精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
19.阅读下面材料,从每题所给的三个选项(A、B和C)中,选出最佳选项.
Marsha's House
Come and enjoy home on your trips.
We offer rooms of different sizes and delicious food.
No.5 Park Road
Tel:543-002

Country Life Market
Our fruits and vegetables come in freshevery morning.
Special prices for the first month.
Opening hours:10:00 a.m.-10:00p.m.
No.3 Clinton Street
Wawa Village
The best school for your dog.
They learn everything here.
Also a nice home for them when you are outof town.
Call 544-741   24 hours
Next Wave Music Store
After 10 years of teaching piano,ArnoldSwenson has made his first CD!
Come and meet him this weekend.
Special presents for the first 50 people.
Sat.7:00 p.m.
Call Diana at 543-616

71.Marsha's House may be aC.
A.cinema              
B.supermarket             
C.hotel
72.If you want to buy apples,you should go toB.
A.Marsha's house        
B.Country Life Market      
C.Wawa Village
73.Arnold Swenson may be a(n)A.
A.musician          
B.film star         
C.athlete
74.If you want to get a present from Next Wave Music Store,you shouldA.
A.not get there later than 50people on Saturday
B.be the first people to get there on Saturday
C.get there before 7:00a.m on Saturday
75.If you go out for a few days,you can callC to look after your dog for you.
A.543-002           
B.544-996                   
C.544-741.

分析 这是几个广告,介绍了Marsha的房子、Country Life Market;Wawa Village;Next Wave Music Store
的一些信息.

解答 71.C 细节理解题.根据We offer rooms of different sizes and delicious food..可知,Marsha的房子可能是一家旅馆.故选C.
72.B 细节理解题.根据Country Life Market    Our fruits and vegetables come in fresh every morning.Special prices for the first month.可知,如果你想买苹果,你应该去Country Life Market.故选B.
73.A 细节理解题.根据After 10 years of teaching piano,Amold_Swenson has made his first CD!可知,Amold Swenson可能是一个音乐家.故选A.
74.A 细节理解题.根据Special presents for the first 50 people.Sat.7:00 p.m.可知,如果你想在Next Wave Music Store买到一件礼物,你应该在周六去,而且应该是前50个人.故正确答案为A.
75.C 细节理解题.根据Also a nice home for them when you are outof town  Call 544-741   24 hours
可知,你如果要出门,可以打这个电话让他们照顾你的宠物.故选C.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

16.Dear Mr.Wilson,
I have eaten in your restaurant many times and have always been happy with the food and service,but what happened last Sunday made me very angry.It was my son's birthday so we booked a non-smoking table for 7:30p.m.We arrived on time but were told that our table was not yet ready.At 8:00p.m.,we were given a table in the smoking area.A lot of people were smoking so it was uncomfortable and unhealthy.
Our first waitress,Janet,was very polite.She gave us free drinks for waiting so long.My wife ordered some fried noodles.When she had eaten most of her meal,she found a dead insect in her noodles.She felt sick and wanted to leave.The waitress said sorry and took the food away.I asked for the bill,hoping not to pay for my wife's meal.Nobody came.After 15minutes,I asked to see the manager(经理).The headwaiter told us that you were on holiday.I complained(抱怨)again about the terrible insect.He told me Janet had finished work.He didn't believe my story and gave me a bill for three meals including my wife's.I argued with him but had to pay in the end.
The waitress,Janet,was always friendly,but I would like the impolite headwaiter to say sorry to me.I also want the payment for our meal given back.It cost 68.
You can call me at 742-3254if you want more information.Thank you for your attention.
Yours                                                                       Sincerely,
Nick Bell
56.From the letter we know that NickA before last Sunday.
A.was pleased with the restaurant
B.seldom went to the restaurant
C.disliked the unhealthy food in the restaurant
57.Which is TRUE about Nick's family?B
A.They had to eat in the smoking area because they arrived too late.
B.They had to wait for half an hour before they were given a table
C.Nick's wife ate nothing because she felt sick that day.
58.What does Mr.Wilson do in the restaurant?A
A.He's a manager.
B.He's a waiter.
C.He's a cook.
59.What did Nick pay for at last?C
A.Only the fried noodles.
B.The fried noodles and the drinks.
C.Three meals,including the fried noodles.
60.Mr.Bell wanted Mr.Wilson toC
A.provide more non-smoking tables
B.let the headwaiter stop working
C.make the headwaiter say sorry and give back 68.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

