精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

— Peter, the PE teacher has chosen you to join the football team.

That’s great!

A. Has he? B. Pardon? C. Congratulations! D. Good idea!

A 【解析】句意:——彼得,体育老师选你参加足球队了。——是吗?那太棒了。A. Has he? 是吗?根据 the PE teacher has chosen you to join the football team的反义疑问句; B. Pardon? 再说一遍,好吗? C. Congratulations! 祝贺; D. Good idea!好主意;故选A
练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源:2017-2018学年七年级英语下册(外研版)Module 9 Life history 过关测试 题型:单选题

—What's the news about?

—Here is today's ________. You can read it and learn about some news in it.

A. book B. newspaper

C. computer D. play

B 【解析】句意:这则新闻是关于什么的?——这儿有一份今天的报纸。你可以阅读并了解其中的一些新闻。A. book书;B. newspaper新闻;C. computer电脑;D. play比赛,戏剧。根据后面的句子“You can read it and learn about some news in it.”可知,在报纸上了解新闻,故答案为B。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:牛津译林版8b 第一单元测试卷(有答案) 题型:单选题

一China develops so fast.

一That’s true. It ____________a lot already.

A. has changed B. changed C. will change D. changes

A 【解析】句意:——中国发展如此的快。——那是真的,它已经有很大的变化。根据 already.可知用现在完成时态;故选A

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:牛津译林版8B Unit 2 单元检测 题型:单选题

– He’s just back from work, _______? - _______. He won’t come back until tomorrow.

A. hasn’t he; Yes, he has B. Hasn’t he; No, he hasn’t

C. isn’t he; Yes, he, is D. isn’t he; No, he isn’t

D 【解析】句意:——他刚刚下班回来了,是不是?——不,他到明天才回来。be back回来,根据反义疑问句,前面肯定,后面否定;根据 He won’t come back until tomorrow.可知是没回来;故选D

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:牛津译林版8B Unit 1 单元检测 题型:阅读单选

People mountain people sea? Yes, this means too many people at a place. This is a photo taken in Shenzhen.

Shenzhen’s fast development has made it become China’s most crowded city! There are about 15 million people living on its 1,991 square kilometres. On average (平均) 7,500 people live on each square kilometre. It is 1,080 more than that in Hong Kong, and nearly 800 more than that in Guangzhou.

Besides, Shenzhen owns 2 million local vehicles (车辆), and about 300,000 vehicles from other places also run on the local roads every day. The total length of the city’s road is 6,041 kilometres. It means each person only owns 0.58 metres of road!

As a result, the city is facing serious environmental and resource (资源) problems. One of the problems is water shortage. The amount of fresh water for each person of the city is only 25% of the country’s average. What’s more, most of the water drunk by Shenzhen people comes from other areas.

1.According to the passage, which of the following makes Shenzhen so crowded?

A. Shenzhen doesn’t have enough water.

B. There are too many people.

C. Shenzhen is developing very fast.

D. Shenzhen is too small.

2.There are about     people living in Shenzhen.

A. 1,991    B. 15,000,000

C. 150,000    D. 300,000

3. In Hong Kong, there are     people on every square kilometre.

A. 7,500    B. 1,080

C. 800    D. 6,420

4.Which problem in Shenzhen is not mentioned in the passage?

A. Traffic accidents.

B. Water shortage.

C. Environmental problems.

D. Road problems.

5.Which is the best title for this passage?

A. Largest Population in China

B. Biggest Problem in Shenzhen

C. Busiest Roads in Shenzhen

D. Most Crowded City in China

1.C 2.B 3.D 4.A 5.D 【解析】 试题分析 :这篇文章讲述的是由于深圳的高速发展已经使它成为人口拥挤的城市,同时这个城市也面临着严重的环境问题和资源问题。 1.可知此题选C。 2.细节理解题。根据文中原句There are about 15 million people living on its 1,991 square kilom...

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:牛津译林版8B Unit 1 单元检测 题型:单选题

— I remember you were a wonderful tennis player at college. Would you please teach me to play it this afternoon?

— Well, I tennis for years.

A. don’t play B. wasn’t playing C. haven’t played D. have played

C 【解析】句意:——我记得你在大学是一个优秀的网球运动员,今天下午教我打网球好吗?——我已经好几年不打了。根据 for years可知用现在完成时态;根据句意应是否定形式;故选C

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:七年级人教新目标英语下册Unit 2 单元测试卷 题型:阅读单选

Betty: Hi, Mom! Can you hear (听到) me?

