精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
6.Here are some important events in August in Britain.

Great Britain Beer Festival
Tuesda,August 3rd-Saturday,August 7th
London
Drink,music and other entertainments.
This is held at Earls Court.

Edinburgh International Festival
Friday,August 13th-Sunday,August 22nd
Edinburgh
A festival of classical music,operas and dances in Edinburgh

Bristol International Balloon Festival
Thursday,August 12th-Thursday,August19th
Europe's largest hot-air balloon festival,with over 100balloons taking part.

Summer Bank Holiday
Monday,August 25th
A public holiday in England,Wales and Northern Ireland.People take trips or short vacations during the holiday.
31.The longest event in August in Britain will last forC.
A.5days  
B.8days
C.10days
D.12days
32.If you are in the UK at the beginning of August,you can probably take part inB.
A.Summer Bank Holiday  
B.Great British Beer Festival
C.Edinburgh International Festival
D.Bristol International Balloon Festival
33.What's the Edinburgh International Festival about?C
A.Food.
B.Balloons.
C.Art.
D.Vacations.

分析 文章大意:这篇短文主要介绍了在英国8月份有一些重要的事件.主要有大不列颠啤酒节,爱丁堡国际艺术节,布里斯托国际气球节,夏季银行假日.

解答 31-33:CBC
31题答案:C 考查细节理解题,根据表格中左上Great Britain Beer Festival Tuesda,August 3rd-Saturday,August 7th 共5天;右上Edinburgh International Festival Friday,August 13th-Sunday,August 22nd 共10天;左下Bristol International Balloon Festival Thursday,August 12th-Thursday,August19th 共8天;右下Monday,August 25th 共1天可知 最长的是10天,故答案是C.
32题答案:B 考查细节理解题,根据表格中的信息:左上Great Britain Beer Festival Tuesda,August 3rd-Saturday,August 7th ;右上Edinburgh International Festival Friday,August 13th-Sunday,August 22nd;左下Bristol International Balloon Festival Thursday,August 12th-Thursday,August19th ;右下Monday,August 25th 可知八月初的节日是Great Britain Beer Festival Tuesda,故答案是B.
33题答案:C 考查细节理解题,根据表格中右上Edinburgh International Festival Friday,August 13th-Sunday,August 22nd Edinburgh A festival of classical music,operas and dances in Edinburgh爱丁堡古典音乐、歌剧和舞蹈节可知是有关艺术的,故答案是C.

点评 本文是一篇日常生活类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.I have ________ to tell you.(  )
A.important somethingB.something important
C.anything importantD.important anything

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.--What heavy traffic!I'm late again.
--Yes,the traffic is ______ than it used to be.(  )
A.very goodB.very badC.even betterD.even worse

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.-Why is it so noisy on the fourth floor?
-Oh,I forgot to tell you.Many children _______ Ann's birthday there.(  )
A.celebratedB.are celebrating
C.were celebratingD.have celebrated

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.All thevisitors'(visit) bags will be looked after by the guide during the game.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

10.One day a mouse was surprised to discover that the farmer and his wife had a mousetrap(老鼠夹)in the house.It ran to warn everyone,"There is a mousetrap in the house!"
A hen raised his head and said,"Mr.Mouse,this mousetrap is only for you.I won't be worried about it."The mouse turned to a pig,"I am sorry,Mr.Mouse,but the mousetrap has nothing to do with me,either!"the pig said.Then the mouse turned to a cow,"It sounds like you have a problem,not me."the cow said.The mouse returned to the house with head down and it was very sad because no one would help.
That night the farmer's wife heard a loud sound and she rushed to see what was caught.In the darkness she could not see that it was a snake.The snake bit(咬)the farmer's wife.The wife caught a bad fever and the farmer heard that the best way to treat a fever was chicken soup.So the farmer killed the hen for the soup.The wife got worse and her friends came to visit her.The farmer had to kill the pig to feed them.But the wife didn't get better and died.Her friends and relatives came and the farmer had to kill the cow to feed all of them.
So remember when any one of us is in trouble,we may all be in trouble.Helping others is helping ourselves.We should try our best to help others.
1.What did a mouse find in the house?(不超过2个词)A mousetrap.
2.Why was the mouse very sad?(不超过5个词)Because noonewouldhelp.
3.What was caught by the mousetrap that night?(不超过2个词)Asnake.
4.Why did the farmer kill the hen?(不超过4个词)Forthesoup.
5.What can we learn from the story?(不超过6个词)We should helpeach other.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.By the time we _______ to the cinema,the movie______.(  )
A.got; beganB.have got; had begun
C.got; had begunD.had got; begun

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2016-2017学年吉林长春外国语校初一上第二次月考英语卷(解析版) 题型:单项填空

_______jeans were invented(发明)over 100 years ago, they’re still in fashion now.

A. Because B. So C. Though D. When

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2016-2017学年陕西西安市八年级上第二次月考英语试卷(解析版) 题型:选词填空

用方框中所给词的适当形式填空

sea, good, home, about, moon, many, doctor, leave, help, go

In the future,life will be much 1.________. Maybe there will be vision phones in every 2.__________. People can have a medical examination without a 3._________ or nurse in the room and do some shopping without 4.________their homes. And what 5.__________education? There will be 6._________educational programs on the radio or TV. So many children who live in far-away villages don't need to 7._______to school every day. They can study at home. Each family has a robot. Robots will 8._________ people do their housework. Perhaps some people will fly to the 9._________for a holiday and some people can live under the 10._________.

查看答案和解析>>

同步练习册答案