【题目】
【1】Mr. Green lives on the __________(twelve)floor of the building.
【2】Mary used to be afraid of the dark, but she is a little _________ (brave) than before.
【3】They were very poor when they got __________ (marry) ten years ago.
【4】Sun Wukong cannot turn himself into a person unless he __________ (hide) his tail.
【5】I was allowed to continue_____(use)the library.
【6】In England, pupils____________ (be) able to watch a new TV program called Monkey.
【7】Last year I went to Qingdao and ____________( fall) in love with it.
【8】Look! Many____________ (monkey) are playing in the tree.
【9】In some ____________ ( west) countries, the song is very popular.
【10】When I passed the classroom last night. I heard someone ____________(talk) loudly.
【11】We will start the sports meeting as soon as it __________ (rain) tomorrow.
【12】The old woman makes a _________ (live) by selling clothes.
【13】He is one of the best _________(sing) in China.
【14】He _________(lead) me to the train station and left without __________ (say )goodbye.
【15】Many children are _________ (interest) in ________ (collect) stamps because they think it`s _________ (interest) to collect them and they can learn a lot from it.
【答案】
【1】twelfth
【2】braver
【3】married
【4】hides
【5】to use
【6】are
【7】fell
【8】monkeys
【9】western
【10】talking
【11】rains
【12】living
【13】singers
【14】ledsaying
【15】interested collectinginteresting
【解析】
【1】句意:格林先生住在这栋楼的十二层。空格后是名词的单数,所以这里应该用序数词。twelve基数词;故答案为: twelfth。
【2】句意:玛丽过去常常害怕黑,但是她比以前勇敢点了。根据than可知,这里应该用比较级,a little修饰形容词的比较级。故答案为:braver。
【3】句意:十年前当他们结婚的时候,他们很穷。短语get married结婚。故答案为:married。
【4】句意:孙悟空不能把自己变成一个人除非他把尾巴藏起来。根据cannot turn可知,从句后也用一般现在时。句子的主语是第三人称单数,所以谓语动词也用单数形式。故答案为:hides。
【5】句意:我被允许继续用图书馆。短语continue to do sth继续做某事。故答案为:to use。
【6】句意:在英国,学生能够看到新电视节目《猴子》。根据句意可知,这里应该用一般现在时,句子的主语pupils是复数,所以谓语动词也用复数形式are,故答案为:are。
【7】句意:去年我去青岛了并且爱上了它。根据and前动词是went to,可知空格处也应该用一般过去时。故答案为:fell 。
【8】句意:看!许多猴子都在树上玩。空格前有many修饰,所以monkey应该用复数形式,故答案为:monkeys。
【9】句意:在西方国家,歌曲是很受欢迎的。因为空格后是名词,所以应该用形容词,故答案为:western。
【10】句意:当我昨天晚上通过教室的时候,我听到有人在大声地交谈。因为前面有when引导的时间状语从句,可知,这里表示在路过的时候,听到有人正在交谈。短语hear sb doing sth听见某人正在做某事。故答案为:talking。
【11】句意:明天一下雨我们就开运动会。主句用的是一般将来时will start,as soon as引导的时间状语从句,不能用一般将来时而用一般现在时来代替。句子的主语是it,所以谓语动词用单数形式。故答案为:rains。
【12】句意:那位老妇人通过卖衣服而谋生。短语make a living谋生。故答案为:living。
【13】句意:他是中国最好的歌手之一。one of the+最高级+名词的复数形式。sing动词,唱歌;句子的主语是人,所以这里用指人的名词singers;故答案为:singers。
【14】句意:他领着我们到了火车站,没有说一句再见就离开了。根据left可知,and前的空格处也应该用一般过去时,故用led;without是介词,所以第二空应该用动名词的形式。故答案为:saying。
【15】句意:许多孩子对收集邮票感兴趣,因为他们认为收集邮票是有趣的,并且从中学到很多东西。第一空前面的主语是人,形容词人的用interested,sb be interested in doing sth某人对做某事感兴趣;in是介词,后用动名词collecting;第三空句子的主语是it,形容词物或事情用interesting。故答案为: (1). interested (2). collecting (3). interesting。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】A group of frogs were traveling through the forests . but 【1】u_________ two of them fell into a hole . The other frogs tried to help them . When they saw how 【2】d__________ the hole was , they cried to the two frogs that they could not be saved . The two frogs didn't 【3】c___________ and tried their best to jump up out of the hole. The other frogs kept 【4】s___________ that they were sure to die. 【5】F___________ ,one of the two frogs ,who heard what the other frogs were saying ,gave up. Then he fell down and 【6】d__________.
The other frog, however, continued to jump to as hard as he 【7】c_________, and at last made it out. When he got out,the other frogs asked ,"Didn't you hear us?" The frog, who had something wrong with his 【8】e__________, explained ." I thought you were encouraging me all the time."
The story teaches us a 【9】l____________:There is a power of life and death on the tongue. An encouraging 【10】w________ to those who are down can help them out while a discouraging word can kill them.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】
【1】My father likes reading a n______ after having dinner.
【2】My uncle isn’t ______ (使用) the computer. He’s telling a story for them.
【3】—What are you doing?
—I’m ______(洗) my clothes.
【4】Keep quiet! They are talking o______ the phone.
