精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】信息匹配

Hollywood

To many people, the word Hollywood has two meanings. 【1】. Second, Hollywood is also the US movie industry.

Hollywood was just a farmland at the beginning of this century. Early American movies were made in other places; for example, in New York and Chicago.

In 1917 a director was making a movie in Chicago. Because of cold weather, he couldnt finish the movie. 【2】. And there he found just the weather and scenery he needed to finish his movie. The director realized that southern California was the perfect place for making movies. The next year his company built a movie studio in Hollywood. 【3】_. Before long nearly all important American movie studios were in Hollywood, Los Angeles.

The next thirty years were Hollywoods greatest years. Thousands of movies were made, most by a few large and powerful studios. 【4】.

Hollywood also reached its high point in these years. Many famous movie stars, like Bette Davis and Clark Gable, lived in Hollywood.

【5】. More movies are made outside of Hollywood. Many studios have moved. The movie stars have also moved to areas like Beverly Hills and Malibu.

But visitors to Hollywood today can go to the famous Chinese Theatre and see the footprints and autographs of movie stars. They can go down the Walk of Fame, on Hollywood Boulevard,

and see the golden stars in the sidewalk.

【答案】

【1】D

【2】C

【3】A

【4】E

【5】B

【解析】

试题分析:本文讲的是好莱坞电影基地的发展到达到极限的过程,对游客而言,它还是令人向往的地方。

【1】细节理解题 下文是Second, Hollywood is also the US movie industry. 那么上文就应有first,故选D.

【2】细节理解题 因为天气寒冷,他去南方旅游才能找到合适的地,故选C。

【3】细节理解题 The next year his company built a movie studio in Hollywood.他在好莱坞建立了电影基地,其他人也会跟着来建的,这是商机所驱。故选A。

【4】细节理解题 讲了好莱坞30年的辉煌历史,肯定有写作品是值得回味的。故选E。

【5】细节理解题 现在更多的电影在好莱坞外制作的,前面应有承上启下的句子过渡。故选B。

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】【2013广西玉林】Liu Ying is good at singing. She sings ______the famous singer, CoCo.

A. as well as B. as good as

C. as better as D. as the best as

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】阅读下面的四篇短文,根据短文内容,从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选择最佳选项。

Mr Whites family decided to repair their home. Mr White bought the home two and a half years ago. Since the kids were growing up, he and his wife wanted to make some changes to the house.

They decided to knock down their living room wall to open up the space. When the wooden walls were removed, they were shocked to find a lizard stuck in the small space between the walls. The lizards foot was stuck(插入) by a nail, which was hammered(钉) from the other side of the wall.

Mrs White reminded him that they hammered a nail to hang up their kids photo. However, they questioned how the lizard had stayed alive so long without moving from that place. So Mr White stopped his work and watched the lizard: what has it been doing? What and how has it been eating? Later, he didnt know from where another lizard appeared carrying food to the stuck lizards mouth. That was a real surprise! This act was heartwarming, and he was moved deeply by the little animal. The free lizard had been feeding the stuck one for more than two years! The lizard carried the hope of survival, even in a difficult situation.

Both lizards had never-ending hope for each other and carried their hearts with love and care. Such love, a beautiful love!

Such love happened with this tiny animal. Why cant we humans always carry that kind of love in our hearts? Life is full of all kinds of difficulties. What we can do is to give our hands to the one in need and share our love. Sharing is caring.

【1】The lizards _______ was stuck by a nail.

A. mouth B. foot

C. tail D. head

【2】Mr White stopped his work to _______.

A. watch the lizard B. find food for the lizard

C. take out the nail D. set the lizard free

【3】Mr White _______ after he saw the free lizard carried food for the stuck one.

A. was sorry for himself

B. was worried about the lizard

C. was angry with his wife

D. was moved by the lizard

【4】What can we learn from the free lizard?

A. It encourages us to live even longer.

B. It teaches us to trust our friends.

C. It tells us to take pity on the stuck lizard.

D. It teaches us to give our hands to our loved ones.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】【2013山东德州】I carried the bowl with both hands________, so that I wouldn’t break it.

A. carefully B. happily

C. quickly D. carelessly

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Although they didnt agree________him,they agreed________there with him.

A.with;going B.on;going

C.with;to go D.on;to go

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】【2014年辽宁省沈阳市中考】John is getting very thin. He doesn't eat _____ food.

A. many B. enough C. few D. little

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】阅读理解.

【1】You can choose Tour 1 to ______.

A.take a look at the kitchen

B.see a movie

C.visit the largest guest house

D.experience the Castle at night

【2】If a father takes Tour 2 with his 3-year-old son, how much will they pay?

A.$40. B.$30.

C.$25. D.$20.

【3】Which tour will you choose if you are interested in libraries?

A.Tour 1. B.Tour 2.

C.Tour 3. D.Tour 4.

【4】What time can we book tickets by calling?

A.At 8 am on Monday in March.

B.At 9 pm on Tuesday in March.

C.At 7 am on Friday in September.

D.At 6 pm on Saturday in October.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】根据汉语意思完成句子

1Li Yundi can ________ ________ ________ (弹钢琴) very well.

2Please ______ ______ ________ ________ (给布朗先生打电话) 6897729.

3Tim likes to talk and ________ ________ (交朋友) with people.

4I want to ________ ________ ________(……做游戏) them.

5Mr. Lin ________ ________ ________ (……有办法) his students.

6你妹妹会敲鼓或拉小提琴吗

Can your sister play ______ ______ _______ _______ ________

7和他们踢足球很有趣

It is fun to ________ ________ ________ them.

8你能帮助我学游泳吗

Can you________me________ ________

9汤姆需要在周末做家庭作业

Tom ________to do his homework ________ _______ ________ .

10你可以给养老院的人们讲故事

You can ________ ________ to the people at the ________ ________ ________.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 【2014年四川省乐山市中考】–Who can reach the dictionary on the top shelf?

–Susan can. She is ________girl of us all.

A. taller B. a tall C. the tallest

查看答案和解析>>

同步练习册答案