| House For Sale Red Rose Garden,Pudong 3-floor home,509 sqm total(总的) land area,428.8 sqm built-in, 312.9 sqm garden.Asking RMB 13 million (USD 1.57 million) MP:13761973547 Tel:021-58609228 Fax:021-58609728 Note:sqm=square meter |
| Job Wanted Cherry,24,a shining girl,good at oral English and Putonghua.Now I am working at an international trade(国际贸易) company in Guangzhou.I am kind-hearted,hard-working and healthy,and would like part-time weekend work offering Putonghua lessons to foreign friends.If you are interested,please email me at cherrylf@hotmail.com. |
| Beijing Snow World Ski Park Price:18 yuan(ticket),50 yuan/hour on weekdays and 70 yuan/hour on weekends,120 yuan/four hours on weekdays and 190 yuan/four hours on weekends Tel:010-69191617 |
分析 本题讲述了三则广告,分别是售房广告、求职广告和公园滑雪价格广告.
解答 86.C 细节理解题.根据第二则广告中的good at oral English and putonghua可知,Charry擅长普通话,故如果学汉语可以找Charry,她的电子邮箱是 cherryif@hotmail.com.故选C.
87.B 细节理解题.根据第一则广告中的312.9 sqm garden可知这和房子的花园面积是312.9,故选B.
88.B 细节理解题.根据Now I am working at an international trade (国际贸易) company in Guangzhou可知,她现在在广州工作.故选B.
89.A 细节理解题.根据广告三中的价格50 yuan/hour on weekdays and 70 yuan/hour at weekends可知,周末的价格比工作日的要高.故选A.
90.A细节理解题.根据18 yuan(ticket),50 yuan/hour on weekdays and 70 yuan/hour on weekends,120 yuan/four hours on weekdays and 190 yuan/four hours on weekends可知,如果你在工作日要滑雪四个小时,要支付18+120+138元.故选A.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
| ToJim FromLi Hua Subject School safety Hi!Jim, I'm glad to hear from you. . Yours, Li Hua |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Why,it's | B. | where,it | C. | Why,It's | D. | When,it |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | on; at | B. | on; for | C. | at; for | D. | for; on |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Learning How to Learn22 Children who read this book show great interest in study.Many pictures will help them understand it easily and quickly. |
| Basic Study Guidebook 36 Read this book and learn: What the three barriers (障碍) to study are and what to do about them What to do if you are tired of a subject Children read it to improve the ability to study. |
| How to Use a Dictionary Picture Book for Children $35 Read this book and learn: How to look up words in a dictionary What the different marks in a dictionary mean How to use a dictionary to pronounce words correctly Buy this book and help children unlock their education.What's more,you'll just pay 60% for it before May 10,2012. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com