精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
In many English homes people eat four meals a day: breakfast, lunch, tea and dinner(主餐).
People have breakfast at any time from seven to nine in the morning. They eat porridge(粥), eggs or bread. English people drink tea or coffee at breakfast.
  
小题1:Many English people have        meals a day.
A.twoB.threeC.fourD.three or four
小题2:A dinner can be       .
A.breakfast or lunchB.lunch or teaC.lunch or supperD.breakfast or supper
小题3:People have breakfast at       .
A.any timeB.eightC.oneD.five
小题4:People don't have        for their dinner.
A.breadB.bananas and orangesC.soupD.meat and fish
小题5:Afternoon tea is         .
A.a kind of tea
B.a meal
C.from five to seven in the afternoon
D.before dinner

小题1:C
小题2:C
小题3:A
小题4:A
小题5:B

试题分析:这篇短文主要介绍了在英国的家庭,人们一天吃四餐:早饭,午饭,下午茶和晚饭。并详细介绍了每顿饭吃什么和什么时间吃。
小题1:细节理解题。根据短文第一段In many English homes people eat four meals a day描述,在英国的家庭,人们一天吃四餐。故选B。
小题2:细节理解题。根据第三段可知人们有的在七点半,有的在一天的中间吃这顿饭,故选C。
小题3:推理判断题。根据第二段People have breakfast at any time from seven to nine in the morning.描述,人们在七点到九点的任意时刻吃早饭,而不是任意时间,故选B。
小题4:细节理解题。根据第三段描述人们在吃dinner这顿饭时,不吃面包,故选A
小题5:归纳理解题。根据短文最后可知,他们的几餐包括,早饭,午饭,下午茶和晚饭。由此可知下午茶是一顿饭。故选B.
练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源:不详 题型:完形填空

“Ring… ring…” the telephone suddenly rang. Sam got up to         the call. It was his aunt. “Sam,         are you still at home?” she asked surprisingly. Sam 1ooked at the clock. It was already 7:30 a.m. “Oh, my goodness! There’s an important          today,” Sam shouted out. He hurried to wash his face and get         . When he was going to leave the house, he         that he didn’t put away his books. He ran quickly to the          and put them into the bag. He then went to the bus stop to go to school as         as he could. When he got into the classroom, his classmates were          writing. “Why are you so        ?” asked the teacher. “I’m sorry, sir,” Sam answered, afraid of looking         . “It was my clock. It        to wake me up this morning and ...” “Don't say anything about it,” his teacher           him. “Don’t try to come late next time!” Sam said yes and walked to his         quickly. But when he tried to do the paper, he could not           in a right way. He put his head on the desk and said, “What a           day it was for me!”
小题1:
A.findB.giveC.putD.answer
小题2:
A.whyB.howC.whenD.where
小题3:
A.talkB.partyC.examD.meeting
小题4:
A.tiredB.lostC.dressedD.rested
小题5:
A.forgotB.rememberedC.understoodD.thought
小题6:
A.classroomB.deskC.busD.door
小题7:
A.carefullyB.quietlyC.earlyD.fast
小题8:
A.worriedB.freeC.busyD.careful
小题9:
A.1ateB.illC.lonelyD.ready
小题10:
A.downB.upC.outD.back
小题11:
A.happenedB.stoppedC.failedD.pointed
小题12:
A.helpedB.knewC.followedD.stopped
小题13:
A.roomB.tableC.seatD.teacher
小题14:
A.thinkB.sitC.turnD.speak
小题15:
A.shortB.badC.happyD.usual