Betty’s mom: Yes, I can. Where are you?

Betty: I’m on the Great Wall of China. It is fun.

Betty’s mom: Really?

Betty: Yes. I’m here with my classmates.

Betty’s mom: Do you have classes this afternoon?

Betty: Yes. We have a Chinese class, an English class and a math class this afternoon. But We’re free this morning.

Betty’s mom: When will you go back (返回) to school?

Betty: We will go back to school at 1:00 p.m.

Betty’s mom: How will you go back to school?

Betty: We will take our teacher’s car. He is here, too.

Betty’s mom: OK. Have a good time, Betty.

Betty: Thanks, Mom. Bye!

Betty’s mom: Bye-bye!

根据材料内容选择最佳答案。

1.What can we know from the conversation?

A. Betty is in the US.

B. Betty watches TV at home.

C. Betty visits the Great Wall in the afternoon.

D. Betty talks with her mother on the phone.

2.Betty is with her ______.

A. sisters B. friends

C. cousins D. classmates

3.Betty has ______ classes this afternoon.

A. two B. three

C. four D. five

4.划线单词“free”的中文意思是“______”。

A. 忙碌的 B. 空闲的

C. 平静的 D. 激动的

5.下列哪项陈述是正确的?

A. Betty’s teacher is with her.

B. Betty will take a bus to school.

C. Betty will go back to school at 2:00 p.m.

D. Betty thinks the Great Wall is boring.

1.D 2.D 3.B 4.B 5.A 【解析】这是贝蒂给妈妈打电话的一组对话。 1.根据对话可知这是贝蒂给妈妈打电话的一组对话。故选D 2.根据 I’m here with my classmates. 故选D 3.根据We have a Chinese class, an English class and a math class this a...

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2017-2018学年七年级英语下册(冀教版)Unit 7 Sports and Good Health 过关测试 题型:阅读单选

Skin ? diving(轻装潜水)is a new sport today. This sport takes you into a wonderful new world. It is like a visit to the moon!When you are under water, it is easy for you to climb big rocks, because you are no longer heavy. Here, under water, everything is blue and green. During the day, there is plenty of light. When fish swim nearby, you can catch them with your hands.

When you have tanks(罐)of air on your back, you can stay in deep water for a long time. But you must be careful when you dive in deep water. To catch fish is one of the most interesting parts of this sport. Besides, there are more uses for skin ? diving. You can clean ships without taking them out of the water. You can get many things from the deep sea.

Now you see that skin ? diving is both useful and interesting.

1.Skin ? diving can take you to________.

A. the moon B. the mountains

C. a dirty world D. an interesting and new world

2.This sport________.

A. is like traveling on the moon B. is like playing on water

C. is like visiting a new country D. is like climbing a big rock

3.You can stay in deep water for a long time if________.

A. you climb big rocks B. you catch fish very easily

C. you bring something to eat D. you take tanks of air with you

4.Which of the following statements is not true?

A. Skin ? diving is a new sport.

B. Skin ? diving is like visiting the moon.

C. The only use of skin ? diving is to have more fun.

D. Skin ? diving is not only interesting but useful.

5.Skin ? diving is a useful and interesting sport because________.

A. you can catch fish with your hands B. you can clean the ship in the water

C. you can get many things from the deep sea D. All of the above.

1.D 2.A 3.D 4.C 5.D 【解析】本篇文章难度适中,主要讲述轻装潜水运动中可以做的事情。 1.根据This sport takes you into a wonderful new world可知,故选D。 2.根据It is like a visit to the moon可知,故选A。 3.根据When you have tanks...

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:牛津译林版七年级下册英语 Unit 3 Welcome to Sunshine Town 同步练习 题型:单选题

—The bag looks so big. Do you need help, Millie?

—Thanks. But I can move it. There is in it.

A. something B. nothing C. anything D. everything

B 【解析】句意:-这个书包看起来很大,你需要帮助吗,Millie?-谢谢,但是我能搬得动,里面什么也没有。something一些东西;nothing 没什么东西;anything任何东西;everything每件东西。根据句意But I can move it可知,Millie可以搬动书包,说明里面没有什么东西,故应选B。

查看答案和解析>>

同步练习册答案