精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
Traffic in England

When you are in England, you must be very careful in the streets because traffic drives on the left. Before you cross a street, you must look to the right first and then the left.

If the traffic lights are red, the traffic must stop. Then the people on foot can cross the road carefully. If the traffic lights are green, the traffic can go on, but people on foot must not cross.

In the morning and in the evening, when people go to or from work, the streets are very busy. Traffic is most dangerous then.

When you go by bus in England, you have to be careful, too. Always remember that traffic moves on the left. So you must be careful. Have a look first, or you will go the wrong way.

In many English cities, there are big buses with two floors. You can sit on the second floor. From there you can see the city very well. It’s very interesting.

根据短文内容,选择正确答案:

1.In England the traffic drives ______.

A. on the right                  B.in the left              C.on the left

2.When the traffic lights are red, the traffic must ______.

A. stop                      B.go                    C.leave

3.When the traffic lights are red, the people on foot can ______.

A. stop                      B.go                    C.look around

4.There are big buses with ______ floors.

A. three                     B.one                  C.two

5.From there you can see the ______ very well.

A. city                    B.town                  C.country

 

答案:C;A;B;C;A
解析:

1.  根据第一句话可知,英国人是在左边开车的,故选C

2.  If the traffic lights are red, the traffic must stop.根据这句可知,本题选A

3.  If the traffic lights are red, the traffic must stop. Then the people on foot can cross the road carefully.根据这两句可知,本题选B

4.  In many English cities, there are big buses with two floors.根据这两句可知,英国有双层公车,故选C

5.  From there you can see the city very well.根据这句可知,本题选A

 


练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

You’ve probably known the crazy traffic in Beijing. Sometimes the cars could hardly move for a long time. The terrible traffic is caused by the poor road and China’s ability to cope with (对付) so many cars on the road at the same time.
With more Chinese people buying cars every day, the problem seems to only get worse. But a design company called Shenzhen Hashi Future Parking Equipment has a possible solution: the super bus.
The super bus would carry up to 1,400 people in its passenger compartment (隔间). It would travel on a rail system that would be elevated (升高的) above the roads, so cars could drive under it. The bus will run on electricity and solar power, creating far less pollution than that from the cars it would be replacing (代替).
Beijing authorities haven’t decided whether to create railways for the super bus throughout the city. But they are willing to give it a test drive. Later 2010, the company will test for the first time and in 2011 and 2012, the company will test the super bus with passengers.
According to the government, Beijing is probably to have five million cars on the road by the end of 2010. So it seems to be necessary to start taking the bus instead soon.
【小题1】__________ caused the terrible traffic in Beijing.
A.The driversB.The roadsC.The busesD.The government
【小题2】__________ cars will be on the road by the end of 2010.
A.1,400 millionB.2,000 millionC.5 millionD.50 million
【小题3】What is Shenzhen Hashi Future Parking Equipment?
A.It is an interesting park.B.It is a super bus.
C.It is a kind of equipment.D.It is a design company.
【小题4】Which is TRUE about the super bus according to the passage?
A.The super bus will travel above the roads.
B.The super bus will produce more pollution.
C.The super bus will only hold several people.
D.The super bus is very small.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2013年初中毕业升学考试(江西卷)英语(带解析) 题型:阅读理解



When I crossed a small road on my first day in Kolkata, I was surprised because I heard a bell-not a horn (喇叭),  It was a tiny man pulling a rickshaw, He stopped and picked up two children from the front door of their house and pulled them to school. For many people, the rickshaw in Kolkata has many advantages. When the traffic is bad, rickshaws find a way through the traffic. If your miss your bus and there aren't any taxis, you can always find a rickshaw in Kolkata. Rickshaws are from your house to the market and waits for you. Then he loads (装载)all your things, drops you off outside your home and helps you unload, No other type of public transport offers this kind of service.
From June to September, Kolkata gets heavy rain. Sometimes it rains for 48 hours without a break. In some parts of the city, the roads flood (水淹), and anything with an engine(发动机) is useless, But the rickshaw drivers never stop working, even with water all around them.
But not everyone thinks rickshaws are a good thing. The local government want to ban rickshaws. They believe it is wrong for one man to pull another person when there is modern transport in the city. However, there is a problem with this plan. Many of the rickshaw drivers come from the countryside. The only job they can find in Kolkata is pulling a rickshaw, If the city bans rickshaws, these men won't have a job. So for the moment, the people of Kolkata still go by rickshaw.
【小题1】What is the main idea of Paragraph 1?