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:不详 题型:阅读理解

What do you think the future will be like? Here are some answers from some students.
Mary: If we don’t take good care of the earth now, our children and grandchildren will be born into a world with much pollution(污染). There will be fewer trees and more buildings, because there will be more people.
Jack: I agree with Mary. Things will be worse(更糟). The weather in the future will be much hotter. Humans(人类)won’t be able to live on the earth. They will have to look for another planet to live on.
Linda: I think the life in the future will be better. Most people in the world will use “green cars” by 2020, so there will be less pollution and people will live to be 200 years old. As for(至于)space travel, I would say, we will visit Mars(火星)in about fifty years.
小题1:They are talking about________.
A.pollution      B.weather in the future
C.life in the futureD.Mars in about fifty years
小题2:What does Mary think life will be like in the future?
A.There will be fewer trees.
B.Everybody will have a car.
C.People will live longer.
D.People will live on Mars.
小题3:What does the underlined word “planet” mean in Chinese?
A.沙漠   B.岛屿C.星球D.海底
小题4:Why does Jack think humans will have to look for another planet to live on? Because________.
A.there will be too many buildings
B.the earth will be too hot to live on
C.there will be too many people
D.the earth will disappear(消失)
小题5:How many things does Linda predict(预测)?
A.OneB.TwoC.ThreeD.Four

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:不详 题型:阅读理解

  Have you ever noticed how busy our roads are becoming? Every year more and more cars are using them. Already in such countries as America, almost every family has a car. Many accidents happen because cars are now made to travel very fast. Also, people waste time and money every day as long lines of cars move slowly into towns and cities. In most big towns it is very hard to find parking spaces.
Wide, smooth (平的), straight (直的) roads must be built now in place of the old and narrow roads. These roads must not pass through towns and cities. They must not be crossed by other roads.
Today such roads are being built(在建造中) in many countries in the world. These roads have at least two lanes(车道), one for slow-moving traffic and the other for fast-moving traffic.
These roads do not pass through town and cities; horses and bikes are not allowed on them. Accidents do not usually happen. Cars can travel hundreds of miles without having to stop.
But these modem roads often cannot be built in towns and cities. Before a road in a town can be made wider, many buildings have to be pulled down.
Some people feel that more car-parks should be built outside a city, then the drivers should leave their cars and catch a bus or take a taxi to their offices.
小题1:The writer thinks that many accidents happen because___________.
A.roads are old and narrowB.roads go across each other
C.people drive their cars too fastD.all of the above
小题2:How are the new roads different from old roads?
A.They have at least two lanes. B.They cross over one another.
C.They have no fast cars.D.They pass through towns.
小题3:New roads must be built because_________.
A.cars can not travel any longerB.people are very busy
C.the old roads are too straightD.the old roads are too busy
小题4:It is hard to build new roads in towns because__________.
A.horses and bikes go thereB.there are too many cars
C.there are too many peopleD.many buildings have to be pulled down
小题5:The passage (文章)  is mainly(主要的) about ____________.
A.the old roadsB.roads of the future
C.how to build the modem roadsD.roads in towns and in the country

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:不详 题型:完形填空

Do you like travelling? Today, I’ll give you some        about travelling. You should have a good night’s sleep        you travel. If you don’t, you will feel tired      he way. You should take some        with you. It may be helpful when you feel sick. You should have a meal before travelling. If you         eat anything, you’ll feel hungry. And the food on the train is much more        .You should listen to the weather report earlier, so you can       a good plan for your travel. You’d better take a(n)       with you. It can keep off the sun and the rain. You should       your right clothes when you prepare your luggage(行李). If you’re going from a hot place to a cold place, you have to      some warm clothes. You should drink enough water. Don’t wait to be     . You’d better take some water      you can have a drink when you want to drink. You should write down all the travel      : departure(出发) and arrival time, bus or train number, your parents’ names , address and phone number and so on. You should take a        . You can take lots of photos when you see beautiful scenery. When you come back, you can show the pictures to your friends. Above all,       yourself when you are travelling. But please look after yourself and your things carefully.
小题1:
A.ideaB.adviceC.nameD.time
小题2:
A.beforeB.afterC.whileD.as
小题3:
A.inB.byC.onD.at
小题4:
A.waterB.drinkC.foodD.medicine
小题5:
A.notB.won’tC.doesn’tD.don’t
小题6:
A.difficultB.differentC.expensiveD.delicious
小题7:
A.makeB.getC.findD.put
小题8:
A.raincoatB.bagC.boxD.umbrella
小题9:
A.wearB.packC.put onD.have on
小题10:
A.takeB.carryC.bringD.have
小题11:
A.hungry B.sadC.happyD.thirsty
小题12:
A.in order toB.so thatC.thoughD.if
小题13:
A.kindB.wayC.informationD.place
小题14:
A.radioB.TVC.computerD.camera
小题15:
A.enjoyB.helpC.forget D.report

