精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】根据短文内容,选择最佳答案。
Many pet owners see their pets as family members. However,when they have to go away on business or for some other reasons,and cannot take their pets along,they feel guilty about it and wish they could do something for their deeply loved pets. The Pet Hotel is set up especially for this reason.
What do we offer?
The Pet Hotel offers pets large rooms and the latest equipment(设备).Like other hotel rooms,we offer color TVs,suitable beds,sofas and other pieces of furniture for pets.
We prepare great food for the little guests,walk them at least twice a day,and provide them with all kinds of amusements(娱乐活动). In addition,we brush and clean pets. To make pets feel at home,we play the sort of music which is often played at their homes and turn the TV to the pets' favorite channels. Pets will surely feel comfortable in our hotel!
We also have video cameras in each room so that owners can check online twenty-four hours a day to make sure that the pets are having a good time at the hotel. We also have phones so that pet owners can call their pets and talk to them every day.
How much does it cost?
The prices change according to the size of the rooms. A regular room with standard service costs 1,500 dollars.
(1)Pet owners send their pets to the Pet Hotel probably because they
A.treat pets as their close friends
B.can't take pets along on business
C.are not happy with their own pets
D.Want to send their pets to others
(2)The Pet Hotel provides pets with
A.magazines and sofas
B.color TVs and toys
C.beds and magazines
D.color TVs and beds
(3)In the Pet Hotel,pets can
A.take photos for their owners
B.enjoy their favorite TV programs
C.brush and clean themselves
D.book rooms according to their size

【答案】
(1)B
(2)D
(3)B
【解析】短文大意:许多宠物主人把他们的宠物视为家庭成员。当他们出差或其他的原因,不能带他们的宠物时,可以把心爱的宠物送到宠物旅馆。宠物旅馆的设备比较先进,能给宠物们提供彩色电视机,舒适的床、沙发等家具,可以听音乐看电视。也可以让宠物主人网上24小时监控。总之,在这里宠物们会被照顾的很周到。
(1)细节理解题。根据短文中的句子“However,when they have to go away on business or for some other reasons,and cannot take their pets along,they feel guilty about it and wish they could do something for their deeply loved pets.”可知,宠物主人之所以送他们的宠物到宠物旅馆,是因为他们在出差期间不能带着他们的宠物,只能送到宠物旅馆。所以答案是B。
(2)细节理解题。细节理解题。根据短文中的句子“Like other hotel rooms,we offer color TVs,suitable beds,sofas and other pieces of furniture for pets.”可知,宠物旅店给宠物们提供彩电和舒适的床位。答案为D。
(3)细节理解题。根据短文中的句子“To make pets feel at home,we play the sort of music which is often played at their homes and turn the TV to the pets' favorite channels.”可知,在宠物旅馆,宠物们可以欣赏到它们喜欢的电视节目。答案为B。

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】根据所给图画,以Sally Smiled Again为题用英语写一篇约80词的短文。要求完整叙述图画内容。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】-What will you do if you have to____an invitation to a party?

-I think l will say sorry and tell the reason at the same time.

A. deleteB.makeC.refuseD.believe

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】—_____will you stay here? —Until tomorrow afternoon.

A.How long B.How soon

C.When D.How often

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】

A. diary B. try C. Italy D. dictionary

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】假如你是李华,你的美国笔友Tom来信关心你将要参加的中考的情况,请根据以下表格的信息回信告知。

提示词:
1).考进理想的学校: enter my ideal school
注意:1).词数80左右(文章开头和结尾已给出,不计入词数);
2).不得透露自己学校、姓名等任何个人信息,否则不予评分。
Dear Tom,
Thank you for your concern. Well, I'm going to take the once-a-year Senior High School entrance examination.
Best wishes!
Yours,
Li Hua

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 Uncle John is a _____ cook and he cooks ______.

A. good, good B. well, good

C. good, well D. well, well

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】The boys are not doing a good job at all, are they?

_____________.

A.I guess not so B.I dont guess so

C.I dont guess D.I guess not

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】假如你叫李华,你们学校正在举行课外阅读活动。请你根据以下提示,给你的美国笔友Daniel写一封邮件,告诉他你认为读书对于中学生来说重要吗,你经常读什么样的书,以及通过阅读你获得了什么。
提示词语:think, Chinese, English, interesting, learn, understand, enjoy

Dear Daniel,
How is it going? At my school we're holding some reading activities.
What kind of books do you often read?
Yours,
Li Hua

查看答案和解析>>

同步练习册答案