精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

It is not easy to find a public place without advertisements. We can see them everywhere, especially in newspapers or on TV. It’s true that ads are playing a more and more important part in our daily life. They tell us some information about new products and help us to decide what to buy.

‘Each coin has two sides’-----Everything has its advantages and disadvantages(优势和劣势).Ads also have disadvantages. For example, some of the factories hope to win a big market for their products. They are so dishonest that they don’t tell the truth about their products. They try their best to make people believe that the advertised(打广告的)products are good. But in fact they are of poor quality(质量). Many people are cheated(欺骗) by the dishonest ads. So people often buy what they do not need.

1.Where can ads be seen(被看到)?

______________________________________________

2.What does an ad help us to do?

______________________________________________

3.Are all the advertised products good in quality?

_____________________________________________

4.What do the dishonest ads let people do?

_____________________________________________

5.What does ‘Each coin has two sides’ mean in the article?

_____________________________________________

 

1.Everywhere. Ads can be seen everywhere

2.They tell us some information about new products and help us to decide what to buy.

3.No, they aren’t.

4.They let people often buy what they do not need.

5.Ads have their advantages and disadvantages./Ewerything has its advantages and disadvantages

【解析】

试题分析:这篇文章主要讲了我们到处都能看到广告,他们告诉我们一些关于新产品的信息,帮我们决定买什么,但广告也有不好的一面,广告经常让人们买他们不需要的东西。

1.细节理解题。根据We can see them everywhere,我们到处都能看到广告。可知答案是Everywhere. Ads can be seen everywhere。

2.细节理解题。根据They tell us some information about new products and help us to decide what to buy.

他们告诉我们一些关于新产品的信息,帮我们决定买什么。可知答案是They tell us some information about new products and help us to decide what to buy.。

3.细节理解题。根据They try their best to make people believe that the advertised(打广告的)products are good. But in fact they are of poor quality(质量)他们尽力使人们相信广告上的产品是好的,但是事实上他们的质量很差。可知答案是No, they aren’t.。

4.细节理解题。根据Many people are cheated(欺骗) by the dishonest ads. So people often buy what they do not need.很多人被不诚实的广告欺骗,所以人们经常买他们不需要的东西。可知答案是They let people often buy what they do not need.。

5.归纳理解题。通过‘Each coin has two sides’-----Everything has its advantages and disadvantages(优势和劣势)每件事都有他的两面。可知答案是Ads have their advantages and disadvantages./Ewerything has its advantages and disadvantages。

考点:故事类阅读。

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源:2014年河南省中考全真模拟检测十英语试卷(解析版) 题型:单项填空

Have you ever heard of the saying "Actions speak louder than ______ " ?

A. decisionsB. information

C. words D. exercise

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014年河南省中考全真模拟四英语试卷(解析版) 题型:单项填空

Though Jack was poor and sick, he never ______ any chance to write. That is why he finally became a successful writer.

A. agreed toB. gave up

C. looked forD. thought of

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014年河南省中考全真模拟三英语试卷(解析版) 题型:单项填空

Excuse me, is this smart girl your sister? She looks ______ in the blue dress.

A. quietlyB. lovely

C. happily.D. politely

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014年河南省中考全真模拟三英语试卷(解析版) 题型:单项填空

The boy wanted to keep a pet rabbit and his mother decided to buy ______ for him.

A. itB. oneC. thatD. this

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014年江苏省八年级10月月考英语试卷(解析版) 题型:阅读理解

Now many people like the game "Angry Birds". Here is a piece of good news for them----soon there will be a lot of Angry Birds-themed activity parks around the world.

The first two parks opened in Finland last year, and a few other parks are going to open in the UK. However, people still don't know when and where Angry Birds-themed activity parks will open in the UK.

"As a kind of online game, it is popular with people of all ages. It's really an interesting game, and the parks will be interesting places for everyone around the world," said Peter, an officer of Angry Birds Company. He also said, "We want to make Angry Birds a part of pop culture (文化). We're just getting started."

Angry Birds-themed activity parks have many interesting places for people to play. They like them very much. People can see the characters and colours from the game in the park. People can also play the Angry Birds game on large screens in the park. The company wants to invite people to not only play it on the sofa, but to go out, move around and have fun. So everyone will be happy in Angry Birds-themed activity parks.

1."Angry Birds" is_______.

A. an online game B. an online movie

C. a talk show on TV D. a game show on TV

2.Lots of people think "Angry Birds" is very _______.

A. boring B. easy

C. interesting D. difficult

3. From the passage, we can know_______.

A. "Angry Birds" is only popular with young people

B. Peter works for Angry Birds Company

C. there is no screen in Angry Birds-themed activity parks

D. Angry Birds-themed activity parks will open in the UK in 2015

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014年江苏省八年级10月月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空

---Don’t pick flowers in the garden next time, Bill.----_______.

A. Don’t worry. B. Sorry, I won’t.

C.Is that so? D.I have no idea.

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014年山东省青岛市网上阅卷模拟练习英语试卷(解析版) 题型:阅读理解

Arctic fox(北极狐) is a kind of small fox that lives in the Arctic. It grows about 50 centimeters long, not including its tail, 30 centimeters tall and weighs from 3 to 7 kilos.

The Arctic foxes are white or blue in color. The white ones are white in winter, but grey-brown in summer. The blue ones are blue-grey all year round. The Arctic foxes have long, thick hair that is called fur. And the long fur covers their whole bodies, including both their cat eyes and rabbit feet, to keep them warm. in the low temperature in the Arctic.

The Arctic foxes feed mainly on birds, birds’ eggs and other small animals. Teamwork is the way they look for food, and they don’t like to do that alone.

Baby Arctic foxes are very lovely. They don’t open their eyes until a week after their birth. For the first half of the year, their parents offer them food. They begin to look for food on their own when they are about six months old. The next year they can live alone.

Today, the number of the Arctic foxes is becoming smaller and smaller, because people kill them for their fur to make beautiful coats for money. Something must be done to protect the Arctic foxes.

1.Not all the Arctic foxes change their colors in different seasons.

2.The Arctic foxes have rabbit eyes and cat feet.

3.Baby Arctic foxes are born with their eyes open.

4.Birds, birds’ eggs and other small animals are the main food for the Arctic foxes.

5.According to the passage, there are more Arctic foxes now.

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014年四川省广安区兴平小学八年级上学期期末(二)英语试卷(解析版) 题型:单项填空

.I often see him _____ music in class.

A.to listen to B. listen to C.listens to

 

查看答案和解析>>

同步练习册答案