精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
18.
31.Millie and her parents want to have a tent for the night.How much do they pay?B
A.10.
B.15.
C.25.
D.30.
32.Which sign tells people not to smoke?C
A.Sign 1.
B.Sign 2.
C.Sign 3.
D.Sign 4.
33.Where can you see Sign 6?A
A.Near the school.
B.At the school library.
C.On the playground.
D.In the supermarket.
34.What time does the City Museum close in January?C
A.At 8:30a.m.
B.At 9:30a.m.
C.At 4:30p.m.
D.At 5:30p.m.
35.How many animals are mentioned(提及) in these six signs?C
A.One.
B.Two.
C.Three.
D.Four.

分析 本文是一篇广告布告类短文.主要介绍了六块指示牌的内容.第一块指示牌是:出租过夜帐篷,俩人的10美元,一家人用的15美元;第二块指示牌是:市博物馆的开放时间:4月至9月8:30--5:30;10月至来年三月:9:30--4:30.第三块指示牌是:火灾对树木很危险,禁止吸烟.第四块指示牌是:附近有猫,请牵住你的狗.第五块指示牌是:禁止骑马或骑自行车或开车,只能步行.第六快指示牌是:慢行,孩子们正在通过.

解答 31、B.细节理解题.
根据SIGN1当中的"$15--family size"一家人可以使用的帐篷的价格是15美元,可知米莉和父母使用一个帐篷的话,需要花费15美元,故选B.
32、C细节理解题.
根据SIGN 3中的"FIRE!DANGER TO TREES Don't smoke here"可知第三块指示牌是禁止吸烟的,故选C.
33、A细节理解题.
根据SIGN 6当中的"Children crossing"可知这块指示牌应该是在学校附近的,故选A.
34、C.细节理解题.
根据SIGN 2中的"Oct.--Mar.9:30a.m.--4:30p.m."January的意思是一月,正好位于这个区间,所以在一月的关门时间是下午4点半,故选C.
35、C.细节理解题.
根据SIGN 4中提到了猫和狗,在SIGN 5 中提到了马,所以在所有的指示牌中一共提到了三种动物,故选C.

点评 首先要通读全文,掌握大意,然后结合具体的题目再读短文,从中找出相关信息,就可以确定正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

4.The house is so expensive that I can't buy it.(改为简单句)
The house istoo expensive for meto buy.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

9.One day something went wrong with a man's bicycle chain(链条).The man could not repair it,so he looked (16)D for help.The only house nearby belonged to a woman who had(17)B there a few months earlier.The man knocked at the door,but the woman did not answer.The door had clear glass in it,and the man (18)A see that the woman was home.
He decided to knock again.Finally the woman came to the door.The man immediately explained his(19)C."I can fix the chain,"the woman said.Later when the bike was(20)B to go,the man said,‘Thanks.I hope I can help you some day.""I never need help,"the woman said.
The following week the man was riding his bike(21)Ahe noticed the woman walking down the street.A strong wind suddenly lifted(拾起) her hat and sent it into the branches(枝) of an old tree.The woman tried to get her hat with a stick,but she failed.She seemed(22)D because she clearly was not dressed for tree-climbing.The man hurried over,quickly climbed up to the hat and(23)A it into the woman's waiting hands.When she put on her hat,she (24)B the man as he climbed back on his bike.‘I think I told you I never need help,"the woman said,"I'm glad you didn't(25)D me.Thanks."Then they both smiled.

16.A.outB.upC.downD.around
17.A.leftB.movedC.waitedD.stopped
18.A.couldB.mightC.couldn'tD.didn't
19.A.ideaB.planC.problemD.message
20.A.hardB.readyC.slowD.unable
21.A.whenB.beforeC.afterD.though
22.A.boredB.relaxedC.frightenedD.worried
23.A.droppedB.putC.collectedD.brought
24.A.savedB.passedC.studiedD.chose
25.A.excuseB.noticeC.findD.believe

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

6.On April 22,people all over the world always do something meaningful for the Earth that we all share.It's Earth Day,a special day to learn about our planet and how to take care of it.
On Earth Day,some people listen to speeches about the environment.Others help clean up their offices or save water and electricity at home.Your parents may even decide to take a day off from driving their cars.
The idea for Earth Day came from a US senator(参议员),who was worried about pollution and the health of plants and animals.And the idea quickly became popular.In 1970,More than 20million people in cities all over the US took part.Since then,Earth Day has been used to educate people about their role in taking care of our planet.
Now,Earth Day has become a great celebration around the world.In 1990,200million people from 140countries and areas took part in clean-ups,tree planting and other environmental events on Earth Day.