10.中考临近,Tom经常很烦闷,晚上睡不着,上课注意力不集中,经常想着万一考不上怎么办?于是他给某报社的心理医生Mr.Green写了一份e-mail进行咨询,希望他能给自己一些建议,以便在冲刺阶段能全力以赴.
Dear Mr.Green,
I'm sorry to trouble you.You know there will be a/an (81)big/importantexam this term.But it seems that everything goes wrong with me.I can't fall (82)asleepat night and I can't listen to the teachers carefully.I am always(83)worriedabout my grades.I know it is not good to do so,but I can't control myself.(84)Could you please give me some advice??(此空格不限字数)
Write to me soon.Best wishes to you!
Yours,
Tom.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

7.
Teddy Smith's Fast Food
Open:10:00a.m.---10:30p.m.
Lunch served till 2:00p.m.
Dinner served till 9:30p.m.
Eat in or take away
Mains(主食)
Beef Steak
 4.25
Hamburger[
 3.15 (small)
 3.95 (large)
Noodles2.05(small) 2.50 (large)
Desserts
Ice Cream
 1.25
Flavours(味道):
Banana,Chocolate,
Apple
Apple Pie$ 0.75
Chocolate Cake
 0.95
Drinks
Soft Drinks
0.75 (small)
 0.95 (large)
Flavours(味道):
Cola,Apple,orange
Coffee or Tea
 1.25
31.When do they stop serving dinner?D
A.10:00a.m.
B.10:30p.m.
C.2:00p.m.
D.9:30p.m.
32.How much do a small hamburger,two chocolate cakes and a large soft drink cost?C
A.4.1.
B.5.85          
C. 6.00.
D.6.60
33.How many kinds of things have chocolate in them?B
A.One.
B.Two.
C.Three.
D.Four.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

14.请阅读下面这篇文章,根据所提供的信息,完成下面表格.
BBC World Have Your Say:"Life in China"
Every day,BBC News on TV,radio and online brings you stories from across the world.But what we want to hear are the stories that matter to you.
Have got a story about life in China today?If you do,please put your stories here.
 I like travaling and I have traveled a lot around China.During the trip,I often find that a number of Chinese don't have good pulic manners(举止).They always loudly on the phone and smoke everywhere.The worst is that they often break the rules in public.For example,when I travled in HongKong in January this year,I saw a kid eating noodles on the underground,which is against the rules.However,the kid's mother didn't think he did wrong.Can you believe it?Let's improve our public manners.(Mike,Shenzhen)
     I am a 14-year-old boy from a poor village in Fuyang,Anhui Province.Like many other left-behind children(留守儿童)in China,l live with my grandparents now.my father went to work inn Shanghai several years ago.Last year,my mother went there to care for him because his health is not as good as before.They tell me to listen to my grandparents and call me about twice a month to ask about my study.I really miss my parents ans I hope I can afford to go to school in Shanghai.I think every child needs parents'love and care.(Wu Peigen,Anhui Province) 
Information card
The topic of BBC.World Have Your Say today(56)Life in China.
The thing that the kid did on the underground(57)Eating noodles.
The time when Mike traveled in HongKong(58)In January this year
Wu Peigen's age(59)14
People who live with Wu Peigen now(60)His grandparents

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

4.
26.David wants to buy a blue,medium frame size bike for his grandson,he will have to chooseB.
A.Zoom 400
B.DYNO Raptor
C.Zoom 200
D.DYNO Spider
27.The Zoom bicycles areD than the Dyno bicycles that have the same number of speeds.D
A.cheaper
B.more beautiful
C.cooler
D.more expensive.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

11.阅读下文并回答问题.
The six-year-old Billy was seriously ill.
"Billy,what do you wish to do in the future?"
"Mom,I always want to be a fireman."
His mom went to a fire station.She told a fireman about her son.She asked if it might be possible to give him a ride in a fire engine(消防车).The fireman said,"We can do better.We'll  make him an honorary(名誉的)fireman for the whole day.He can come to the fire station,eat with us and go out on all the fire calls.If you give us his sizes,we'll get a real fire uniform for him."
Three days later,that fireman dressed Billy in his fire uniform and drove him to the fire station.Billy was so excited.There were three fire calls that day.Billy rode in different fire engines and went out all the three calls.
Billy's dream came true.He lived three months longer.

66.Did Billy want to be a policeman?No,he didn't.
67.Who dressed Billy in his fire uniform?A fireman.
68.How many fire calls were there that day?Three..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.一I'm sorry I'm calling you so late.
一________OK.(  )
A./B.You,reC.That'sD.I'm

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

9.-How long        ?
-Let me see.We        in 2008,that is,for 7years.(  )
A.have you been married;have married
B.have you got married;got married
C.did you get married;married
D.have you been married;got married

查看答案和解析>>

同步练习册答案