【题目】
【1】Outgoing children prefer showing their feelings openly to (control) them within themselves.
【2】— Guo Tao’s new book about his stories with his son ____ (come) out.
—Really? Why not go to the bookshop and buy one right now?
【3】Excuse me, haven’t you been told _______ (not smoke) in the reading room?
【4】I can still speak some French now, for I _____(teach) Chinese in France for several years.
【5】— Why didn’t you say anything?
— Sorry, I______ (reply) to my boss’s message.
【答案】
【1】control
【2】has come
【3】not to smoke
【4】taught
【5】was replying
【解析】试题分析:
【1】句意:外向的孩子喜欢把他们的感情公开的表现出来,而不愿自己忍受。control 是一个动词,意思是控制,限制,在此处意译为忍受。这句话中使用的句型是prefer doing sth. to doing sth.,宁愿做某事而不愿做另一件事,故这里应该用动名词形式。
【2】句意:-郭涛写的关于他和儿子的故事的新书出版了。-真的吗?我们现在为什么不去书店买一本?come out 是一个固定的短语,意思是出版。根据句意可知,郭涛的这本书已经出版了,应该用现在完成时。故填has come。
【3】句意:打扰一下,你没有被告知说在阅览室里不能吸烟吗?本句中谓语动词部分使用的是被动结构,所使用的句型是tell sb. to do sth.,因此这里应该用动词不定式形式。并且根据句意可知,应该用否定形式,即not to。
【4】句意:现在我仍然会说一些法语,因为我在法国教汉语教了好几年。teach是一个动词,意思是教。根据句意可知,我在法国教汉语应该是过去的事情了,所以这里应该用一般过去时,故填过去式taught。
【5】句意:-你为什么什么也没说?-对不起,我正在回复老板的信息。reply是一个动词,意思是回答,回复。根据句意可知,刚才没有说话是因为正在回复信息,故应该用过去进行时。故填was replying。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】(江苏省连云港市岗埠中学2015-2016学年度九年级)张涛是一名九年级学生,面对繁重的学业和升学压力,他总是感到焦虑不安,晚上还经常失眠。请根据你所学的知识,针对他的问题,运用色彩疗法给他提些建议。
要求:1. 书写工整,语言连贯;
2. 词数:80词左右(信的开头和结尾已给出,不计入总词数)
Dear Zhang Tao,
I know as a Grade 9 student, you have some problems now. As your close friend, I want to give you some advice.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
If these still do not work, please make a phone call to me.
Yours,
John
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】The weather is getting hotter. You are thirsty playing basketball or riding home from school. A cold drink may be just the thing. But be careful what you are drinking. Something that looks cool may not be good for your health.
There are plenty of "energy drinks" on the market. Most of them have beautiful colors and cool names. The lists on them tell you they are helpful to your health. Sounds great!
But after a careful check you may find that most energy drinks have lots of caffeine(咖啡因) in them. These drinks are especially aimed at young people, students, busy people and sports players. Makers sometimes say their drinks make you better at sports and can keep you awake. But be careful not to drink too much.
Caffeine makes your heart beat fast. Because of this, the International Olympic Committee has limited(限制) its use. Caffeine in most energy drinks is at least as strong as that in a cup of coffee or tea. Possible health dangers have something to do with energy drinks. Just one box of energy drink can make you nervous, have difficulty sleeping and can even cause heart problems. Scientists say that teenagers should be discouraged from taking drinks with a lot of caffeine in them.
【1】Many people like drinking energy drinks because of the following EXCEPT that ________
A. they have beautiful colors and cool names
B. they have lots of caffeine
C. they can keep them awake and better at sports
D. they are said to be helpful to health
【2】The main reason for people not to drink too much energy drinks is that they may cause________________.
A. heart problems B. nervousness
C. sleeping difficulty D. possible health dangers
【3】The underlined word "discouraged" can be replaced(替换) with " ".
A. encouraged B. stopped C. helped D. disliked
【4】From the passage we can know that .
A. advertisements are important in getting people to buy energy drinks
B. energy drinks are helpful to teenagers' study
C. sports players need to drink a lot of energy drinks
D. energy drinks are especially aimed at teenagers
【5】Which of the following can be the best title(标题) of the passage?
A. What's the Use of Energy Drinks
B. Who Can Drink Energy Drinks
C. What's That in Energy Drinks
D. What Should We Drink
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】书面表达
(2016湖南衡阳)荣光学校九年级(2)班就“环境问题”召开了一次班会,并且以“Our Environment in Ten Years: for Better or Worse?”为题进行了一次讨论。许多同学对未来表示乐观,但也有些同学对未来有些担心。请根据表格中的内容提示,用英语写一篇短文。
乐观者的观点 | 1.越来越多的人将成为环保主义者。 2.政府将采取更多的措施改善环境。 |
担心者的观点 | 1.大量的树木仍将被砍伐。 2.私家车将越来越多。 |
你的观点及你的打算 | 学生自拟(至少两点) |
提示:1.短文中不得出现真实的人名和地名。2.短文中应包含至少4个要点。
3.书写工整、语句通顺、连贯,词数不少于80.
参考词汇:optimistic adj.乐观的 government n.政府 take measures to采取措施 private adj.私有的
Our Environment in Ten Years: for Better or Worse?