【5】His brother doesn’t like ______ (洗) hands.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】I remembered Julie coming to the front of the classroom after class one autumn day in September 1976. While most of the other students hurriedly left to enjoy the pleasant weather or to relax at the student union, Julie remained to ask me questions about the next week’s exam. She had clearly already done some serious studying.
Julie never made it to the exam. The day after our conversation, she was hit by a large truck as she rode a bike through a crossroads. I was sad to hear that Julie lay unconscious (昏迷的) in a hospital across town from our university.
Nurses silently came and went from Julie’s room. Her parents stood nearby quietly. Then the doctor entered the room and said to Julie’s parents and two brothers, “Your Julie has only a few hours to live.” He continued to ask, “Would you think about donating some of Julie’s organs (器官)?”
At the same time in a neighboring city, a woman called Mary was trying to see better in her small living room. Her eyes followed every movement of her lively two-year-old baby. This mother was storing up memories when she could no longer see her child. Several cities away, a young father called John was reading to his two sons in the hospital. However, he was told to have only weeks to live. His only hope was a kidney transplant (肾脏移植).
The two parents looked at each other, the doctor could see tears in their eyes. “Yes. Julie had once said she wanted to donate her organs in the event of her death. Julie always gave to others while she was alive. She would like to give in death.”
Within twenty-four hours, Mary was told that she would receive one of Julie’s eyes, and John was told to start preparing for a kidney transplant. Julie’s other organs would give life to other waiting patients.
“Julie died right after her twentieth birthday. Nothing could possibly be as heartbreaking as the death of your child,” says Julie’s mother. She continues, “But Julie’s life was a gift to us. Knowing that in her death, she gave the gift of life and sight to others is comforting to us. ”
【1】Which word can best describe Julie according to Paragraph 1?
A. Hard-working. B. Helpful. C. Clever. D. Selfish
【2】According to the passage, we know that Julie ______.
A. was a classmate of the writer’s
B. was the only child of her family
C. didn’t take the exam because of the accident
D. died immediately at the scene of the accident
【3】The underlined word “comforting ” in the last paragraph means “______”.
A. 安慰的 B. 有害的 C. 有益的 D. 明智的
【4】What can we learn from the passage?
A. Julie’s parents didn’t allow her to donate her organs.
B. Mary needed a kidney transplant to save her own life.
C. Julie prepared for the exam carefully before the accident.
D. John and Mary were patients in the same hospitals with Julie.
【5】Which of the following is the best title for the passage?
A. A girl’s whole life.
B. A family’s sad story.
C. The terrible truck accident.
D. The last gift in life.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Dear Jimmy,
I`m glad to hear from you again. From your letter I know your problem.
I think that you made two mistakes last week. First, you used your classmate’s pen without her permission. Secondly, when you broke the pen, you didn’t tell her the truth. In my opinion, you must tell her the truth as soon as possible. If you tell her the truth, perhaps she’ll be still angry with you, but you must be honest first. Second, I advise you to offer to pay. You can use your pocket money to buy a new pen for her. She will know that you’re truly sorry. If necessary, you can call me at 3238899.
I hope the advice can help you. I’m sure you will get on well with her soon.
Yours,
Mario
Information Card
The person whom the letter is from | 1 |
The time when Jimmy made the mistakes | 2 |
The number of mistakes that Jimmy made | 3 |
The second advice that Mario gave Jimmy | 4 |
Mario`s phone number | 5 |
【1】____
【2】_____
【3】_____
【4】_____
【5】______
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】第二节:按要求改写句子,一空一词,含缩写。(5分,每空0.5分)
【1】Jack usually goes to school by bus. (改为同义句)
Jack usually________the _________ to school.
【2】Don’t be late for class agin. (改为同义句)
Don’t _______ __________ for class agin.
【3】She likes pandas because they’re friendly. (对画线部分提问)
__________ __________ she like pandas?
【4】Run in the hallways. (改为否定句)
________ ________ in the hallways.
【5】My mother is making soup. (对画线部分提问)
__________ your mother ____________?
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】— Where is your father, Jenny? I can’t find him.
—He to Shanghai on business. He will come back in a week.
A. has been B. has gone C. went. D. will go
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】七.根据短文内容,从方框中选择合适的单词,并用其适当形式填空(每题1分,满分10分)
lunch, dinner, watch, up, class, with, from, in, at, Sunday
Huang Yunfan is a good student. He gets 【1】 at 6:20. Then he reads English 【2】 6:30 to 7:00. He has breakfast at home. He goes to school 【3】 seven thirty. He has four 【4】 in the morning. He has 【5】 at the school, but on Saturdays and 【6】 he has lunch at home 【7】 his family. He has 3 classes 【8】 the afternoon. He goes home at 5:00. He has 【9】 at home. In the evening, he sometimes(有时) 【10】 TV. Sometimes, he does his homework. He goes to bed at ten o’clock every day.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】
在我们的日常生活中,互联网起着越来越重要的作用。请根据下面的表格提示,以“On the Internet”为题,写一篇80词左右的短文。
国际互联网的主要用途
信息 | 看国内新闻,获取其他信息 |
通讯 | 发电子邮件,打电话 |
学习 | 上网络学校,阅览各种书籍,自学外语 |
娱乐 | 欣赏音乐,观看体育比赛,玩棋牌游戏 |
生活 | 购物、聊天、交友 |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com