【题目】![]()
Here is an advertisement about two-day tour between Hong Kong and Macao.
Bill is a student in Jiangdu Sunshine Secondary School. Last week he joined the two-day tour between Hong Kong and Macao with his parents.
【1】Bill enjoyed the beautiful sights in the city by ______ last week.
A. shipB. boatC. busD. speedboat
【2】In Hong Kong you can visit _______ .
A. Victoria PeakB. Mazu TempleC. the Ruins of St. PaulD. Moon Lake
【3】If you want more information, you can call _______ .
A. 852 3882 3502B. 852 3881 3503C. 852 3881 3502D. 852 3882 3501
【4】How much did Bill and his parents pay for the two-day tour between Hong Kong and Macao?
A. HK $ 600.B. HK $ 1500.C. HK $ 150.D. HK $ 1800.
【5】Which of the following is true?
A. The trip took Bill two days.B. Bill will travel next week.
C. Bill went travelling alone.D. Bill should pay more for meals.
【答案】
【1】C
【2】A
【3】C
【4】B
【5】A
【解析】
本文介绍了香港至澳门的两日游。
【1】推理判断题。根据Travel: Sightseeing bus in the city可知,比尔喜欢乘坐公交车看市内的美景, 故选C。
【2】细节理解题。根据 Hong Kong: Ocean Park and Victoria Peak可知,在香港,你可以参观海洋公园和太平山顶,故选A。
【3】细节理解题。根据 For more information, call 852 3881 3502 or 852 3882 3503可知,要想知道更多信息,你可以拔打852 3881 3502 或 852 3882 3503,故选C。
【4】推理判断题。根据 Cost: HK $ 600, including travel, three-star hotel, meals and admission(入场费)tickets, half for students or children under 1.4 m in height.和Bill is a student in Jiangdu Sunshine Secondary School.可知,每人600美元,学生半价,是300美元,因此比尔和他的父母一共需要600+600+300=1500美元,故选B。
【5】推理判断题。根据Bill is a student in Jiangdu Sunshine Secondary School. Last week he joined the two-day tour between Hong Kong and Macao with his parents.可知,这次旅行要花费比尔两天的时间, 故选A。
根据前后文的语境,认真辨析选项里的单词或短语的词义,结合词性,短语,句型,时态,语态和主谓一致,选出正确的选项。例如小题3,根据 For more information, call 852 3881 3502 or 852 3882 3503可知,要想知道更多信息,你可以拔打852 3881 3502 或 852 3882 3503,故选C。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】【2013湖南株洲】All the Chinese people must work hard China Dream.
A. to realize B. realize C. realizing
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Study the contents page of the book below and choose the right answer to each of the following questions.
![]()
【1】How many main parts, chapters(章)and pages does the book have?
A. It has 2 main parts, 7 chapters and about 86 pages.
B. It has 2 main parts, 7 chapters and over 100 pages.
C. It has 3 main parts, 8 chapters and more than 100 pages.
D. It has 3 main parts, 7 chapters and less than 100 pages.
【2】Where will you probably find information about Wuxi’s traffic problem?
A. In Chapter 7. B. In Chapter 6.
C. In Chapter 4. D. In Chapter 5.
【3】What does the passage mainly talk about?
A. The history of Wuxi.
B. The geography of Wuxi.
C. Social study for Wuxi.
D. Something about old Wuxi.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】完形填空,阅读下面的短文,掌握其大意,然后从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选择最佳选项。
![]()
Justin was really good at basketball and he thought it was the only way out of his school. He could run with the _________ fast and beat any of the older boys at the court and the younger boys didn’t have a chance.
One day, some boys from another school ran up and asked to __________ with Justin. The big one in the middle said that he had heard Justin was the best and he wanted to see if it was true.
Justin agreed. During the game, Justin was running all over the big boys and making his shots. Suddenly, a big boy _________ Justin. Justin went flying, fell on the ground and broke his leg. The doctor said Justin might never play again. Justin was so _________.
The first six weeks, Justin just lay in bed watching TV every day and ate potato chips until the bag was empty. Justin put on too much weight. His once ___________ future disappeared. When he lost himself in great hopelessness, Justin’s sister, Kiki came home from the university.
She was like sunshine, _________ exciting stories of college. Justin was attracted by the stories that Kiki told. “Justin!” She interrupted his daydream. “Let me see your progress report.” Justin was _________. His grades had really fallen since he broke his leg. “Oh no, this won’t do, Justin,” she said. “We’re going to improve the grades.” So, while she was home on break, they studied, talked and worked together. Justin _________ better and he wasn’t so upset.
