精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
18.
Fragrant Hills
Where can you go to enjoy red leaves?Of course the Fragrant Hills Park in Beijing in the best place to go.
Getting there:Take No.333,318,360 or 904 bus from downtown(市区)Beijing.
Opening hours:6 am-7pm daily.
Talk to the Coffee Maker 
This coffee maker is cool.If you say"Set the coffee heating time",it will answer"Please say the time".It can understand what you say.Then it will start to work and make delicious coffee for you.
 Homes Wanted
Five cute cats here want homes.They are good-looking and friendly.We can show them at any time and are glad to send one or more of them to good families for free.
 A Football Match
New Madrid Team vs Chinese Dragon Team
Time:7pm,Sunday,April 17
Place:Star Stadium
Ticket Price:300yuan,280yuan,80yuan
Hotline:3456754
  The Underwater World
Here you will find different kinds of fishes and even some kinds of sharks.You will feel you are in the sea,but of course this is not true.If you like fishes,I suggest that you pay a visit to it.
Time:9:30am--5:30pm
根据短文内容,选择最佳答案,并在答题卡上将选定的答案标号涂黑
56.Where can you enjoy red leaves?D
A.In the Star Stadium
B.In the Underwater World
C.Downtown Beijing
D.In the Fragrant Hills Park
57.What may the Coffee Maker be?B
A.A shark
B.A machine
C.A stadium
D.A person
58.What time will the match begin?B
A.At 6am 
B.At 7pm
C.At 9:30am
D.At 5:30pm
59.What will you find in the Underwater World?D
A.Leaves 
B.Teams
C.Cats
D.Fishes
60.According to passage,which of the following is TRUE?C
A.The cats are on sale.
B.Only good-looking people can own the cats.
C.Five cute cats want good families.
D.The Coffee Maker can't understand what you say.

分析 香山
哪里可以享受红叶?当然,北京香山公园是最好的地方.乘车路线:从市中心乘333,318,360,或者904路公交车.开放时间:每天 上午6:00到晚上7:00
和咖啡机交谈
这个咖啡机很酷,如果你说"设置咖啡加热时间",它会回答"请说时间",它可以理解你说的话,然后开始工作,为你做美味的咖啡.
家庭需要
这里有五只可爱的小猫,他们很漂亮,很友好,我们可以随时给你们看,也很高兴免费送给一个或多个小猫到好的家庭.
足球比赛
新马德里队与中国龙队 时间:4月17日,星期日,晚上7点 地点:星球场 门票价格:300元,280元、80元 热线电话:3456754
水下世界
在这里,你会发现不同种类的鱼,甚至是一些种类的鲨鱼.你会感觉你在大海里,当然这不是真的.如果你喜欢鱼,我建议你来参观.时间:上午9:30到下午5:30

解答 56.答案D 细节理解题 由文中 Where can you go to enjoy red leaves?Of course the Fragrant Hills Park in Beijing in the best place to go可知 哪里可以享受红叶?当然,北京香山公园是最好的地方,故选D
57.答案B 词义猜测题 由文中 If you say"Set the coffee heating time",it will answer"Please say the time".It can understand what you say.Then it will start to work and make delicious coffee for you 可知 如果你说"设置咖啡加热时间",它会回答"请说时间",它可以理解你说的话,然后开始工作,为你做美味的咖啡,可见它最有可能是个机器,故选B
58.答案B 细节理解题 由文中表格第四行可知 A Football Match Time:7pm,Sunday,April 17,可知比赛开始的时间是晚上七点,故选B
59.答案D 细节理解题 由文中 If you like fishes,I suggest that you pay a visit to it 可知 如果你喜欢鱼,我建议你来参观,故选D
60.答案C 理解判断题 由文中 We can show them at any time and are glad to send one or more of them to good families for free 可知 我们可以随时给你们看,也很高兴免费送给一个或多个小猫到好的家庭,故选C

点评 本文较为简单,大部分题目都是细节理解题,只要理解文章意思,仔细阅读,从文中寻找答案,即可轻松解答.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.-What did you do last night,Bob?
-First I did my hom ework,and then I played ______ piano for half ______ hour.(  )
A.the;aB./;anC.the;anD.a;the

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

9.Her math teacherencourages/in'k?rid?iz/her to ask questions.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6.______American people and British people speak the same language,their cultures are quite
different.(  )
A.SinceB.IfC.AlthoughD.Because

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

13.---Did you watch the football game yesterday?
---Yes,I did.John is really a dark horse,Nobody _______him to go so far.(  )
A.wantedB.encouragedC.expectedD.hoped

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.Thanksgiving Day is on the fourth Thursday of November.On that day,families and friends often get together to have a big dinner,giving their thanks to God for what they have got.It ia a traditional      festival.(  )
A.AmericanB.ChineseC.Japanse

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

10.We are supposed toencourage(鼓励)the young to read more books.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

7.她对自己要求非常严格.
She is verystrictwithherself.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

8.I'm tthirsty.Could you please bring me a bottle of water?

查看答案和解析>>

同步练习册答案