精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
8.
Enjoy Harvesting
Want to relax yourself?
Want to experience country life?
Come and pick litchi!
Free for a taste.
Price:¥20per kilo    Dates:July 20th-July 28th
Add:Changlin village  Tel:277-8688
Fitness Band on sale
Smartwatches without the watch
Monitor speed,time,distance,caloties burned,etc.
Long battery(电池)life (5days)
¥800 (20% off for students)
Tel:289-6799
Visit Sam Mall for more information.
Ice and Snow Festival
Charming Ice Carving
Amazing World of Ice and Snow
Welcome to Fenghuang Park!
Dates:July 1st-July 25th
¥20for each adult (half for each student)
Tel:288-6299
Super Pillow(枕头)Fight Party
Pillow Fight,a popular activity among young foreigners,has now come to Putian.It's a creative way to release(释放) pressure and stress.
Place:Putian Stadium
Time:2:30-5:00pm,June 28th
Fee:¥50 (pillow included)
Tel:275-6588
根据图表内容,从题中所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳答案.
58.You can callA to experience country life.
A.277-8688             
B.289-6799            
C.288-6299          
D.275-6588
59.If Daisy has only 55yuan,she can enjoy the activity inD on June 28th.
A.Changlin village       
B.Fenghuang Park       
C.Sam Mall          
D.Putian Stadium
60.Dolly is a middle school girl.Her parents want to take her to Ice and Snow Festival.How much will they pay for the tickets?C
A.¥20.
B.¥30.
C.¥50             
D.¥60
61.We can get the ads most probably fromB
A.a book                
B.a newspaper          
C.a novel           
D.a documentary
62.From the ads above,we learn thatD
A.Pillow Fight helps to create pressure.
B.you can enjoy Ice and Snow Festival on July 28th.
C.if you want to taste grapes,you can visit Changlin village.
D.Tom is a student and he can buy a fitness band for 640yuan.

分析 享受收获
想放松自己吗?
想体验乡村生活吗?
来摘荔枝!
免费品尝.
价格:20/公斤
日期:7月20日到7月28日
地址:长林村
电话:277-8688
健身带销售
智能手表
监测速度,时间,距离,卡路里热量等.
电池寿命5天
¥800(学生优惠20%)
电话:289-6799
访问山姆购物中心来获得更多信息.
冰雪节
迷人的冰雕
冰和雪的美妙世界
欢迎来到凤凰公园!
日期:7月1日到7月25日
成人20(学生半价)
电话:288-6299
超级枕头大战
枕头大战是年轻人流行的活动,现在来到了莆田,这是一个释放压力的创造性活动.
地点:莆田体育场
时间:6月28日下午2:30-5:00
费用:50(包括枕头)
电话:275-6588

解答 58.答案A 细节理解题 由文中 Add:Changlin village  Tel:277-8688可知 地址:长林村 电话:277-8688,故选A
59.答案B 细节理解题 由文中 Time:2:30-5:00pm,June 28th Fee:¥50 (pillow included)Place:Putian Stadium可知 时间:6月28日下午2:30-5:00 费用:50(包括枕头),地点:莆田体育馆.故选B
60.答案C 细节理解题 由文中¥20for each adult (half for each student)可知 成人20(学生半价),两个成人加一个学生,20+20+10,故选C
61.答案B 文章理解题 由文中可知,四则都是一些活动信息或者宣传,最有可能在报纸上看到,故选B
62.答案D 细节理解题 由文中¥800 (20% off for students)可知¥800(学生优惠20%),800-800×0.2即640,故选D

点评 本文较为简单,大部分题目都是细节理解题,只要理解文章意思,仔细阅读,从文中寻找答案,即可轻松解答.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.---Trees produce oxygen to fight _______ air pollution.
---Yes.They _______ harmful gases and clean the air.(  )
A.with; take outB.against; take out
C.for; take inD.against; take in

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

19.sh out/a?/

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

16.Once a great lion was sleeping in a forest (森林).A little mouse happened to come and ran over his face.The lion woke up and caught the little mouse very angrily.He was going to eat her."Oh,dear kind lion!"said the little mouse."Please forgive (原谅) me.I didn't mean to do you any harm (伤害).Let me go,I shall pay back your kindness and help you."
"Ha,ha,ha,"laughed the lion,"How can a little thing like you help a great lion?But I'm not hungry now,you can go.""Thank you very much,kind lion!I hope I shall be able to help you some day."said the little mouse.
Some time after this,the lion was caught in a trap(陷阱).Just then the little mouse came along and heard"help"from the lion.She began to look for the lion and found him,she ran down to the lion,and said,"You were very kind to me once.Now I'll save your life and repay you the kindness which you showed me the other day."Soon she cut the ropes (绳子) of the trap with her sharp teeth,and the lion was happy to be free again.
"Thank you,little mouse!"said the lion,and then they walked away happily.

根据短文内容,判断正(A ) 误 ( B )
53.The lion was angry with the mouse because the mouse woke him up.A
54.The lion ate the mouse at last.B
55.The lion was caught in a trap and couldn't run away by himself.A
56.The mouse give the lion a big handA
57.The lion should look down upon(.鄙视 ) the little mouse.B.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

3.不要害怕在课堂上犯错误.
Don't be afraid ofmaking mistakesin class.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.I am a bus driver andwork/w?:k/on the bus.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.-Why not go to the zoo?
-        (  )
A.Good idea!B.Sure.C.That's right.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

17.Sandy agreedto follow(follow) her teacher that day.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.-I don't like this blue T-shirt.Can you show me ______ one"
-Sorry,but we only have this one left.You can go to the shop on   side of the street.(  )
A.another; otherB.other; the other
C.another; the otherD.the other; another

查看答案和解析>>

同步练习册答案