| Fragrant Hills Where can you go to enjoy red leaves?Of course the Fragrant Hills Park in Beijing in the best place to go. Getting there:Take No.333,318,360 or 904 bus from downtown(市区)Beijing. Opening hours:6 am-7pm daily. |
| Talk to the Coffee Maker This coffee maker is cool.If you say"Set the coffee heating time",it will answer"Please say the time".It can understand what you say.Then it will start to work and make delicious coffee for you. |
| Homes Wanted Five cute cats here want homes.They are good-looking and friendly.We can show them at any time and are glad to send one or more of them to good families for free. |
| A Football Match New Madrid Team vs Chinese Dragon Team Time:7pm,Sunday,April 17 Place:Star Stadium Ticket Price:300yuan,280yuan,80yuan Hotline:3456754 |
| The Underwater World Here you will find different kinds of fishes and even some kinds of sharks.You will feel you are in the sea,but of course this is not true.If you like fishes,I suggest that you pay a visit to it. Time:9:30am--5:30pm |
分析 香山
哪里可以享受红叶?当然,北京香山公园是最好的地方.乘车路线:从市中心乘333,318,360,或者904路公交车.开放时间:每天 上午6:00到晚上7:00
和咖啡机交谈
这个咖啡机很酷,如果你说"设置咖啡加热时间",它会回答"请说时间",它可以理解你说的话,然后开始工作,为你做美味的咖啡.
家庭需要
这里有五只可爱的小猫,他们很漂亮,很友好,我们可以随时给你们看,也很高兴免费送给一个或多个小猫到好的家庭.
足球比赛
新马德里队与中国龙队 时间:4月17日,星期日,晚上7点 地点:星球场 门票价格:300元,280元、80元 热线电话:3456754
水下世界
在这里,你会发现不同种类的鱼,甚至是一些种类的鲨鱼.你会感觉你在大海里,当然这不是真的.如果你喜欢鱼,我建议你来参观.时间:上午9:30到下午5:30
解答 56.答案D 细节理解题 由文中 Where can you go to enjoy red leaves?Of course the Fragrant Hills Park in Beijing in the best place to go可知 哪里可以享受红叶?当然,北京香山公园是最好的地方,故选D
57.答案B 词义猜测题 由文中 If you say"Set the coffee heating time",it will answer"Please say the time".It can understand what you say.Then it will start to work and make delicious coffee for you 可知 如果你说"设置咖啡加热时间",它会回答"请说时间",它可以理解你说的话,然后开始工作,为你做美味的咖啡,可见它最有可能是个机器,故选B
58.答案B 细节理解题 由文中表格第四行可知 A Football Match Time:7pm,Sunday,April 17,可知比赛开始的时间是晚上七点,故选B
59.答案D 细节理解题 由文中 If you like fishes,I suggest that you pay a visit to it 可知 如果你喜欢鱼,我建议你来参观,故选D
60.答案C 理解判断题 由文中 We can show them at any time and are glad to send one or more of them to good families for free 可知 我们可以随时给你们看,也很高兴免费送给一个或多个小猫到好的家庭,故选C
点评 本文较为简单,大部分题目都是细节理解题,只要理解文章意思,仔细阅读,从文中寻找答案,即可轻松解答.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | the;a | B. | /;an | C. | the;an | D. | a;the |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Since | B. | If | C. | Although | D. | Because |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | wanted | B. | encouraged | C. | expected | D. | hoped |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | American | B. | Chinese | C. | Japanse |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com