Many students are optimistic about our environment in ten years.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Jane Austen ever popular
This summer, the UK will honor its favorite writers, Jane Austen (1775-1817), by making her the face of the new 10 note. In the 200 years since her death, Austen has been getting more and more popular all over the world.
And yet Austen’s works are so English that it’s rather strange she should be so popular all over the world. Her novels are so of their time that it’s strange that she’s still enjoyed in this very different age. Her most famous works including Pride and Prejudice, the one which she is most known for are about the world of the English gentry(贵族阶层)in the late 18th century.
Most of her works is about young women of that time. Women of the gentry could not work so their chances of happiness or even basic living depended upon finding a husband. This is a very serious subject matter, of course, but the joy of Austen’s stories is her ability to make wonderful, but also touching, comedy out of something so serious.
Take Pride and Prejudice as an example. Elizabeth Bennet is one of six daughters in a family that struggles with money problems. Her mother wants to marry off as many of them as possible. Mrs Bennet is one of the great comic characters of English literature.
The novel is developed by the love-hate relationship between Elizabeth and Mr Darcy. The pleasure of the novel is reading how these obstacles(障碍) are overcome and how the comical and unexpected ending is achieved.
If we think about this story, it’s clear why Jane Austen is still popular 200 years after her death, and why readers can still identify with characters from the long dead world of the 18th century English gentry. Although there have been many changes since that time, it’s still the greatest challenge in life for men and women to find the partner of their dreams.
【1】From Paragraph 2 we can know that the writer ______.
A. believes Jane Austen’s works were ahead of their time
B. thinks that everyone should read Jane Austen’s books
C. is surprised that Jane Austen’s books are still so famous
D. doubts if Jane Austen is still popular all over the world
【2】According to the passage, Pride and Prejudice __________.
A. has a sad and unexpected ending
B. deals with a serious social problem in a lighthearted way
C. is mainly about poor people’s struggles in the 18th century
D. tells readers that everyone can succeed through hard work
【3】According to the passage, Jane Austen remains popular today because______.
A. readers enjoy reading love stories about wealthy people
B. her works are developed by the love-hate relationship
C. readers can always find something new from her novels
D. her works deal with problems many of today’s readers still face
【4】The passage is mainly written to ______.
A. explain why Jane Austen is still popular today
B. introduce the story of Pride and Prejudice
C. introduce Jane Austen’s creative writing style
D. explain why Jane Austen was chosen to be on the new 10 note
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】
【1】The big day that I was looking forward to _____ (come) at last.
【2】My mother likes to listen to music while ______ (drive) to work.
【3】---Tony, I called you many times yesterday evening, but I couldn’t get through.
--- Sorry, but my brother ________ (chat) on the phone all the time!
【4】Much _______(do) to improve the air conditions in Beijing in the past few months.
【5】--- Do you prefer jogging or taking a walk after supper?
--- I prefer jogging _______ (lose) more weight.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】______excited the fans were to see their favorite film star!
A. How B. What C. What a D. What an
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】A) 请认真阅读下列短文,并根据所读内容,在文章后56—65小题的空格里填入一个最恰当的单词。
注意:每个空格只填1个单词。并将答案填写在答题卡标号为56—65的横线上。
More and more British people are deciding not to eat meat and animal products. As a result, vegetarianism(素食主义) is increasing in the UK. According to the Vegetarian Society, 2000 people are giving up meat and “going veggie(素食)” in Britain every week. There’s even a National Vegetarian Week organized every year to encourage people to try a meat-free lifestyle.
Vegetarians and vegans
Vegetarians are people who don’t eat or use any animal products. They are becoming more and more common in the UK culture. A recent survey showed that 3 million people (5.7 percent of the country’s population) were vegetarians.
A healthy diet
So why are British people cutting out meat? Many are unhappy about the poor treatment of animals and the effects of meat and fish production on the environment. Worries about food safety, for example mad cow disease, also play a part. Others choose to change their eating habits to get healthier. According to the Vegetarian Society, a meat-free diet could help prevent the certain cancers, as well as heart disease and high blood pressure(压力).
Organic(有机的) farming
Another rising trend appears in the UK’s food production. They want their food to be organically produced. Organic farmers use very few or no chemicals. Organic meat is produced without the use of drugs. Organically farmed animals also have more living space and more good food. According to the Soil Association, three out of every four UK families now buy some type of organic food.
Vegetarianism is becoming 【1】 in the UK | |
Vegetarianism is increasing in the UK 【2】 more and more British people are choosing to live a meat-free style. The government 【3】 a National Vegetarian Week every year to encourage people to stop eating meat. | |
Vegetarians and vegans | Vegetarians don’t eat or use any 【4】 products. It is reported that the 【5】 of vegetarians in the UK is about 3 million . |
A healthy diet | Three 【6】 for cutting out meat Some people think the production of meat and fish may harm both the animals themselves and the 【7】. Some people are 【8】 about food safety. They don’t think the meat they eat are safe enough. A meat-free diet could help reduce the 【9】 of the certain cancers, as well as heart disease and high blood pressure. |
Organic farming | Organic farmers use very few or no chemicals. Organic meat is produced without 【10】 drugs. At present, about 75% of UK families buy some type of organic food. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】—Can you tell me_________________?
—I can’t decide. If I finish my homework, I will.
A. when will you go to the party
B. whether you will go to the party or not
C. how you will go to the party
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com