| Singapore's public transport system (交通系统) is one of the best in the world,so you should have no problem finding your way around like a local (当地人).There are three main forms of public transport that you would find in any other major city-trains,buses and taxis. TRAINS Trains run from 6:00am to midnight.Single trip tickets start at 80cents.If you buy an EZ-Link card for $15,you can ride the trains and buses as you like.If you need more information,just call Transit Link on 1800 767 4333. BUSES There are several bus services in Singapore and fares start at 80cents.Be sure always ask the driver the cost of your ticket as he can not give change.If you need help,just call Transit Link on 1800 767 4333. TAXIS There are three main taxi companies-City Cab (6552 2222),Comfort (6552 1111)and Tibs (6552 8888).Booking can also be easily by calling the numbers listed above. RENTAL CARS Driving in Singapore is a pleasure and if you like to travel at your own pace,renting a car is a good choice.Renting takes away the hassle of getting to places around Singapore.Just sit back and enjoy the city.It also means you'll get to see a lot more that a train or a bus won't let you see.For car rental,call Avis on+65 6737 1668. |
分析 这篇文章讲述了新加坡的公共交通系统是世界上最好的系统之一,如果你去那里旅行,你可以像当地人一样很容易的找到你的路线.文中主要介绍了三种公共交通工具:火车、公共汽车、租车.
解答 56.C 细节理解题.根据第三段BUSES.If you need help,just call Transit Link on 1800 767 4333.这段介绍的是公共汽车系统,如果你需要帮助的话,只需拨打交通运输电话1800 767 4333.故选C
57.A 细节理解题.根据If you buy an EZ-Link card for $15,you can ride the trains and buses as you like.可知如果你花15美元买一个易通卡,你可以乘坐火车和公共汽车,故选A.
58.B 细节理解题.根据Be sure always ask the driver the cost of your ticket as he can not give change可知你如果乘坐公交车,一定要经常问司机你的票的费用,故选B.
59.A 词义猜测题.根据上一句:租车是很不错的选择,可以推断出此处句意:租车能省去在新加坡找地方的麻烦,take away带走,取消,故选A.
60.D 主旨大意题.根据文章第一句Singapore's public transport system is one of the best in the world,so you should have no problem finding your way around like a local.新加坡的公共交通系统是世界上最最好的系统之一,所以你可以像当地人一样轻松的找到你的路线.故选D,乘客可以很方便的在新加坡旅行.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:改错
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 16.A.healthiest | B.nicest | C.1oneliest | D.cleverest |
| 17.A.regretted | B.died | C.arrived | D.changed |
| 18.A.worried | B.1onely | C.careless | D.busy |
| 19.A.1oved | B.hated | C.believed | D.told |
| 20.A.mother | B.father | C.teacher | D.brother |
| 21.A.why | B.what | C.how | D.where |
| 22.A.it | B.you | C.myself | D.us |
| 23.A.of | B.about | C.in | D.with |
| 24.A.anything | B.nothing | C.something | D.everything |
| 25.A.deeply | B.friendly | C.heavily | D.widely. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | good | B. | better | C. | best | D. | well |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | potato | B. | tomatoes | C. | meat | D. | banana |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com