分析 这篇文章讲述的是工作能够给人们带来充实感和成就感,也比不工作的人要更健康.
解答 答案:29.C 细节理解题.根据第二段第一行句子Researches show that people feel unhappy,worried and lonely when they have nothing to do.研究表明人们感到不满,担心和孤独时,他们什么都没有做.可知他们感到担心和不开心.故选C.
30.D 细节理解题.根据第二段第二行句子Instead,the happiest people are those who are busy.相反,最幸福的人是那些忙碌的人,可知是那些忙碌的人.故选D.
31.B 细节推理题.根据上下文The loss(丧失)of work means the loss of everything.It affects man's spirit and it will cause more illnesses.失去工作就是失去一切,它影响人的精神,它会导致更多的疾病.可知这里it指的是失去工作.故选B.
32.C 细节理解题.根据最后一段句子From the above,we can come a conclusion; the more you work,the happier and healthieryou will be.综上所述,我们可以得出结论;工作越多,你会越快乐和健康,可知主要说的是你工作的越多,你就会越快乐.故选C.
点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 46.A.make | B.break | C.follow | D.remember |
| 47.A.tired | B.cheerful | C.careless | D.frightened |
| 48.A.at the end of | B.in the centre of | C.on top of | D.in front of |
| 49.A.turn on | B.wait for | C.set up | D.look for |
| 50.A.busy | B.wide | C.clean | D.new |
| 51.A.In fact | B.By the way | C.For example | D.In other words |
| 52.A.very few | B.so many | C.only some | D.plenty of |
| 53.A.kind | B.polite | C.patient | D.strict |
| 54.A.even | B.never | C.hardly | D.always |
| 55.A.slow | B.active | C.excited | D.lazy. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | turn on | B. | turn down | C. | turn up | D. | turn off |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | why did they move here | B. | why they moved here | ||
| C. | when did they move here | D. | when they moved here |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Friendship Restaurant We have different kinds of Japanese food here.The food menu is in Japanese and Chinese.All the waiters or waitresses can speak at least one foreign language. Tel:312-9997 |
| Volunteer Project Maybe you want to help others but don't know how to do it.Then Volunteer Project will help you.Here you will get the best idea of volunteering. Call 822-5566to join it. Email address:Lisa@hot-mail.com |
| Dream Corner Do you want to improve your English?Do you want to practice your English with native speakers?If yes,why not join the Dream Corner?Come here on Friday afternoon every week. Tel:846-3809 |
| Red Bird Club Do you like dancing?Do you want to show off your cool dance at parties?Join us and make your dream come true. Closed on Tuesday. Call 822-333 for information. |
| The Underwater World Here you will find different kinds of fishes and even some kinds of sharks.You will feel you are in the sea but of course this is not true.If you like fishes,I suggest that you pay a visit to it. Time:9:30 am-5:30 pm. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | relaxing; relaxing | B. | relaxing; relaxed | ||
| C. | relaxed; relaxed | D. | relaxed; relaxing |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | was invented | B. | is invented | C. | invented |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com