for D. at; of

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】请阅读下面短文,根据短文内容从每小题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项, 并在答题卡上将该项涂黑。

1How much should we pay for the first skurfing lesson?

A.$15 B.$30 C.$45 D.$60

2Where can we learn music according to the ads above?

A. At Long Beach.

B. At Skurfing Lessons.

C. At Art Attack Gallery.

D. At State Theater Performing Arts Camp.

3When does the State Theater offer performing arts classes?

A. 4th -13th July.

B. 4th 23rd August.

C. 24th July-2nd August.

D. 14th July- 23rd August.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】

Pancake Day is a special day and it is celebrated in many countries all around the world. On this day many people make and eat pancakes.

Pancake Day is on a ____ in February or March. It is the day before Ash Wednesday, the start of Lent (大斋节). Lent is a period of 40 days before Easter. Easter is on a different day each year _____ it depends on (取决于) the moon. Easter is the first Sunday after the first full moon _____ spring. During Lent, people often _____eating things that are bad for ____ like fast food. _____, they make pancakes during Lent.

Pancakes are very easy to make. First, _____ one cup with flour and put the flour into a bowl. Next, pour some _____ and crack an egg into the bowl. Then, mix the flour, milk and egg. Finally, put some butter in a pan. When the butter is hot, pour some of the mixture into the pan and ____ the pan to make a round and thin pancake.

When the pancake is _____ , put some sugar on it and eat it at once.

1A.MondayB.TuesdayC.WednesdayD.Thursday

2A.althoughB.ifC.orD.because

3A.onB.underC.ofD.over

4A.stopB.enjoyC.missD.try

5A.herB.himC.themD.us

6A.ComfortablyB.TraditionallyC.PhysicallyD.Probably

7A.loseB.shakeC.digD.fill

8A.milkB.waterC.juiceD.coffee

9A.shareB.moveC.breakD.blow

10A.simpleB.cheapC.readyD.small

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】

Mary and I

Hello! My name is Sara and I’m thirteen years old. I’m from Spain. My best friend is Mary. She is from Poland and one year older than me. She came to Spain with her family five years ago. At the beginning (开始) she couldn’t speak Spanish well but now it's different. She’s very hard-working at school and she’s fluent in Spanish now.

Mary is tall and beautiful. She has long curly brown hair and brown eyes. We are in the same school and she lives not far from my home. We often go home together. After school we also spend some time together. Because I’m better at math and science and she is better at history and geography, we can always help each other with our homework. She also likes reading very much. Last year she won a special prize (奖)for the best reader in our class.

My friend is not very sporty. She doesn’t like team games (团队运动)but she likes swimming. I like sports and we go swimming together every Saturday morning. She’s a little shy with new people but with me she's friendly! I like her and she always brings out the best in me. I really hope we can be best friends for life!

1How old is Mary?

A.12.B.13.C.14.D.15.

2What does the underlined word “fluent” mean in Chinese?

A.乐观的B.悲观的C.生硬的D.流利的

3From the passage, we can know that Mary________.

A.comes from SpainB.is short but beautiful

C.lives near Sara's homeD.has long curly blonde hair

4At what subjects is Sara better than Mary?

A.Math and history.B.Science and geography.

C.Math and science.D.History and geography.

5Which of the following is TRUE according to the passage?

A.Mary is sporty and likes team sports a lot.

B.Sara and Mary go swimming once a week.

C.Sara got a prize for the best reader last year.

D.Sara and Mary are both shy with new people.

查看答案和解析>>

同步练习册答案