精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
10.A.What it costs
B.If you haven't finished with them
C.Who can join a library
D.How many things you can borrow
E.How to join
F.How long you can keep them
Welcome to OXFORDSHIRE LibraryJoin a library
It's free to join a library.Find out how to join and borrow books,videos and other things.
31.C
Everyone is welcome:adults and children are free to use Internet,read books,newspapers or magazines,ask for information and join in organized activities.
In order to borrow books you need to join the library.Membership is free,and open to everyone living,working or studying in Oxfordshire.
32.E
Fill in an application form(available from any Oxfordshire library) and provide confirmation of your name,address and signature,such as a family allowance book or driving license.There is nothing to pay.
33.D
It is usually up to twenty books at any one time.There are  separate limits for other media.Please ask for our current leaflet on hiring CDs,videos,DVDs,audio cassettes and CD-ROMs.
34.F
Normally three weeks for books.Other media are hired by the week.The date of return is stamped on the date label.
35.B
You can renew books by telephone,post,by using the online borrower services or at the library unless someone else is waiting for them.You must pay an additional hire charge for other media.

分析 本文介绍了牛津郡的图书馆.它详细介绍了什么人可以去图书馆,怎么进入图书馆,一次可以借多少书,书可以借多久,以及怎么续借.

解答 31.C 细节理解题 根据"Everyone is welcome:adults and children are free to use Internet,read books,newspapers or magazines,ask for information and join in organized activities"可知,此处介绍了什么人可以去图书馆,故答案为C
32.E 细节理解题 根据"Fill in an application form(available from any Oxfordshire library) and provide confirmation of your name,address and signature."可知,此处介绍了怎么进入图书馆,故答案为E
33.D 细节理解题 根据"It is usually up to twenty books at any one time"可知,此处介绍了一次可以借多少书,故答案为D
34.F 细节理解题 根据"Normally three weeks for books."可知,此处介绍了书可以借多久,故答案为F
35.B 细节理解题 根据"You can renew books by telephone,post,by using the online borrower services or at the library unless someone else is waiting for them"可知,此处介绍了当你没看完的时候怎么续借,故答案为B

点评 做这道题时要仔细阅读题中条件,并从选项中选出最合适的选项.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

20.It's dangerous for the kids to play basketball on the street.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

1.A:Hi,Davie.You look unhappy today.(71)F
B:Yesterday when I got home,I found my parents reading my diary.I got very angry.Shouldn't I keep my own secrets?
A:Of course you can keep your secrets.(72)A
B:No,but I shouted at them.They didn't say a word.They just kept silent.(73)D
A:In fact,your parents shouldn't read your diary.They should respect your privacy(隐私).(74)BThey want to make sure you aren't in any trouble,and they want to understand your life and study better in this way.Maybe you hurt your parents.
B:I agree.(75)E
A:Say sorry to them.Try talking to them more.Let them know what you are doing,so that they won't worry about you so much.
B:OK.I'll do as you told me.

A.Did you quarrel with your parents?
B.But your parents are just worried about you.
C.That's a good idea.
D.Now I feel very sad.
E.What should I do now?
F.What's the matter?
G.I'm sorry to hear that.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.Look at the twins.One is quiet,and          is outgoing.(  )
A.anotherB.the otherC.other

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.-My mother was ill in bed yesterday.
-________(  )
A.Why?B.Sure.
C.I'm sorry to hear that.   

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.At the start of                 country,cars became popular.(  )
A.twentyB.twentiesC.twentiethD.the twentieth

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.As a foreign student,I live with a happyfamily.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.-Did you go to visit your grandparents yesterday?
-No.I                         them next Saturday.(  )
A.visitB.visitingC.visitedD.will visit

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

3.
A.We value your opinion
B.For your children
C.For your pleasure time
D.For your safety and convenience
E.Meals and drinks
F.History and culture
We welcome you aboard Air China Flight and will do our best to make your trip comfortable and enjoyable.
56.D
To begin the trip,we would like to draw your attention to some safety.Seat belts must remain fastened while the"Fasten seatbelts"sign is on.It is advisable to keep them fastened at all times while seated.All flights are non-smoking.The use of mobile telephones is now allowed when the airplane is on the ground and"the fasten seatbelts"sign is turned off.During the flight the use of CD and DVD players is now allowed.
57.C
To help you enjoy your trip,we provide newspapers and magazines.On our MD-11and Boeing aircraft,we are also pleased to provide music and video programs.On Air-bus A321/320/319,aircraft route maps and short videos are shown.
58.B
Special reading material is provided for children and on longer flights there are also video programs for them.On long-distance flights,first-time flyers between the ages of 2and 15can join our Kid Club.
59.E
During most flights we serve you a tasty meal with drinks.Beer,wine and other drinks are served free of charge.Coffee,tea and juice are served free of charge on all flights of over 35minutes.
60.A
In this magazine you'll find a special form for your comments about our service.Kindly return the form to our crew or any Air-China office.You can also fax it (+358-(0)89819-7729)or send your comments by e-mail to feedback@airchina.com.We are pleased to answer your questions during the flight whenever possible.

查看答案和解析>>

同步练习册答案