精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
5.Some  of the world's  most Accomplished people have spoken out about their own journeys toward success,their thoughts on how to achieve it,and their feelings on finally reaching it,Here are some opinions on success from the world's most successful people:
 "If you really look closely,most overnight successes took a long
time."
--Steve  Jobs
 "Success isn't about how much money you make.It's about the difference you make to people's lives."
--Michelle Obama
 "If  I cannot do great things,I can do small things in a great way."
--Martin Luther King
 "I've failed over and over again in my life and that is why I succeed."
--Martin  Jordan
 "Doing the best at this moment puts you in the best place for
the next moment."
--Oprah   Winfrey
56.What's the meaning of the underlined word"accomplished"in the first paragraph?C
A.从政的              
B.经商的            
C.杰出的         
D.失败的
57.Who thinks that it takes a long time to become successful?A
A.Steve Jobs and Michael Jordan
B.Oprad Winfirey and Martin Luther King
C.Michelle Obama and Steve Jobs
D.Michael  Jordan and Oprah Winfrey
58.What is Michael Jordan?C
A.A businessman          
B.First Lady of the USA
C.A basketball player     
D.A hostess of a talk show
59.According to the passage,which do you think is TRUE?B
A.Steve Jobs thinks we should learn from small things
B.Oprah thinks she will make herself better later if she is trying her best now
C.Martin Luther King thinks the key to success is to fail over and over again
D.Michelle thinks she can't make a difference to people's lives
60.What's the passage mainly about?D
A.Some ways to solve our problems
B.Some results of an exam
C.Some interviews about famous people
D.Some secrets on success from successful people.

分析 一些世界上杰出的人已经说出了他们自己的成功之旅,他们如何实现成功的想法,以及他们最终成功的感受,这里有一些世界上杰出的人关于成功的意见:
"如果你真的仔细观察,大多数一夜之间的成功都花了很长时间."--史蒂夫•乔布斯"
成功不是你赚了多少钱,而是你让人们的生活变得不同."--米歇尔奥巴马"
如果我不能做伟大的事情,我可以以伟大的方式做一件小事."--马丁路德金"
在我的生命中,我一次又一次的失败,这就是我为什么成功的原因."--迈克尔乔丹"
在这一刻做到最好,下一刻让你置身最佳位置."--奥普拉温弗莉

解答 56.答案C 词义猜测题 由文中 Some  of the world's  most Accomplished people have spoken out about their own journeys toward success,their thoughts on how to achieve it,and their feelings on finally reaching it.Here are some opinions on success from the world's most successful people可知 一些世界上杰出的人已经说出了他们自己通往成功的途径,他们如何实现成功的想法,以及他们最终成功的感受,这里有一些世界上杰出的人关于成功的意见,根据这句话可以看出指的是成功人士,根据下文人物也可看出都是非常出色的人,故选C
57.答案A 语句理解题 由文中"If you really look closely,most overnight successes took a long time."--Steve  Jobs"I've failed over and over again in my life and that is why I succeed."--Martin  Jordan可知"如果你真的仔细观察了,大多数一夜之间的成功都花了很长时间."--史蒂夫•乔布斯"在我的生命中,我一次又一次的失败,这就是我为什么成功的原因."--迈克尔乔丹,可见他们都认为成功要花很长时间,故选A
58.答案C 人物猜测题 由文中表格第四行迈克尔乔丹的图片及联系常识可知,他是一位篮球巨星,故选C
59.答案B 理解判断题 由文中"Doing the best at this moment puts you in the best place for the next moment."--Oprah   Winfrey可知"在这一刻做到最好,下一刻让你置身最佳位置."--奥普拉温弗莉,可知此句话的意思是这次做得好,下次才会更有优势,故选B
60.答案D 文章理解题 由文中表格可知,都是世界上杰出的人说的一些名言警句,帮助人们通往成功的道路,故选D

点评 本文有一定的难度,出现了许多判断推理理解类型的题,不只是从文中直接找出,还要结合自己的思想来解答.本文对生活也有一定的指导教育意义,应该仔细阅读并且学习其中的知识.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

2.As our children get bigger,our house seems to get ________.(  )
A.the smallerB.smallerC.smallest

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

16.-June (六月) 17th is Father's Day.What are you going to get your father?-I'm not sure.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

13.---Home is          place wherever you go.
---East or west,home is the best.(  )
A.warmB.warmerC.warmestD.the warmest

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.You're supposed to _____your shoes before you enter the room.(  )
A.take offB.put offC.get offD.turn off

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

10.A.By bike
B.On foot
C.By bus.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

17.A.At 7:20
B.At 7:30
C.At 7:40.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.Wash(wash)your hands before meals.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

15.My aunt has worked in the factorysinceshe came here.

查看答案和解析>>

同步练习册答案