精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
5.Mrs.Brown lives in a small town in Australia.There is a big farm near the town.
On Saturday morning,she goes to her small shop.She opens the window of the shop and looks at the farm.It's very beautiful.There are many cows,horses and small animals on the farm.Suddenly she sees a kangaroo with her baby.It's interesting to see them!The mother kangaroo is wearing an old jacket.They stand there and look hungry.Mrs.Brown gives some bread to them.The kangaroos get it.Then they become happy and jump away.Suddenly a wallet drops on the floor from the jacket pocket.She picks it up,and finds﹩300 and a photo in it.That is a man's photo with his name"John"on it."John?I have a brother.His name is also John,"Mrs.Brown says."Is this man my lost brother?"she thinks.
She takes the wallet with her and begins to look for the man.She asks many people in the town,and then she comes to the farm and asks the farmer.Hey!It is John,her lost brother.They are very happy to see each other.

56.What animals can Mrs.Brown see on the farm that morning?B
A.Cows,horses and small animals.
B.Cows,horses,small animals and a kangaroo with a baby.
C.Cows,horses and a kangaroo with her baby.
D.Cows,horses,small animals and a kangaroo.
57.Why does Mrs.Brown give some bread to kangaroos?C
A.Because she likes kangaroos very much.
B.Because the mother kangaroo is wearing an old jacket.
C.Because the mother kangaroo with her baby looks hungry.
D.Because she wants to find John.
58.What does Mrs.Brown find after the kangaroos jump away?A
A.A wallet.
B.A photo.
C.﹩300.
D.A jacket.
59.How does Mrs.Brown find her lost brother,John?D
A.By the wallet.
B.By the kangaroo.
C.By the jacket.
D.By the photo with his name.
60.Where does Mrs.Brown find her lost brother?B
A.In a shop.
B.On a farm.
C.In a town.
D.In Australia.

分析 Brown夫人住在澳大利亚的一个小镇上,附近有一个大农场.
星期六上午,她去她的小商店.她打开商店的窗户,看着农场.它很漂亮.农场里有许多牛、马和小动物.突然,她看见了一只袋鼠和她的孩子.看到他们很有趣!袋鼠妈妈穿着一件旧夹克衫.他们站在那里,看起来饿了.Brown夫人给了他们一些面包.袋鼠得到了面包.然后他们变得快乐起来和跳跃着走开了.突然一个钱包从夹克口袋里掉在地上.她捡起了它,发现里面有300美元和一张照片.这是一个男子的照片,他的名字叫"John"."John?我有一个哥哥,他的名字是John,"Brown夫人说."这是我失散的兄弟吗?"她嘀咕着.
她带着钱包,开始寻找那个男子.她问了镇上的许多人,然后她来到农场问农场主人!是约翰,她失散了的兄弟,他们很高兴看到彼此.

解答 56.B.细节理解题.根据 There are many cows,horses and small animals on the farm.Suddenly she sees a kangaroo with her baby.可知农场里有许多牛、马和小动物.突然,她看见了一只袋鼠和她的孩子.故选B.
57.C.细节理解题.根据They stand there and look hungry,可知他们站在那里,看起来饿了,故选C.
58.A. 细节理解题.根据 Suddenly a wallet drops on the floor from the jacket pocket,可知突然一个钱包从夹克口袋里掉在地上.故选B.
59.D. 细节理解题.根据 That is a man's photo with his name"John"on it."John?I have a brother.His name is also John,"Mrs.Brown says."Is this man my lost brother?"she thinks.,可知这是一个男子的照片,他的名字叫"John"."John?我有一个哥哥,他的名字是John,"Brown夫人说."这是我失散的兄弟吗?"她嘀咕着.故选D.
60.B. 细节理解题.根据 She asks many people in the town,and then she comes to the farm and asks the farmer.Hey!It is John,her lost brother.They are very happy to see each other.可知她问了镇上的许多人,然后她来到农场问农场主人!是约翰,她失散了的兄弟,他们很高兴看到彼此.故选B.

点评 本文并不算难,大部分题目都是细节理解题,只要理解文章意思,仔细阅读,从文中寻找答案,即可轻松解答.要了解和解答本文还是要从文章整体把握的.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

15.The little girl plays the violin verywell(good)

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

16.2015年5月26日,中国军事战略白皮书提出积极的防御以应对安全问题.
On May 26th,2015,Chinese White Paper on military strategy suggested to take anactive defense to deal with thesafetyproblem.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

13.Three fifths of the land in that district ______covered with trees and grass in the past.(  )
A.isB.areC.wasD.were

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.I hope my school life of senior high will be ________ than that of junior high.(  )
A.more excitingB.very exciting
C.as exciting asD.the most exciting

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.-Sir,       called you just now.I told him to phone again 20 minutes later.
-OK.Thanks,Nancy.(  )
A.someoneB.nobodyC.anyoneD.everyone

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.---______a good time we had at the party last night!
---Yes.It was____exciting that I would never forget it.(  )
A.What;such anB.How;such anC.How;soD.What;so

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

2.(Doctor=D,Woman=W)
D:Good morning.What's your trouble?
W:I don't feel very well.
D:(81)C
W:Yes,I have.My temperature is a little higher.
D:Open your mouth and say,"Ah".
W:Aahh.
D:(82)D
W:Ever since last night.
D:Did you sleep well?
W:No.I was very tired last night.
D:Oh,I see.(83)A
W:Can you tell me how I got a cold?
D:Maybe you are too tired.
W:I think so.I have too much work to do every day.Do I have to stay at home?
D:Yes.You'd better stay at home for two or three days.
W:(84)E
D:No,I don't think so.But you really need a good rest and take the medicine.
W:(85)B
D:Three times a day.
W:OK.Thank you.
A.You've got a cold.
B.How often do I have to take it?
C.Have you taken your temperature?
D.How long have you been like this?
E.Is it serious?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.---Could I invite my friends to a party?
---Yes,of course you _______.(  )
A.canB.couldC.must

查看答案和解析>>

同步练习册答案