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:不详 题型:阅读理解

Look at the photo of  Linda’s family. The man in the photo is Mr White. He is Lina’s father. The woman is Linda’s mother. The girl in a yellow dress(裙子) is Linda. She’s 7 years old. The boy next to (紧挨着) Mrs White is Jack. He is Linda’s brother. He is 9 years old. Linda and Jack are students, but they are not in the same school.

小题1:There are          people(人) in the photo.
A. two           B. three       C. Four
小题2:Jack is Mr and Mrs White’s           .
A. daughter       B. son        C. Cousin
小题3:Linda’s family name is          .
A. Linda         B. White      C. Linda White
小题4:Linda is        sister.
A. Mr White’s     B. Jack’s       C.Mrs White’s
小题5:Which is TRUE(正确的)?
A.Linda and Jack are students.
B. Linda and Jack are in the same school.
C. White is Jack’s first name.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:不详 题型:阅读理解

There is a big tree in front of my house. A black bird lives in the tree. Every day I take some food to the tree. The bird sees me and comes down. The food is in my hand. The bird comes to my hand and eats it. After that it goes back to the tree.
   I give some food to the bird every day. And so the bird knows me. I like the bird and the bird likes me. We are good friends.
小题1:What's in the tree?
A.A big black bird.B.A black bird.
C.An old black bird.D.A big old black bird.
小题2:Why does the bird come down?
A.Because there is some food in my hand.
B.Because the bird eats some food.
C.Because the bird likes food.
D.Because the bird eats good food.
小题3:Where dose the bird go back? It goes back to ________ .
A.his handB.its houseC.the treeD.the sky
小题4:How often does the writer feed the bird?
A.Once a week.B.Twice a week.C.Three times a day.D.Every day.
小题5:How does the writer feed the bird?
A.Every day.
B.Once a day.
C.He throws some food to the bird.
D.The bird comes down to eat the food in his hand.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:不详 题型:阅读理解

Happiness is for everyone. Some people live in beautiful houses with large gardens and swimming pools ;Some may own nice cars and a lot of money and so on . You don’t need to envy(羡慕)them. Why? Because those with big houses may often feel lonely In fact , happiness is always around you if you put your heart into it . When you are in trouble at school , your friend will help you. When you study hard at your lessons, your parents will always take good care of your life and your health .When you do well in your study ,your friends will say congratulations . When you do something wrong ,people around you will help you get it better, and when you do something good to others, you will feel happy ,too. All these are your happiness. If you pay attention to these things , you can find that happiness is always around you.
根据短文内容,判断正(T)误(F)。
小题1:Happiness is always around rich people.
小题2:When you are good at your study ,your friends will say congratulations.
小题3:When you do something wrong , everyone will help you get it better.
小题4:We can say “You are happy.” if your friends will bring you out of the trouble.
小题5:You can find your happiness everywhere if you pay attention to these things. 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:不详 题型:完形填空

Have you e  1  planted a few trees on Tree Planting Day?
Each year, many of people, both old a  2 __ young, plant a lot of trees. But this may not be the best w 3  __to make your home a greener place. Last week, we v 4 __ a park in Hebei. We were s 5  __ to find most of the trees had been burnt. The workers told us that the trees d 6  _ soon after they were planted because they were not watered well enough. So the workers burnt them and changed the trees for new trees to be planted this year. On a card found in one of the trees, a student w 7 _ . “I hope this tree will g 8____up with me to become the backbone(栋梁) of our country.” The workers said that the survival of the trees was really more important t 9__ how many trees were planted.
Some people in Beijing now have a new idea that they can donate some m 10  and let professionals plant and take care of trees.

查看答案和解析>>

同步练习册答案