【题目】
Lost Found My school ID card. A backpack. Its number is 2012102. Is this your backpack? My name is Mary. It’s black and white. Please call 695-6385. My name is Tony Green. Phone 236-0731. |
Cindy, Your red notebook is in the lost and found box. Mike |
【1】Mary’s school ID number is ____________.
A. 2360731 B. 6856385 C. 2011712 D. 2012102
【2】 The backpack is __________.
A. green B. white C. red D. black and white
【3】Mary’s phone number is __________.
A. 695-6385 B. 200-9102 C. 236-0731 D. 659-6358
【4】Tony’s last name is _______.
A. Brown B. Green C. Mike D. Cindy
【5】 Cindy’s _______ is in the lost and found box.
A. school ID card B. backpack
C. notebook D. Baseball
【答案】
【1】D
【2】D
【3】A
【4】B
【5】C
【解析】
试题分析:这是一篇失物招领启示,文中介绍了详细的物品及对物品的描述。
【1】D细节理解题。 根据文中My school ID card.Its number is 2012102.可知,身份证号码是2012102
故选D。
【2】D 细节理解。根据文中Is this your backpack? It’s black and white可知,那个背包是黑白相间的,故选D。
【3】A细节理解题。根据文中My name is Mary.Please call 695-6385.可知,玛丽的电话号码是695-6385,故选A。
【4】B细节理解题。根据文中My name is Tony Green.可知Tony的姓是Green。故选B。
【5】C细节理解题。根据文中Cindy,Your red notebook is in the lost and found box.可知,Cindy的笔记本在失物招领箱里。故选C。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】书面表达
目前,有许多中学生不重视课外阅读,请你根据下表内容写一篇短文,对这一现状进行分析并提出意见。词数在90-100之间。
不课外阅读的原因 | 1.作业太多 2.没有好的读书习惯 3.大部分时间花在电脑或网络上 |
课外阅读的好处 | 1.更好地了解世界 2.学会如何思考 3.生活更丰富多彩 |
对学校或同学的建议 | ……(至少两点) |
注意: 文中不得出现真实的人名、校名或地名.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据句意用所给单词的适当形式填空。
【1】It is to (庆祝) the birth of Jesus Christ.
【2】All the guests have been (提供) with food and drinks.
【3】Yangyang was caught in the rain and had a high (体温).
【4】Would you like to (倾倒) some milk into the glass?
【5】 (mix) with 5 kinds of fruits, the dish tastes very special.
【6】 (最后), we got the box out of the door.
【7】Folk was first created in a (传统的) style, and has strong local color.
【8】 We often see the buildings (shake) when the earthquake happens.
【小9】Please give me two_________(cup) of tea.
【10】I’d love to drink some _________(yogurt).
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】—He be in the classroom, I think.
—No, he be in the classroom. I saw him go home a minute ago.
A. can; may not B. must; may not
C. may; mustn’t D. may; can’t
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据句意、开头字母或英文提示, 写出句中所缺单词,使句子通顺。
【1】Please a______ my invitation.
【2】]Tom______(can)come to my party because he is ill.
【3】Thank you for______(invite)me.
【4】We should study very hard on w______,when others have a rest.
【5】I'm looking forward to ______(hear) from you soon.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】完型填空
A little girl thought she was not beautiful and nobody liked her. So she was always and didn’t like to talk to others. However, one day, her mother her a beautiful hair clip (发夹). When she wore it, she looked much more beautiful than before. She decided it to school.
On her way to school she found that who saw her smiled at her. Most of her classmates said “hello” her, but this never happened before. She thought that the beautiful hair clip had brought them all to her. She was so happy about all of the wonderful things. she didn’t tell her classmates about her beautiful hair clip, they all wanted to know what had happened to her.
When she went home after school, her mother her, “Did you know you dropped your hair clip? I found it by the door this morning.” At this time, the girl understood that she hadn’t worn the hair clip to school at all.
It is not important we wear or how we look. The most important is how we think about .
【1】A.happy B.unhappy C.tired D.sleepy
【2】A.gave B.gives C.give D.giving
【3】A.wear B.wears C.to wear D.wore
【4】A.no one B.everyone C.none D.someone
【5】A.to B.at C.with D.about
【6】A.Although B.If C.After D.Once
【7】A.to B.in C.at D.back
【8】A.ask B.asked C.tell D.told
【9】A.what B.when C.where D.whether
【10】A.myself B.ourselves C.yourself D.herself
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】—I’m sorry I _______ my football at home.
—That’s all right. Don’t forget _______ it here tomorrow.
A. forgot; to take B. forgot; to bring
C. left; to bring D. left; to take
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读理解。
Coffee has been a part of people’s lives for thousands of years, and today it is still one of the favorite drinks in the world.Many people in the world begin their busy day by drinking a cup of coffee or several cups of coffee.They have always said that a cup of coffee in the morning helps them begin their day in the right way.So they say a cup of coffee is necessary for them in the morning.
Do you know what in the coffee makes our bodies and brains active? It is caffeine(咖啡因).Caffeine may increase a person’s mental and physical abilities(精力和体力).For example, two cups of coffee will make you breathe faster and augment body temperature.All this makes your heart beat faster, and doctors warn that this may be a little dangerous.
Caffeine is found in tea, coffee, chocolate and some other foods.A little caffeine is probably not harmful.But too much caffeine can make people nervous and sleepless.
【1】The underlined word “augment” means ___________ .
A.make more B.drink
C.stop D.make less
【2】From this passage, we may know that drinking a cup of coffee late at night might ______ .
A.give you a headache B.make you fall asleep
C.keep you awake D.may be dangerous
【3】Caffeine is found in ___________ .
A.tea and water
B.chocolate, meat and some other foods
C.coffee and cream
D.coffee, tea, chocolate and some other foods
【4】Which of the following is NOT true?
A.Coffee has been a part of people’s lives for thousands of years
B.Caffeine does no harm to our body./p>
C.Two cups of coffee will make you breathe faster and increase body temperature.
D.Caffeine may increase human’s mental and physical abilites.
【5】A good title for this passage is ___________ .
A.Coffee Is Harmful B.Coffee and Tea
C.Caffeine and Health D.Caffeine Is Useful
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】书面表达
请以My neighbour 为题写一篇短文,词数70左右。
要点:
1.Sandy是我的邻居,她家住在市中心的一套公寓里,公寓有…室,她最喜欢书房;
2.她是一名学生,个高且漂亮,乐于助人…,经常帮助老人,昨天帮我学习英语;
3.我希望…(自由发挥1~2句)
___________________________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________________________
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com