分析 这篇短文主要介绍的是四月份苹果公司将把一个新的产品--苹果手表投入市场.文章着重介绍了这种苹果手表的功能以及其对其他领域的辐射带动作用及其它在生活中的各种应用.
解答 42.D.细节理解题.根据文中April will bring a new product-the Apple Watch-into the market.Last week,the watch was firstly introduced by Tim Cook,Apple's CEO.可知一个新的产品-苹果手表-将在四月份进入市场.故选D.
43.D.细节理解题.根据You can send personal messages to your friend-such as drawing a star or a special sign with your fingers,or tapping the watch,say 3 times,and your friend will receive those taps on their wrist.可知你可以发送个人信息给你的朋友的苹果手表.故选D.
44.A.细节理解题.根据Some car factories like BMW have developed an app that allows its car owners toopen their cars with the watch.A'Hotels'app may allow you to open the door to your hotel room without worrying about losing the smart-card.And finally,even airlines are jumping in-passengersmay be able to simply wave their wrist to check into their flight.可知一些汽车工厂像宝马已经开发了一个应用程序,它允许车主用手表打开汽车."酒店的应用程序可以让你打开你的酒店房间的门不必担心丢失的智能卡.最后,即使航空公司也可以简单地挥动手腕查询到自己的航班.故选A.
45.C.细节理解题.根据Many stores are planning to stop selling the Nike,Jawbone and FitBit devices(设备) to welcome the Apple Watch.可知许多商店正在计划停止销售耐克,Jawbone、Fitbit设备(设备)目的是为了欢迎苹果手表.故选C.
点评 本题考查科普知识类阅读理解.文章中词汇的意义比较单一、稳定、简明,不带感情色彩,具有单一性和准确性的特点.做这类题要求考生注意平时多读科普知识类文章,学习科普知识,积累常见的科普词汇,从根本上提高科普英语的阅读能力.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 11.A.hopeless | B.colourful | C.simple | D.wonderful |
| 12.A.mind | B.trouble | C.breath | D.work |
| 13.A.sadly | B.excitement | C.angrily | D.excitedly |
| 14.A.head | B.nose | C.ear | D.neck |
| 15.A.how | B.when | C.where | D.why |
| 16.A.buy | B.sell | C.receive | D.accept |
| 17.A.admire | B.dislike | C.want | D.have |
| 18.A.forgave | B.thanked | C.paid | D.hated |
| 19.A.cheerful | B.useful | C.blind | D.deaf |
| 20.A.waste | B.enjoy | C.lose | D.forget |
| 21.A.up | B.down | C.in | D.out |
| 22.A.sound | B.air | C.smell | D.taste. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| In order that you can enjoy your visit,please read the following: |
| •Don't run around because the floors are wet and it's easy for you to fall down. •Please don't smoke in the area. •To keep the area clean,please go to the certain place to eat and drink. •You'd better keep your valuable things in the case so that you won't lose them. •Do not bring anything easily broken into the area,or it may hurt you when you fall. •Don't leave your children alone in the area because they need your care at any time. •Do not get into the pool after drinking wine or beer. •Don't put your head under the hot water for too long,it may be bad for your health. •Get out of the pool quickly as soon as you feel uncomfortable. •Do not stay in the sun for a long time. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com