【题目】
ROB AND LESLEY
Welcome you to a friendly family—run pub
![]()
FREE HOUSE
18 Brinkley Rd Dallingham. Near Newmarket Tel: 01638 507327
Beer Festival 29 April2 May
ALWAYS AVAILABLE
Adanms best Bitter, Broadside & Guest Beers
Traditional Pub Food served Mon.Fri. 12:00 p.m.2:00p.m.
Opening Time
Monday to Friday 11:00 a.m2:30 p.m. & 5:00 p.m.l 1:00 p.m.
Saturday 11:00 a.m.11:00 p.m. Sunday 12:00 p.m.2:30 p.m. & 7 p.m.10:30 p.m.
Note: pub酒馆 beer啤酒
【1】“THE BOOT” in the information probably refers to ___________ .
A.a magazineB.a kind of beerC.a kind of houseD.a family pub
【2】The Beer Festival lasts(持续) ___________ .
A.three daysB.four daysC.five daysD.six days
【3】If you want to enjoy the traditional pub food, you can go to the pub at ___________ .
A.11:00 a.m-12:00 p.m. on MondayB.12:00 p.m.-2:00 p.m. on Thursday
C.2:30 p.m.-5:00 p.m. on WednesdayD.5:00 a.m.-l 1:00 a.m. on Friday
【4】About the pub, we can know each of the following EXCEPT ___________ .
A.the addressB.the telephone number
C.the price of the beerD.the way of running
【5】It’s clear that ___________ according to the information.
A.during the Beer Festival, guests can easily enjoy the beer Broadside
B.during the Beer Festival, all the beer and food are free
C.the pub runs only from Monday to Friday
D.four kinds of beer are mentioned(被提到)
【答案】
【1】D
【2】B
【3】B
【4】C
【5】A
【解析】
短文大意:本文是一则家庭酒吧的广告信息,包括地址、电话、啤酒节和食品供应等。
【1】题意:“THE BOOT”在信息中可能指的是 。考查细节理解。根据上文Welcome you to a friendly family-run pub欢迎来到友好的家庭酒吧,可知是指家庭酒吧,故选D。
【2】题意:啤酒节持续4天。考查细节理解。根据Beer Festival 29 April2 May啤酒节4月29日~ 5月2日,可知啤酒节举办4天,故选B。
【3】题意:如果你想享受传统的酒吧食物,你可以在周四中午12点至下午2点去酒吧。考查细节理解。根据Traditional Pub Food served Mon.Fri. 12:00 p.m.2:00p.m. 传统的酒吧食物在星期一到星期五的中午12点至下午2点供应,可知12:00 p.m.-2:00 p.m. on Thursday符合题意,故选B。
【4】题意:在酒吧里,除了_______以外,我们可以知道下列每一项。考查细节理解。A. 地址;B. 电话号码;C. 啤酒的价格;D. 运行方式。根据18 Brinkley Rd Dallingham. Near Newmarket (地址)Tel: 01638 507327(联系电话)可知AB正确,根据Traditional Pub Food served Mon.Fri. 12:00 p.m.2:00p.m.和Opening Time可知D项正确;Welcome you to a friendly family-run pub有家庭经营。文中没有提及啤酒的价格,故选C。
【5】题意:很明显,在啤酒节期间,客人可以很容易地享受啤酒。考查细节理解。A. 在啤酒节期间,客人可以很容易地享受啤酒;根据Adanms best Bitter, Broadside & Guest Beers可知说法正确。B. 在啤酒节期间,所有的啤酒和食物都是免费的;根据FREE HOUSE可知说法错误。C. 这家酒吧只从星期一到星期五营业;根据Saturday 11:00 a.m.11:00 p.m. /Sunday 12:00 p.m.2:30 p.m. & 7 p.m.10:30 p.m.可知说法错误。D. 提到了四种啤酒;根据Adanms best Bitter, Broadside & Guest Beers可知说法错误。综合以上分析,故选A。
本文是一则家庭酒吧的广告信息,内容简单,难度不大,只要认真阅读短文,各个小题都能在文中找到适当依据,结合前后联系,就能顺利选出正确答案。例如小题2,问啤酒节持续几天,考查细节理解;根据Beer Festival 29 April2 May啤酒节4月29日~ 5月2日,可知啤酒节举办4天,故选B。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Bridge Street is a good place________fun.
A.to have
B.have
C.to having
D.having
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】His parents always argue________each other________a small question.
A.with;with
B.about;about
C.with;about
D.about;with
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Do you like sleeping with the windows________?
A. open B. be opened C. opening D. opens
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】【2013广东】— Kelly,who’s the girl ______ glasses in the photo?
— It’s me. I used to wear glasses and have long hair.
A. by B. of C. on D. with
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】![]()
We know exercise is important in our life. Everyone needs to do exercise. Doctors say doing sports is good for us. Sports can make our body healthy.
It’s very useful for children, too. It can make children clever. This means they will do well in study and schoolwork.
There are easy ways to exercise. You can walk, run, or only jump. When you do exercise, you need to know what you are doing. Don’t do sports too much at a time. Try all kinds of sports and look for one, two or even three sports you like. You can also exercise at the gym (健身房). Exercise can be fun. It can make you happy. Friends can exercise together at a gym or they can do sports together at any place they like.
【1】Sports can _________.
A. make our body healthy B. take too much of our time
C. make everyone do well at school D. be very boring (乏味) for children
【2】Doing sports is important for children because _________.
A. it can help children grow fast
B. it makes children know what they are doing
C. it helps children do their schoolwork well
D. it is easy to do for children
【3】The writer thinks _________ is easy to do.
A. playing basketball B. swimming C. jumping D. playing football
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 Lucy has a good time at school every day.
A. has time B. has fun
C. is relaxed D. is excited
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】书面表达
初中生活即将结束,丰富多彩的学校活动一定给你留下了许多美好的回忆。根据图表提示,选择一次你最喜欢的活动进行描述。
![]()
内容包括:1.此次活动的过程;
2.你的收获或感受。
要求:1.词数:80-100。开头已给出,不计入总词数。
2.文中不得出现真实的校名和人名。
My junior school life is coming to an end. I had a lot of sweet memories.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】
| I'm Mike. I was born in 2008.My first school was Hongxing School. It was very big and nice. There was a beautiful garden in front of the office building. My first English teacher was Mr. Smith. He was very strict with students. My favourite subject was English. |
| My name is Jack. I was born in 2010.I was born in Shanghai,China. My first school was Yucai School. It was small and nice. There were forty-four students in my class. My first maths teacher was Miss Chen. She was very friendly. My favourite subject was Chinese. |
| I'm Jenny. I was born in a village near London in 2011.My first school was Sunshine School. It was small and tidy. There were twenty-two students in my class. My first English teacher was Mr Green. My favourite subject was music. |
【1】How was Mike's first school?
A. Small and tidy. B. Big and nice. C. Small and nice. D. Big and tidy.
【2】Where does Jack come from?
A. Australia. B. England. C. America. D. China.
【3】When was Jenny born?
A. In 2008. B. In 2010. C. In 2011. D. In 2012.
【4】What was Jenny's favourite subject?
A. English. B. Maths. C. Music. D. Chinese.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com