阅读理解(10小题,共20分)
A
Sue is a middle school student. Here are her vacation's diaries.
Tuesday July 15 Sunny
I can't believe my trip is over. I arrived in Egypt (埃及) two weeks ago!I was with a group from the univer-sity (大学). We went to the desert and learned a lot. I was tired,but I loved every minute of my trip.
Tuesday August 5 Windy
My Hawaiian (夏威夷的) vacation just ended,and I was very relaxed!I spent five days on traveling there. Every day I took a walk,played basketball and ate good food. I also went swimming and diving (潜水). I felt fantastic!
Thursday August 14 Sunny
Alaska is terrific!I was on a trip in the Arctic National Wildlife Refuge. There were six people on the trip.
We hiked for six days. Then we took rafts (木筏) to the Arctic Ocean. I saw a lot of wildlife (野生生物) .After ten days,I went home.
1. How long did Sue stay in Egypt?
A. One week. B. Two weeks. C. Three weeks. D. Six days.
2. Did Sue get a lot of exercise in Hawaii?
A. Yes,she did. B. No,she didnt.
C. She got a lot of exercise. D. She didn't know what to do.
3. How many people were there on the trip in Alaska?
A. 3. B. 4. C. 5. D6.
4. How did they reach the Arctic Ocean?
A. By raft. B. By plane. C. By bus. D. By bike
5. Where did Sue learn a lot about desert?
A. In Egypt. B. In Hawaii.
C. In Alaska. D. In the Arctic National Wildlife Refuge.
1. B 解析:由第一篇日记I arrived in Egypt two weeks ago!可以推断她在埃及待了两周时间。
2. A 解析:由第二则日记Every day I took a walk,played basketball and ate good food. I also went swimming and diving.可知选A.
3. D 解析:由第三则日记There were six people on the trip.可知选D.
4. A 解析:由第三则日记中Then we took rafts to the Arctic Ocean.可知答案选A.
5. A 解析:由第一则日记的I arrived in Egypt (埃及) two weeks ago!和 We went to the desert and learned a lot.可知答案应是A.
科目:初中英语 来源: 题型:
7. Don’t too late. You will take a test tomorrow.
A. come true B. stay up C. put up D. cut up
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
15. 一There is an English test today.
一.
A. Have a good time B. Good luck C. Bad luck D. Thank you
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
补全对话(5小题,共10分)
从方框中选择合适的选项补全对话,有两项是多余的。
A: Can I help you?
B: Yes,please. 1 I want to order a birthday cake for my mother.
A: 2
B:A large cake,please.
A: What would you like to write on it?
B: 3
A: OK. What's your phone number?
B: 4
A: What's your address?
B: 5
A. What size would you like?
B. Please write “Happy Birthday to Mother”.
C. Tomorrow is my mother's birthday.
D. It's 891-0566.
E. What kind of cake would you like?
F. 56 Lincoln Street.
G. Come here tomorrow!
1. 2. 3. 4. 5.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
5. (million) of fans want to meet the famous singer.
6. Lucy's brother enjoys (chat) with friends on the Internet.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com