精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】请根据对话内容从方框内所给的选项中选出能填入空白处的最佳选项,并将答案填写到答题卷的相应位置上。选项中有两项为多余项。

A: Holly, you look worried.1

B: Do you know there will be a singing competition next week?

A: Of course 2

B: Well. I’m not sure.

A:Why? I think you love singing.

B:3

A: You can regard the audicncc (观众) as your friends.4

B:5 Thanks a lot.

A: You are welcome.

A. What’s wrong?

B. Can I take part in it?

C. Did you win last year?

D. Will you take part in it?

E. I think your advice is helpful.

F. You may feel relaxed in that way.

G. But I’m nervous to sing in front of others.

【答案】

1A

2D

3G

4F

5E

【解析】

对话主要是下周有歌唱比赛,Holly想参加,但是他在别人面前唱歌会紧张,然后对方给他的一些建议。

1句意:怎么了?

根据前句 you look worried.你看起来很担心。可知,紧接着应该是问“怎么了”,英语是what’s wrong?,故选A

2句意:你会参加吗?

根据后句的回答 I’m not sure.可知,上句应该是问一个问题,再由后句I think you love singing可知,这里指的是“会不会参加”,故选D

3句意:但我在别人面前唱歌很紧张。

根据后句You can regard the audience (观众) as your friends.可知,综合所给选项可以看出,只有G选项符合题意,这里表达的是“在别人面前会紧张”,故选G

4句意:这样你可能会感到放松。

根据前句You can regard the audience (观众) as your friends.可知,这里表达的应该是如果按照上句这样做的结果会是什么样,综合所给选项,只有F选项符合,故选F

5句意: 我认为你的建议很有帮助。

根据后句Thanks a lot.可知,前句说的内容应该是有用的,综合所有选项之后,只有E选项是符合的,故选E

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】阅读下列五个与环保相关的话题,将其与上面的图片相匹配。其中有一项为多余选项。

A.  B. 

C.    D.

 

E.   F.  

Things You Can Do to Help the Environment

26.Cars are getting bigger. Bigger cars burn more gas and increase problems with air pollution. So try to walk, ride, or take buses. If you drive a car, keep it in a good state. This can save gas and make less pollution.

27.The biggest use of home energy is heating and cooling. So turn down the heat, especially at night. Use energysaving lights. And remember to turn lights off.

28.“Earth Day” is on April 22nd.Many people all over the world try to do something green on this day. In Italy, people don't use plastic bags. In Canada and Norway, people ride bicycles and don't use their cars. In the USA, people dress up like plants and animals and dance in Times Square, New York.

29.Each American throws away 10 kilograms of litter every day. Try to make less waste. Ask yourself before you buy something: Do I need it? Buy products that you can use over and over again.

30.howers use a lot of water. In one week, a common American family uses as much water as a person drinks in three years! Take shorter showers or buy a special small shower head. This can cut water use in half.

1__

2___

3__

4__

5__

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】初次认识某人, 你对他说的问候语应该是:________?

A. How are you B. What’s your name

C. Nice to meet you D. Good morning

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Mo Yan’s books have been sold out in many bookstores his winning of the Nobel Prize.

A. because B. since C. as D. because of

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Robots seem to be getting cleverer and cleverer. Here are four examples.

Budgee

·He was created by Five Elements Roboties.

·With two wheels and a little basket, he can carry things for you while you’re at the shops.

Paro

·He was made by Takanori Shibata.

·He is used on patients in hospitals.

·He can learn a name and even show feelings such as surprise, happiness and sadness.

Rover

·He was created by a team at Sydney University.

·He is used to make cows move together from a field to a diary(牛奶场).

Simon

·He was developed by the Georgia Institute of Technology.

·He can clean up offices.

·In tests, he could tell whether someone was paying attention to him or not.

【1】Which robot can help you when you are shopping?

A. Budgee. B. Simon. C. Paro. D. Rover.

【2】We can learn from the passage that Paro .

A. can tell whether others pay attention to him

B. was created by Five Elements Roboties

C. can help cows produce more milk

D. is used on patients in hospitals

【3】What can Simon do according to the passage?

A. Show feelings. B. Clean offices.

C. Move cows. D. Learn names.

【4】Where does the passage probably come from?

A. health report. B. A tourist map.

C. A science magazine. D. A medical dictionary.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】—It’s Father’s Day today, ______?

—Yes, let’s buy a gift for Dad.

A.isn’t he B.doesn’t it C.isn’t it

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】You’re not welcome by your classmates ______ the way you communicate.

A. because of B. because C. as D. since

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】湖南省娄底市2015年中考英语试题It’s reported that the Oriental Star Cruises (“东方之星”号游船)sank_______June 1st, 2015.

—I’m sorry to hear that.

A. on B. in C. at

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Which do you like _____, coffee, tea or milk?

A. more B. best C. the better D. better

查看答案和解析>>

同步练习册答案