After spending those weeks with his sister, Justin realized that he didn’t want to feel bad for himself anymore, and he didn’t want to give up. Basketball used to be his thing, and he was good at it, but now there was only _________, so he had to get good at that. Justin passed through all his classes. With the study skills he had learned from his sister, Justin scored a 24 on the ACT.
Every university that he applied to (申请) accepted him. When the autumn came, Justin had his ___________ in colleges. He decided to go to the sunniest university in Hawaii, and nobody could say that Justin made a bad choice.
【1】A. toy B. ball C. key D. flag
【2】A. play B. stand C. eat D. ride
【3】A. saw B. met C. pushed D. followed
【4】A. brave B. honest C. safe D. sad
【5】A. busy B. quiet C. bright D. funny
【6】A. changing B. receiving C. forgetting D. bringing
【7】A. moved B. embarrassed C. interested D. pleased
【8】A. repeated B. taught C. felt D. sounded
【9】A. schoolwork B. sport C. home D. travel
【10】A. fact B. choice C. record D. event
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据对话内容,选择适当的句子补全对话,其中有两项是多余的。
![]()
A: Hey, Gina. Do you want some ice cream?
B : No, thanks. 【1】
A: Really? Where are you going?
B: I'm going to play baseball. Do you want to come?
A: Sorry, I can't. 【2】
B : Well, come later then. We're playing all afternoon.
A:【3】 But I'm not very good at baseball.
B : Don't worry about that. 【4】You can just watch.
Come on, it'll be fun.
A: Well, OK. 【5】
B: OK. See you!
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】遣词造句
【1】Lily, already, Africa
![]()
_______________________________________________________
【2】ought to,the electricity
![]()
____________________________________________________
【3】millions of, cut down
![]()
____________________________________________________
【4】keep in touch with,last week
![]()
________________________________________________
【5】noise pollution, hearing
![]()
_________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Everyone gets angry. Many things may make you angry. Maybe your teacher gave you too much homework. Or maybe a friend borrowed your favorite video game and then broke it. You may get angry when something doesn’t go your way. Maybe you get mad at yourself when your team loses an important game. Or maybe you become a road rager(路怒族) when a driver accidentally cuts in front of you. That makes you angry!
You need to know what to do with your anger. Here are some things you can do when you feel angry:
Talk to a friend you can trust.
Count to 10.
Get or give a hug.
Take some exercise.
Draw a picture of your anger.
Play a video game.
Run around the outside of the house five times as fast as you can.
Sing along with the CD player.
Pull weeds in the garden.
Think good thoughts (maybe about a fun vacation or your favorite sport.)
Take a bike ride, go skating, play basketball – do something active!
Never getting angry is impossible. But when you’re angry, you can do something and it can make things better or worse. Don’t let anger be the boss of you. Take charge of it!
![]()
【1】In the passage, the writer gives us _____ pieces of advice.
A. ten B. eleven C. twelve D. thirteen
【2】The underlined part “when something doesn’t go your way” probably means ______.
A. when you get lost
B. when you are on a wrong way
C. when you /span>meet with something difficult
D. when things don’t go as you imagine
【3】If you run around the outside of your house five times, and your house is a circle of 260 meters, so you’ll run _______.
A. 1,300 meters B. 1,300 kilometers
C. 1,360 meters D. 1,360 kilometers
【4】As for doing with anger, which of the following is NOT mentioned in the passage?
A. Talk to a friend you believe.
B. Get a hug.
C. Pull weeds in the garden
D. Have a fight with a friend
【5】The passage is mainly about ______.
A. how to deal with your anger
B. letting anger be the boss of you
C. drinking more water when you’re angry
D. doing something active when you’re angry
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读理解 ![]()
I check my emails 5 times a day. I'm always online. I have lots of friends all over the world. So I send many emails to them and I also get lots of emails. When I check my emails, every email gives me some information.![]()
I like playing games on the computer at the weekend. I like cooking games best because I can learn how to cook.![]()
It is a habit for me to check my emails after I get up every morning. I like using emails because I can send pictures to my friends.
(1)Tom has a lot ofall over the world.
A.pictures
B.friends
C.emails
D.dolls
(2)Henry likes playing games on the computer.
A.every day
B.every morning
C.on Saturday and Sunday
D.on Friday
(3)is a habit for Mary every morning.
A.Making friends
B.Sending pictures
C.Checking emails
D.Playing games
(4)use the computer to send emails.
A.Tom and Mary
B.Tom and Henry
C.Mary and Henry
D.No one
(5)Which of the following is NOT true?
A.Tom can get some information in his emails.
B.Mary doesn't send pictures to her friends.
C.Henry can learn how to cook on the computer.
D.Tom checks his emails 5 times a day.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com