A.The rickshaw drivers carry things for local people in Kolkata.
B.Parents need rickshaws for taking children to school in Kolkata.
C.Rickshaws can find a way through the bad traffic in Kolkata.
D.Rickshaws are very useful for the people's daily life in Kolkata.
【小题2】Which type of transport may you take when the roads flood in Kolkata?
A.A bus.B.A taxi.C.A car.D.A rickshaw.
【小题3】What does the underlined word "ban" mean?
A.makeB.increaseC.forbidD.collect
【小题4】What can we learn from the passage?
A.The rickshaws in Kolkata have loud horns.
B.The rickshaw is still a part of public transport in Kolkata.
C.The local government offer many other jobs to the rickshaw driven.
D.The people in Kolkata are supposed to take rickshaws instead of cars.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2013-2014学年江西省九年级上学期期中考试英语试卷(解析版) 题型:阅读理解

When I crossed a small road on my first day in Kolkata, I was surprised because I heard a bell-not a horn (喇叭). It was a tiny man pulling a rickshaw(人力黄包车).He stopped and picked up two children from the front door of their house and pulled them to school. For many people, the rickshaw in Kolkata has many advantages. When the traffic is bad, rickshaws find a way through the traffic. If your miss your bus and there aren't any taxis, you can always find a rickshaw in Kolkata. Rickshaws are from your house to the market and waits for you. Then he loads (装载)all your things, drops you off outside your home and helps you unload. No other type of public transport offers this kind of service.

    From June to September, Kolkata gets heavy rain. Sometimes it rains for 48 hours without a break. In some parts of the city, the roads flood (水淹), and anything with an engine(发动机) is useless. But the rickshaw drivers never stop working, even with water all around them.

    But not everyone thinks rickshaws are a good thing. The local government want to ban rickshaws. They believe it is wrong for one man to pull another person when there is modern transport in the city. However, there is a problemwith this plan. Many of the rickshaw drivers come from the countryside. The only job they can find in Kolkata is pulling a rickshaw. If the city bans rickshaws, these men won't have a job. So for the moment, the people of Kolkata still go by rickshaw.

1.What is the main idea of Paragraph 1?

A. The rickshaw drivers carry things for local people in Kolkata.

B. Parents need rickshaws for taking children to school in Kolkata.

C. Rickshaws can find a way through the bad traffic in Kolkata.

D. Rickshaws are very useful for the people's daily life in Kolkata.

2.Which type of transport may you take when the roads flood in Kolkata?

A. A bus.       B. A taxi.      C. A car.      D. A rickshaw.

3.What does the underlined word "ban" mean?

A. make       B. increase     C. forbid      D. collect

4.What can we learn from the passage?

A. The rickshaws in Kolkata have loud horns.

B. The rickshaw is still a part of public transport in Kolkata.

C. The local government offer many other jobs to the rickshaw driven.

D. The people in Kolkata are supposed to take rickshaws instead of cars.

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2013年初中毕业升学考试(山东菏泽卷)英语(解析版) 题型:单项填空

-What do you think of the traffic in our city?

-lt's     than it used to be, but there's still a long way to go.

A. worse    B.worst    C.better    D.best

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2011-2012学年江苏省镇江市丹徒区九年级中考适应性考试英语试卷(解析版) 题型:短文填空

 

Today some people call Amsterdam the“City of Bicycles”because it is a city which is flat and convenient(方便的)for bicycles.

In the 1960s, a group of cycling fans had an i  46  . They believed that it would be better for everybody if o  47   bicycles were allowed in the city centre. They were hopeful that this would help to save energy, reduce pollution and provide free public transport. The group p  48   hundreds of bicycles white and placed them in public places around Amsterdam for people to use.  A  49   was allowed to take them and use them for short journeys, whether he was a local or a foreigner. Wherever someone finished a journey, they would l  50   the bike there for someone else to use. The problem was that it didn’t work –t  51   took all the bicycles within weeks!

H  52  , more than thirty years later,the“white bike”is back in town---this time with a computer chip(芯片)to r  53   its every move! There is a  54   less traffic in central Amsterdam. Thanks to the good ideas of lots of people, like the cycling fans in the 1960s, many people around the world have been enjoying city centre streets w  55   cars for many years.

 

查看答案和解析>>

同步练习册答案