精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】

1Li Hua is from ________.

A.the USAB.ShanghaiC.Hong KongD.Beijing

2Bai Jing’s English name is ________.

A.CindyB.JudyC.AliceD.Ann

3Alice’s ________is a teacher.

A.sisterB.dadC.momD.friend

4All of them are in ________now.

A.ShanghaiB.the USAC.Hong KongD.Beijing

5Which of the following statements is RIGHT?

A.Bai Jing and Judy can’t speak English.B.Liu Hui is a new teacher.

C.Alice can speak English very well.D.Alice is a Chinese girl.

【答案】

1B

2A

3C

4D

5C

【解析】

这是一则关于开学自我介绍的小短文。

1细节理解题,根据最上面的方框内容“Im Li Hua. Im from Shanghai.”,故选B

2细节理解题,根据左边第一个方框内容“Im Bai Jing. Im from Beijing. My English name is Cindy.”,故选A

3细节理解题,根据左边第二个方框内容“My mom is a teacher in Beijing.”,故选C

4细节理解题,通过细读每人的介绍及老师说的“Welcome to Beijing”,可知他们现在都在北京,故选D

5推理判断题,根据“Im Bai Jing. Im from Beijing. My English name is Cindy.”可知白静应该会说英语,选项A错误;根据右边第一方框内容“Im your new teacher.”可知这里说的是她是他们班新任老师,选项B错误;根据左边第二方框内容“Im from the USA”可推知她的英语应该说的很好,选项C正确,选项D错误。故选C

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 Whats matter?

I have stomachache.

A. the; a B. /; a C. the; an D. a; the

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】

Many people love taking photographs. Some are good at taking pictures of people. Others focus more on sports or nature.

Mr. Luo, a retired railroad worker, took up photography at age 60. He joined a photography club and became an active member of it. He often went on bike rides and took pictures. This summer he did something unusual but amazing with his camera.

On that day, Mr. Luo got up at 5:00 am. He went to a pond in the countryside where there were always plenty of dragonflies. With great excitement, he set up his camera. First, he found a water bug in the muddy water. He waited until the bug climbed up a lily pad. There, it stopped to rest. Fifteen minutes later, the bug's body began to change. The skin split behind the head, and the adult dragonfly crawled out of its old skin. One hour later, the dragonfly started to separate its wings, which had been wet and folded at the beginning. Then, the dragonfly opened its wings for the first time. In another hour, the dragonfly moved with its wings and flew off for food.

He took a series of pictures of a dragonfly that was changing from a nymph to an adult. Using his camera, he recorded (记录) the whole process, which took nearly five hours!

People are amazed at the series of pictures. Whenever people praise (夸赞) him for his work, Mr. Luo says, "Don't give the credit to me. Give it to nature. I just use my camera to record moment and show it to the world."

1What is Mr. Luo's hobby after he retired?

A.Doing sports.B.Taking pictures.

C.Recording videos.D.Going on bike rides.

2What unusual and amazing thing did Mr. Luo do?

A.He went to a pond in the countryside.

B.He found a water bug in the muddy water.

C.He explained why the countryside was so beautiful.

D.He recorded how a water bug changed into a dragonfly.

3When people praise Mr. Luo for his work, he .

A.receives it very excitedlyB.cares about it very much

C.gives the credit to natureD.records the wonderful moment

4What can we learn about Mr. Luo from his story?

A.He makes a living by taking pictures.B.He can wait long to take good pictures.

C.He took up photography at an early age.D.He has won a lot of prizes in photography.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】

Ready Player One

Director(导演):Steven Spielberg

Running time: 140 mins

Showtime

The first show starts at 9:00 a.m.

The last show starts at 11:30 p.m.

Price:

Adults(成人) RMB 120

Children under 18 Half of the price

1What time do you finish watching Ready Player One?

A.At 11:20 a.m.B.At 11:20 p.m.C.At 1:40 a.m.

2How much is it if a 13-year-old boy goes to see movie with his parents?

A.360 yuan.B.300 yuan.C.180 yuan.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】The girl is Anna Clark. family name is .

A. Her ; Clark B. His; Clark

C. Her; Anna D. His ; Anna

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】I have a lovely doll. You can also buy ______ in a toy shop.

A. it B. one C. another D. that

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 根据方框中所提供的信息,请你用第三人称介绍一下方框中的人物。

NameSimon Black

Agetwenty-nine

FromCanada

Classten

Gradenine

Tel56378979

要求:1) 短文必须包含方框中所有信息。

2) 短文中必须有外貌描述。

3) 短文所用词数不得少于75个词,不得多于95个词。

4) 短文中不得出现考生真实的班级、学校、教师姓名,如若出现则此题不得分。

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】If you have any questionsplease call Ken ________8685-3126 ________ the evening

Aonon

Bonin

Catin

Dinat

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】

1“Catch-up” is the name of_________.

A.a music festivalB.a restaurantC.a library

2How often is there a students’ night at Catch-up?

A.Every day.B.Once a weekC.Twice a week.

3Which of the following is TRUE according to the ad?

A.Students can save forty dollars with their student cards at Catch-up.

B.Everyone can get a special drink at Catch-up.

C.Catch-up stays open for over 10 hours every day.

查看答案和解析>>

同步练习册答案