【题目】Hi! We are Lucy and Lily. We are sisters. We are studying in a high school. We are always wanting the weekends to come. Because on weekends there are different kinds of outdoor activities, such as going to the park, going shopping, playing ball games and so on.
We usually go to the park on Saturdays. We often take some bread, meat, water and milk with us. It’s Saturday today. We are in the park again. Father is fishing in a boat on the lake(湖). Mother is sitting and reading under the tree. We are flying a kite. Now we are drinking some water. Do you think we are happy?
根据短文内容,选择正确答案。
【1】Lucy and Lily are ________.
A. students B. teachers C. nurses D. cousins
【2】What do Lucy and Lily usually do on Saturdays?
A. Play ball games.
B. Go to the park.
C. Go for a picnic.
D. Go shopping.
【3】How many people can we know from the passage?
A. Three. B. Four. C. Five. D. Six.
【4】What are Lucy and Lily doing now?
A. They are fishing.
B. They are reading.
C. They are flying a kite.
D. They are drinking some water.
【5】Which of the following is NOT true?
A. Lucy and Lily like the weekends.
B. Lucy and Lily often take some food with them.
C. It’s Sunday today.
D. Lucy and Lily’s father is in the park, too.
【答案】
【1】A
【2】C
【3】B
【4】D
【5】C
【解析】
试题分析:本文叙述了露西、丽丽她们都是学生,在周末的时候,他们一家往往进行一些户外活动。
【1】A细节理解题。根据We are studying in a high school.可知,她们都是学生,故选A。
【2】C细节理解题。根据We usually go to the park on Saturdays. 可知,周六经常去公园。故选C。
【3】B细节理解题。根据Father is fishing in a boat on the lake(湖). Mother is sitting and reading under the tree. we are drinking some water.可知,有露西、丽丽及她们的爸爸和妈妈。故选B。
【4】D细节理解题。根据Now we are drinking some water.可知,她们正在喝水,故选D。
【5】C细节理解题。根据It’s Saturday today.可知,今天是周六。故选C。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据短文内容及首字母提示,填写所缺单词,使短文意思完整。
celebrate,they,color,buy,come,child,between,run,see,look,parent,early |
Easter(复活节) is a popular festival in western countries. On this day, people【1】 the resurrection(复活) of Jesus Christ(耶稣基督). Easter is on a Sunday 【2】. March 22 and April 25. People also give 【3】. eggs to each other. It is said that Earth comes from an egg. In England people write messages and dates on their eggs and give 【4】. to friends or loved ones.
On this day, we can usually find a rabbit. It is called the Easter Bunny. The rabbit visits 【5】. on Easter Sunday. It often leaves some candies and eggs. On Easter Sunday morning, children always get up【6】. to find these candies and eggs all around the house. In fact, their 【7】. buy them the candies and hide their eggs.
Have you heard of the story of the Easter Bunny’s visit? It 【8】. from Germany. In the story, a poor woman hid eggs. She asked her children 【9】.for them. When the children found the eggs, they 【10】 a big rabbit running away.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】词汇。
【1】There are many ________ (美丽的) flowers in my garden.
【2】I like __________(星期二) because we have a P.E. class that day.
【3】My mother is cooking in the __________(厨房)
【4】The early bird _________(捉住) the worm .
【5】There are twelve (月份)in a year.
【6】He lives next to me. He is my_____________(邻居).
【7】The air here is ____________(新鲜的)
【8】Many ___________(小孩)are making cards in the room.
【9】There is a soccer __________(在后面) the door .
【10】Stop talking here!It’s too____________(吵闹的).
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】用括号内所给动词的适当形式填空。
【1】Do you ________ (have/has) a new watch?
【2】Can you ________ (write/writes) a letter in English?
【3】She often _______ (buys/bought) things in the shop.
【4】It is going to (snow/snows) tomorrow.
【5】I (eat/ate) a hamburger and drank some juice last night.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】选出下列单词与其他三项不属于同类的一项。
【1】A. find B. sent C. got D. had
【2】A. shake B. wave C. throw D. drank
【3】A. bright B. careful C. cent D. strange
【4】A. afraid B. small C. fat D. laugh
【5】A. Chinese B. English C. History D. America
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据中文提示,写出单词或词组的适当形式,使句意完整、正确。
【1】-How often does he go to school on foot?
-He ________________(很少) walks to school.
【2】-What is across from the library?
-Oh, it’s a new (银行).
【3】-How long can I _______________(借) the book?
-Two weeks .
【4】-Where is my football, Michael?
-Look, Jim, it is under the chair. You should ___________________(将......收好)your things.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】词语运用
根据所提供的语篇内容,用方框中所给出的词的正确形式填空,使短文意思通顺、正确、连贯。方框中有两个词是多余的。
be,she,animal,lot,come,eat,from,kind,fun,friend,they,play |
There is a zoo near my house. I like to go there. In the zoo we can see many 【1】 . Look! There 【2】 a koala in the tree. He 【3】 leaves(树叶). Isn’t he cute? But he is 【4】 of shy. The giraffe is over there. 【5】 neck(脖子) is long. She is tall. She is smart. And she is 【6】 to people. The elephant is interesting. Look! He 【7】 with his long nose. I like pandas a 【8】 . They are 【9】 China. Do you like 【10】 ?
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】信息归纳
Please look at the photo. Who is the woman? She is my English teacher. Now let me tell you something about her. Her name is Sally Green. She is from Canada. She’s 25 years old.
She is tall. She has long black hair. Her eyes are big and she always wears a pair of glasses. She is of medium build. Her favorite color is white, so she usually wears white clothes. In the photo she is wearing a white blouse and a black skirt. All the students think she’s beautiful and looks like an actress. She is cool. She teaches English very well. Also, she can sing well. We all like her very much. She is our good friend, too. She often helps us.
Information Card
What subject does Sally Green teach? | 【1】 |
Where’s Sally Green from? | 【2】 |
What hair does Sally Green have? | 【3】 |
What clothes does Sally Green usually wear? | 【4】 |
What can Sally Green do well? | 【5】 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】动词填空
用括号内所给动词的适当形式填空,并将答案写在答题卷标有题号的横线上。每空不限一词。
【1】If you don't mind (turn) down the radio,I will go ahead.
【2】—Which book is the best seller this month?
—I'm not sure.But 84,Charing Cross Road (sell) well.
【3】We should stop the pollution (live) in a green world.
【4】She (choose) as the chairman of the Students Union.It made us very happy.
【5】—Hi,Wilson.This is the second time you (forget) to bring your book.
—Sorry,I won't do that again,Mr Green.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com