精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

The two teams are warming up on the playground. They will play ____ each other.

A. at B. to C. for D. against

D 【解析】句意:这两个队在操场上热身,他们将进行对抗比赛。play against对抗比赛;故选D
练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源:牛津译林版8AUnit 2 School life单元测试卷 题型:单选题

I jumped than Bill in the sports meet last year

A. high B. higher C. highest D. the highest

B 【解析】试题分析:句意:上年的运动会我跳的比比尔高。连词than常用在比较级的句子中,只有B是比较级,故答案选B。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:江苏省连云港市2018届九年级第一学期调研试卷英语试卷 题型:单选题

---- I am afraid I have got _______ headache.

---- So please stay in ________ bed for a few more hours.

A. a, the B. the, a C. \, a D. a, \

D 【解析】句意:——恐怕我发烧了。——所以请在床上多睡几个小时。考查冠词辨析题。a和an都是不定冠词,表泛指;a用于辅音音素开头的单词前,an用于元音音素开头的单词前。the是定冠词,表特指。get a headache头疼,stay in bed卧床休息,两个都是固定短语。根据句意和语境,可知选D。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:浙江省平阳县2017-2018学年第一学期第二次阶段检测八年级英语试卷 题型:阅读单选



What is the first thing you want to do when you see someone yawn? You want to yawn, too! Yawning iscontagious.

Scientists have found that all people yawn. Babies start to yawn even before they are born. The earliest yawn takes place when a baby is still inside its mother. When young children are about one year old, they start to yawn when they see others yawning. That's why scientists think yawning is contagious.

It’s no secret that yawning is contagious, but why do we yawn? Well, scientists are not really sure.

Some think we yawn because we feel bored. Others believe yawning has something to do with breathing. When there is too much carbon dioxide(CO2) in our bodies, our bodies will tell the brains to breathe deeply. That causes a big yawn.

In 2007, scientists said people yawned to cool down their brains. These scientists found people yawned more often if they were warmer than others.

Scientists are still trying to find out why yawning happens and why it is so contagious. But they are only sure that when one person yawns, immediately everyone else nearby wants to yawn, too.

1.The underlined word "contagious" in Paragraph 1 means__________.

A. helpful to our health B. passing from one person to another

C. hard to understand D. getting into one trouble after another

2.According to the scientists, people start to yawn when they are__________.

A. born B. one year old C. 17 or 19 years old D. inside their mothers

3.Which of the following is NOT RIGHT according to the passage? __________

A. People yawn to catch others' attention. B. People yawn because they are bored.

C. People yawn to cool down their brains. D. People yawn to get rid of carbon dioxide.

4.We can probably read this passage in a__________.

A. story book B. movie poster C. science magazine D. travel guidebook

1.B 2.D 3.A 4.C 【解析】文章讲述了人们打哈欠的事情。 1.根据 when you see someone yawn, You want to yawn, too!可知是传染,传递;故选B 2.根据The earliest yawn takes place when a baby is still inside its mother.故选D ...

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:浙江省平阳县2017-2018学年第一学期第二次阶段检测八年级英语试卷 题型:单选题

I decide to practise harder_____ I will be more confident in front of the class.

A. so that B. although C. when D. if

A 【解析】句意:我决定更努力练习,目的是我能在班级面前更自信。A. so that 目的是; B. although 尽管; C. when当---时候; D. if如果;故选A

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:浙江省平阳县2017-2018学年第一学期第二次阶段检测八年级英语试卷 题型:听短对话回答问题

Which book is Helen reading now?

A. B. C.

B 【解析】W: Helen, you’re reading a book. What’s it about? M: It’s about a girl named Alice. The story is very interesting. 根据It’s about a girl named Alice.和图片故选B

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:牛津译林版9B Unit1 Asia 单元测试卷 题型:句型转换

句型转换

1.People gather on the top of the mountain to watch the sunrise. (对画线部分提问)

________ ________people gather on the top of the mountain to _________?

2.The Forbidden City was changed to a museum in 1925. (对画线部分提问)

________ ________The Forbidden City changed to a museum?

3.The room is too small for ten people to live in. (同义替换)

The room is _______ small _______ ten people can’t live in it.

4.Simon tried his best,but he failed again.(同义替换)

Simon failed again _______ he tried his best.

5.They will fly to Japan on the second day. (替换画线部分)

They will _______ _________ _________ ________ _________on the second day.

1.What dodo 2.When was 3.sothat 4.although/though 5.go to Japan by air/plane 【解析】 1.句意:人们聚集在山顶观看日出。本题要求对画线部分提问。根据画线部分可知,这是问人们聚集在山顶去干什么,所以提问用特殊疑问词what,本句时态是一般现在时,所以一般疑问句要加助动词do,最后用do代...

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:牛津译林版9B Unit1 Asia 单元测试卷 题型:单选题

On the way_______ the mountain village, we found the local houses quite strange.

A. to B. by C. at D. on

A 【解析】句意:在去山村的路上,我们发现当地的房子很奇怪。本题主要考查介词。A项,to “目的是;到…”。B项,by “用…方式”。C项,at “在…时间点或地点”。D项,on “在…上面”。根据句意,在去山村的路上。on the wayto 为固定搭配,意为“去…的路上”,故应选介词 to。故答案选A。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:安徽省亳州市涡阳县2017-2018学年八年级上学期期末教学质量检测英语试卷 题型:单选题

--- How are you going to become a basketball player, Paul ?

---I am going to practice _____ every day.

A. play basketball B. to play basketball

C. played basketball D. playing basketball

D 【解析】句意“-保罗,你要如何成为一名篮球运动员?-我打算每天练习篮球”。practice doing sth练习做某事,根据句意,故选D。

查看答案和解析>>

同步练习册答案