精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
3.
Sunny English Club
For students
16:00~18:00Every Saturday
200yuan a month
9Zhou Yu Street
Tel:3786290
Foreign teachers,English songs and films and more!
        Ocean Museum

9:00-17:00From Thursday to Sunday
Ticket:50yuan
132Xue Yuan Street
Tel:5439871
Show you a full picture of sea lives!
Health Centre
9:00-17:30
16Yong Le Street
Tel:3801451
Free examinations for those over 70.
Give you good advice to keep healthy!
HELP WANTED
Do you like babies?Can you look after one baby for two days?If you are sure to take good care of it,call us at 766588.$ 80or more.Today!Hurry!
45.Sunny English Club is forD.
A.nurses     
B.policemen 
C.businessmen 
D.students
46.You can visit Ocean MuseumA.
A.on Saturday 
B.on Wednesday 
C.on Monday 
D.anytime
47.One can get free examinations in Health Centre if he isD.
A.9            
B.17          
C.67        
D.73
48.If you like children and have two days free,you can call atCfor a job.
A.3786290       
B.5439871   
C.766588         
D.3801451.

分析 这篇短文向我们讲述了四则广告,分别是阳光英语俱乐部、海洋博物馆,健康中心和招聘启事;具体描述了各自的活动内容、价格、开放时间以及联系方式等信息.

解答 45.D 细节理解题.根据阳光英语俱乐部第二行的信息For students可知这个俱乐部是为学生设立的;故选D.
46.A 推理判断题.根据海洋博物馆的开放时间9:00~17:00  From Thursday to Sunday可知,只有在周四至周日是可以去参观的,故选A.
47.D 细节理解题.根据健康中心的规定Free examinations(免费检查) for those over(超过) 70,超过70岁的老人是可以免费检查的;故选D.
48.C 细节理解题.根据Do you like babies?Can you look after one baby for two days?If you are sure to take good care of it,call us at 766588.$ 80or more.可知如果你喜欢孩子并且有两天的假期,可以拨打这个电话;故选C.

点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.My father _____ many sports things,and he _____ sports every day.(  )
A.have; playB.has; playsC.has; playD.have,plays

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

17.The weather is warmer,the days become longer,and the(51)temperatureoutside is rising.T-shirts,shorts and swimming suits are beginning to be(52)brought out.That means summer is almost here.How to keep fit in summer?Here are some suggestions:
(53)First,stay active and cool.Don't sit alone watching TV,why not enjoy(54)outdooractivities like mountain climbing,taking a nature walk with your friends or family?Try water sports like swimming and surfing.They keep you(55)cooland active at the same time.
Second,eat light,fresh and(56)colorfulfood.Foods in different colors are good for our eyes,skin and brain.Having tomatoes,carrots and strawberries often help you reduce (减少) the risk of (57)illnesseslike some cancers.The(58)morecolor,the better.
Finally,remember to drink enough water.With all the summertime activities you will be (59)thirsty.During activities less than one hour,water alone is fine,but if you go outside for over an hour,you should add a sports drink.You will be sick and uncomfortable (60)if you drink too much.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

11.Susannah and Lewis went on a school outing to visit some famous caves(洞穴).(26)B,they fell into a hole,out of sight.After some time they (27)D in a very big dark cave.All that could be (28)C was a single ray of light coming from the cave roof.Susannah and Lewis shouted for(29)A,but no one came.The next morning they still hadn't been found,and (30)C the small ray of light from above,they wouldn't have been able to see anything at all.They started feeling  (31)A.
It must have been (32)D,because Susannah noticed that the ray of light from the(33)D   was in a straight line,and landing on the floor in front of her.Quickly,she took a piece of(34)B  that had fallen into the cave,and,using her glasses as a magnifying glass(放大镜),she focused the ray of light onto the wood until it was burnt.Now they had a torch(火把).It took them some time,and they had to (35)B quite a few torches,but finally they found a way out.

26.A.ImpossiblyB.UnfortunatelyC.UnhappilyD.Unpleasantly
27.A.fellB.stayedC.hidD.landed
28.A.foundB.knownC.seenD.learnt
29.A.helpB.lightC.loveD.parents
30.A.acrossB.throughC.withoutD.under
31.A.terribleB.boredC.upsetD.blind
32.A.eveningB.morningC.afternoonD.noontime
33.A.skyB.hillC.treeD.hole
34.A.paperB.woodC.clothD.glass
35.A.makeB.burnC.produceD.buy.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

18.A:Hi,Maria!(71)C I want to have it on Saturday evening.Can you come?
B:Oh,sorry.I'm afraid (72)A
A:What about Monday?
B:I have to prepare for my final exam.
A:Oh,no.(73)B
B:Well,Friday is fine.
A:Friday?That's tomorrow!OK.We
can have it tomorrow evening.Can
you ask David to join us?
B:Sure.(74)E
A:In my home at half past seven.
B:Great!(75)D
A:Bye!
A.I am going to visit my uncle on Saturday.
B.When are you free then?
C.I'm going to have a birthday party.
D.See you then!
E.When and where shall we have it?
F.Who will you invite to your birthday party?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

8.这两个小组最后同意一起解决这个问题.
The two groupsagreed to work out the problem togetherin the end.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

15.犯罪嫌疑人坚持说他和盗窃案无关.
The suspect insistedthat hehad nothing to do with the theft.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

12.跑步对我们的健康有益.
Running isgood forour health.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.他们去棒球赛迟到了.
Theywerelatefor the baseball game.

查看答案和解析>>

同步练习册答案