Great Britain Beer Festival Tuesda,August 3rd-Saturday,August 7th London Drink,music and other entertainments. This is held at Earls Court. | Edinburgh International Festival Friday,August 13th-Sunday,August 22nd Edinburgh A festival of classical music,operas and dances in Edinburgh |
Bristol International Balloon Festival Thursday,August 12th-Thursday,August19th Europe's largest hot-air balloon festival,with over 100balloons taking part. | Summer Bank Holiday Monday,August 25th A public holiday in England,Wales and Northern Ireland.People take trips or short vacations during the holiday. |
分析 文章大意:这篇短文主要介绍了在英国8月份有一些重要的事件.主要有大不列颠啤酒节,爱丁堡国际艺术节,布里斯托国际气球节,夏季银行假日.
解答 31-33:CBC
31题答案:C 考查细节理解题,根据表格中左上Great Britain Beer Festival Tuesda,August 3rd-Saturday,August 7th 共5天;右上Edinburgh International Festival Friday,August 13th-Sunday,August 22nd 共10天;左下Bristol International Balloon Festival Thursday,August 12th-Thursday,August19th 共8天;右下Monday,August 25th 共1天可知 最长的是10天,故答案是C.
32题答案:B 考查细节理解题,根据表格中的信息:左上Great Britain Beer Festival Tuesda,August 3rd-Saturday,August 7th ;右上Edinburgh International Festival Friday,August 13th-Sunday,August 22nd;左下Bristol International Balloon Festival Thursday,August 12th-Thursday,August19th ;右下Monday,August 25th 可知八月初的节日是Great Britain Beer Festival Tuesda,故答案是B.
33题答案:C 考查细节理解题,根据表格中右上Edinburgh International Festival Friday,August 13th-Sunday,August 22nd Edinburgh A festival of classical music,operas and dances in Edinburgh爱丁堡古典音乐、歌剧和舞蹈节可知是有关艺术的,故答案是C.
点评 本文是一篇日常生活类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | important something | B. | something important | ||
| C. | anything important | D. | important anything |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | very good | B. | very bad | C. | even better | D. | even worse |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | celebrated | B. | are celebrating | ||
| C. | were celebrating | D. | have celebrated |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | got; began | B. | have got; had begun | ||
| C. | got; had begun | D. | had got; begun |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016-2017学年吉林长春外国语校初一上第二次月考英语卷(解析版) 题型:单项填空
_______jeans were invented(发明)over 100 years ago, they’re still in fashion now.
A. Because B. So C. Though D. When
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016-2017学年陕西西安市八年级上第二次月考英语试卷(解析版) 题型:选词填空
用方框中所给词的适当形式填空
sea, good, home, about, moon, many, doctor, leave, help, go |
In the future,life will be much 1.________. Maybe there will be vision phones in every 2.__________. People can have a medical examination without a 3._________ or nurse in the room and do some shopping without 4.________their homes. And what 5.__________education? There will be 6._________educational programs on the radio or TV. So many children who live in far-away villages don't need to 7._______to school every day. They can study at home. Each family has a robot. Robots will 8._________ people do their housework. Perhaps some people will fly to the 9._________for a holiday and some people can live under the 10._________.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com