分析 本文是阳光体育中心的广告,详细介绍了加入中心的方式,开放时间和注意事项等信息.
解答 66.D细节理解题.根据All the young people in our city can become members of the Shine Sports Centre and each member should pay 20every year可知这个体育中心的收费是每人每年20元,你和你的同学两年需要80元,故选D.
67.C词义理解题,根据后半句 use any Shine Sports Centre facilities或使用任何阳光体育中心设施,可以推断出上半句是:你需要带着它无论你什么时候来预定,故选C.
68.B细节理解题.根据Our opening hours is from 9am to 10pm on weekdays and from 10am to 6pm on weekends.可知这个中心的营业时间是从工作日的早上9点到晚上10点,周末从上午10点到下午6点,你可以在周三下午五点去,故选B.
69.C细节理解题.根据Booking over the phone is not allowed可知电话预定是不允许的,故选C.
70.A细节理解题.根据All the young people in this city can become members of the Shine Sports Centre,可知这个中心主要是对年轻人开放的,故选A.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | How | B. | What | C. | When | D. | Where |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Big News In My Eyes ----By Chen Chen,Xinhua High School Beijing | |
| Space research:China sent up another spaceship,Shenzhou X,with three astronauts into space successfully on June 11th,2013.It's the fifth time China sent its spaceships with people into space. | Friendship between China and Africa: In 1956,China welcomed African students for the first time,the number of students studying in China reached more than 27,000in 2012. |
| Safety comes first:Chinese style road crossing becomes a hot topic in China from last year.Now many cities have started to punish these jaywalkers(乱闯马路的人). | Crazy dancing:CCTV 1is holding a dancing competition,hundreds of dancers from different provinces are fighting for it,some famous persons are invited. |
| Oral health:Brush your teeth twice daily and visit the dentist at least once a year.The mouth is a mirror of a disease.The examination is not only for the health of teeth,but the whole body.For more of it,please visit www.Mydr.com.cn. | |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| get up fall behind belong to be afraid of fall off taken place cheer up give up listening to getting along |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Jack and Mike's; parents' | B. | Jack's and Mike's; parent's | ||
| C. | Jack's and Mike's; parents' | D. | Jack's and Mike's; parents's |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | and | B. | but | C. | so | D. | or |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com