回答下面5个问题,每题答案不超过6个词.
46.When is Earth Day?On April 22./It's on April 22./On 22,April.
47.What speeches do some people listen to on Earth Day?About the environment./The environment./The speeches about the environment./The ones about the environment.
48.Who came up with the idea of Earth Day?A US senator.
49.How many people celebrated the first Earth Day in cities in the USA in 1970?More than 20 million(in cities)./More than 20 million people./Over 20 million(in cities)./Over 20 million people (in cities).
50.What has Earth Day been used to educate people to do since 1970?To take care of our planet./Take care of our planet./To protect the environment./Protect the environment..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

13.Do you like travelling?Have you ever travelled to foreign countries?Let's enjoy some nice places around the world!

Come to Austria*
Soll is a village in the mountains in western Austria.And the Post Hotel is clean and not expensive.It is opened by a local family.From the hotel you can see the whole village,the forests and the mountains.Temperatures in summer are usually 20to 25in the daytime,but much cooler in the evening.
Enjoy Thailand!
When you visit Bangkok in Thailand,don't miss the early morning river boat trip to the Floating*Market just outside the city.There you will find many kinds of fruits and vegetables.And you can pay for them when you sit in your boat.Don't forget your hat:the sun can be strong and it may be as hot as 40℃at noon.
Visit Hawaii!

Maybe the most beautiful place in Hawaii is Kauai.You can visit its long,sandy beaches in the south and west of the island,and mountains and forests in the north,but don't be surprised if it rains in the centre of the island.Daytime temperatures there are usually around 24to 26by the sea,and only a little cooler by late evening.
41.If you go to Soll,you canC.
A.lie on the beach   
B.enjoy the wonderful dancing
C.live in the Post Hotel   
D.buy fruits in your boat
42.B is one better way to stop the strong sunshine in Bangkok
A.Going to the sandy beaches        
B.wearing a hat
C.Climbing up the mountains     
D.staying in the forests
43.The advertisements above are aboutC.
A.shopping    
B.food    
C.travel   
D.hotel.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

3.
JOB WANTED
Waiter
Big,busy restaurant.
2 years'experience,part time,
8dollars an hour.
Apply(申请) in person at 6756
Main St.Southgate.
Office Assistant
Francisco's Shoe Shop.
Office work,full time,
no experience,13 dollars an hour.
Speak Chinese.
Fax resume (简历) to 555-3003.
Salesgirl
Busy department store.
No experience,
10dollars an hour,will train.
Apply in person at 224 West
Rose Ave.Richmond.
Guide
Love travel?
Join us!
Full time,speak English.
No experience,12dollars an hour.
Email resume:lewisnclark@dot.org
47.If you can speak Chinese,you can apply forB.
A.Waiter
B.Office Assistant
C.Salesgirl
D.Guide
48.If you want to be a waiter,you shouldB.
A.be trained
B.have experience
C.speak English
D.know Chinese
49.If you work as a guide,you can getC an hour.
A.8
B.10
C.12
D.13.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

10.
58.We can see this adA.
A.at a cafe    
B.at a library
C.at school
D.at home
59.Mrs.Zhou will spendD if she goes for dinner on Friday.
A.6
B.7
C.11
D.12
60.You canB according to the ad.
A.take away the food in one box for $ 8
B.enjoy all you can eat and barbecue
C.get a free bottle of wine with your friend
D.call the Chinese Cafe at 9651 4655.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

7.在山东春天很快就变成炎热的夏天.
In Shandong,springturns into hot summer quickly.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:句型转换

8.Millie joined our school basketball club in 2013.
Milliehasbeeninour school basketball clubsince2013.

查看答案和解析>>

同步练习册答案